Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 - 3 hafta saçma şeylere para harcamayın gidip alın orjinal .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

2 - 3 hafta saçma şeylere para harcamayın gidip alın orjinal .

aynen öyle iki ay 35 liradan taksitle alınabilecek bir oyun. değer bence. saçma şeylere para harcamayı bırakın gidin alın. sistem düzerken milyarlar harcamayı bilen adamlara orjinal aldırabilecek bir sistem bu drm. problemleri var tabi ki ama düzelirse pc oyunculuğu kurtulur bana göre öldürmesi yerine. bu oyunları oynatabilecek sistem düzenleri orjinal almaya yönlendirecek kötü birşey göremiyorum. pc ye bunun gibi 10 ay sonra çıkan oyunları az görürüz sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 14 Mart 2010; 0:09:20 >

• Oyunda 3 tane kaydetme slotu var bu şu anlama gelebilir. Mesela 3 kişi bir oyun alıp sırayla oynayabilir. Biri oynamadığında diğeri oynar vs. Bu sayede 25liraya bir oyun alınmış olur. Bunu test etmedim sadece oyundaki save slotlarına göre yorum yapıp yazıyorum.
  • Ben oyunu 2 saat önce falan yükledim. id pw sallayıp girdim. Baya bi görev yaptım. Beyaz ekran falan almadım hiç bi yerde 2 saat falan görev yaptım.
    Sonra oyundan çıkayım dedim oyun kaydoluyo mu diye. Bi daha giremedim id şifre kabul etmiyor. incorrect username or password diyor. Ama bildiğiniz görev yaptım. Bebektim ilk başta. Sonra bi adamla yarıştım kilisenin çatısına kadar. Sonra bi hatunun odasına girdim. Sabah askerlerden kaçtım :D
    Mektup götürdüm falan filan
  • ben beklemekten sıkıldım artık bu saçma şeyi.yarın gidip orjinal alıcam.acaba orjinal alsam bi sorun olurmu ? yani elinde orjinal olan arkadaşlar şu anda oynayabiliyorlarmı sorunsuz bi şekilde??
  • valla ben aldım..şimdi kurmaya başlıycam...

diğer yollardan oyunu oynamak için binbir çeşit şey yapıyoruz bunnlar yüzünden sistemimide bozuluyo zamanla...çok şey yapılıyo o yüzden kısa bi şey olsa neyse..yok onu yap bunu yap 10 tane madde..

şimdi aldım orjinal kafam rahat oynuycam he arada bi çöker server falan ama idare etcez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdusias

ben beklemekten sıkıldım artık bu saçma şeyi.yarın gidip orjinal alıcam.acaba orjinal alsam bi sorun olurmu ? yani elinde orjinal olan arkadaşlar şu anda oynayabiliyorlarmı sorunsuz bi şekilde??

olmaz hocam git al. d&r da dediğim gibi 70 lira 2 taksit kargo bedava. birçok insan sorunsuz oynuyor. atak geliyor korsanalr tarafından serverlara 3-4 günde bir 1 saat giremiyorsun oyuna o da azaldı bitmek üzere zaten artık. problem olmaz rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 14 Mart 2010; 1:49:34 >

• quote:

ben beklemekten sıkıldım artık bu saçma şeyi.yarın gidip orjinal alıcam.acaba orjinal alsam bi sorun olurmu ? yani elinde orjinal olan arkadaşlar şu anda oynayabiliyorlarmı sorunsuz bi şekilde??

bende beklemekten sıkıldım 1 haftadır topic in kepenklerini açıp kapamaktanda usandım.ama gidip orjinalda almayacağım zaten paramda yok yarın öbürgün netide keserler.zaten paramda olsa internetten oynanan bi oyuna para vermek bana çok saçma geliyo.kırılamadı diye falan değil gerçekten çok saçma bi sistem insanları bezdirmekten başka yararlı tarafı olmadığını zate orjinal alanlarda haykırıyo.offline pack dvd ye eklenir paramda olursa ancak alırım başka hayalolur..

• valla gidip alıcam oynamassam içim içimi yer sırf bu oyun yüzünden iddaya giden paraları toplasam şimdi hem ACII hemde BF2 almıştım :D:D
    nese yarın gidip alıcam d&r den umarım bi sorun çıkmaz
  • quote:

valla gidip alıcam oynamassam içim içimi yer sırf bu oyun yüzünden iddaya giden paraları toplasam şimdi hem ACII hemde BF2 almıştım :D:D

d&r ın internet sitesinde daha ucuz gider alırsan 80 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokata

quote:

valla gidip alıcam oynamassam içim içimi yer sırf bu oyun yüzünden iddaya giden paraları toplasam şimdi hem ACII hemde BF2 almıştım :D:D

biliyorum mağazada 80 lira olduunu.para var elimde 10 liranın lafını yapmam :D yeterki bana sorun çıkartmasın.ya okadar saçma olduki artık oyun rüyama falan giriyo artık o derece :D

• quote:

quote:

quote:

biliyorum mağazada 80 lira olduunu.para var elimde 10 liranın lafını yapmam :D yeterki bana sorun çıkartmasın.ya okadar saçma olduki artık oyun rüyama falan giriyo artık o derece :D

oha o kadar abartılacak bi durumu yok. netten alsan bekelyemezsin de sen şimdi. git al da rahata er bari

• şuanda orjinal oynayanlarda server var mı yok mu? girmiyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

valla ben aldım..şimdi kurmaya başlıycam...

diğer yollardan oyunu oynamak için binbir çeşit şey yapıyoruz bunnlar yüzünden sistemimide bozuluyo zamanla...çok şey yapılıyo o yüzden kısa bi şey olsa neyse..yok onu yap bunu yap 10 tane madde..

şimdi aldım orjinal kafam rahat oynuycam he arada bi çöker server falan ama idare etcez...

dostum yükledikten sonra buraya yada bnm msn i ekleyip bilgilendirirmisin beni? cemiyette-pisik-olduk@hot

şu an yüklüyo...

ne öğrenmek istiyorsun sor cevaplıyım...zaten oyuna girince hemen ss filan alıcam koyucam buraya...

server da sorun olup olmadığını merak ediyorum.? yani oyuna girilebiliyomu onu öğrenmek istiyorum.? tmm girince oyuna ss atarsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

oha o kadar abartılacak bi durumu yok. netten alsan bekelyemezsin de sen şimdi. git al da rahata er bari

valla bekleyemem okdar bekledim sabırsız bi insanım :D ben alırım yarın oyunu bide bu sefer korsan oynanır ozaman deliririm işte :D

• @Prophecies

Oyundan çıkabilirsen ss'leri koyarsın

@amdusias

Taa birkaç saat önce server'lar göçtü giremedik.Geçen haftada oldu.Haftasonları saldırı yapıyorlar heralde.Oyunun şeysini yapamadıkları sürece böyle devam edebilir
  • Oyuna giriliyor sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Oyuna giriliyor sorun yok

teşekkürler ilgin için :)
  • @Prophecies

Saveleri internet üzerinde saklamayı kapatıp kapatmayacağını soruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

@Prophecies

Saveleri internet üzerinde saklamayı kapatıp kapatmayacağını soruyor.

hadi yaa ben hayır dedim o zaman baştanmı başlıyacak...yoksa bu saklama olayı hani kayıt altına filanmı alınacak..
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.