Şimdi Ara

Assassin Creed PsVita'ya gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PsVita daha çıkamdan bir çok oyun bu konsola çıkartıldı Son olarak okuduğum haberde (http://www.oyunanatomi.com/ps-vitaya-assassins-creed-gelecek-mi/ ) bu oyununda ps vitaya çıkacağı söyleniyor. Sizce Psvita da görmek istiyonuz mu Assassin Creed'i ?

• son okuduğum haber diyorsun
    http://forum.donanimhaber.com/m_51823767/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51823767

burdada konuyu ben açtım diyorsun site tanıtım bölümü değil burası
  • he öle mi saol
  • NickName'ni "OyunAnatomi" diye alsaydın
  • salla vitayı boynunu ağrıtıp g.t kadar ekranda oyun OYNANMAZ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

salla vitayı boynunu ağrıtıp g.t kadar ekranda oyun OYNANMAZ!

Sana mı soruyorduk? Yetkili servis meto
    Ben psp'de oyun oynamayı çok severim ve vita'yıda alacağım hatta evde ps3 varken sırf fm 2011 psp oynadığım oluyordu gt psp
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

salla vitayı boynunu ağrıtıp g.t kadar ekranda oyun OYNANMAZ!

Sana mı soruyorduk? Yetkili servis meto
    Ben psp'de oyun oynamayı çok severim ve vita'yıda alacağım hatta evde ps3 varken sırf fm 2011 psp oynadığım oluyordu gt psp

tamam sakin sana infamous 2 vericem.söylettirme kendini rezil ettirirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hehe- ben sendenmi utanacağım infamous 2'de yer var mı deyincemi rezil olunuyor hehe tamam bence rezil olmak ps3'ü kötüleyip kötüleyip sonra imzasına psn yazmak'tır xbox alacağım deyip ps3'te kalmaktır. ne oldu hayallerin konsolu 360 yazıları
  • quote:

hehe- ben sendenmi utanacağım infamous 2'de yer var mı deyincemi rezil olunuyor hehe tamam bence rezil olmak ps3'ü kötüleyip kötüleyip sonra imzasına psn yazmak'tır xbox alacağım deyip ps3'te kalmaktır. ne oldu hayallerin konsolu 360 yazıları

hdmı girişi bozulan xbox ı ne yapabilirim. Ayrıca sen emek hırsızlığı yapmış oluyorsun adam bana güvenerek vermiş sen gelip bende istiyorsun oyunu
  • ben yer varsa oynayayım dedim senden oyunu alayımmı dedim? psn'de 5 kişi indiriliyor oyunlar sana vermiş kendi indirmiş ve bende indirmek istedim
  • quote:

ben yer varsa oynayayım dedim senden oyunu alayımmı dedim? psn'de 5 kişi indiriliyor oyunlar sana vermiş kendi indirmiş ve bende indirmek istedim

kapansın bu konu istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.