burdada konuyu ben açtım diyorsun site tanıtım bölümü değil burası
he öle mi saol
NickName'ni "OyunAnatomi" diye alsaydın
salla vitayı boynunu ağrıtıp g.t kadar ekranda oyun OYNANMAZ!
quote:
Orijinalden alıntı: By_Meto
Sana mı soruyorduk? Yetkili servis meto Ben psp'de oyun oynamayı çok severim ve vita'yıda alacağım hatta evde ps3 varken sırf fm 2011 psp oynadığım oluyordu gt psp
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
quote:
Orijinalden alıntı: By_Meto
Sana mı soruyorduk? Yetkili servis meto Ben psp'de oyun oynamayı çok severim ve vita'yıda alacağım hatta evde ps3 varken sırf fm 2011 psp oynadığım oluyordu gt psp
tamam sakin sana infamous 2 vericem.söylettirme kendini rezil ettirirsin
hehe- ben sendenmi utanacağım infamous 2'de yer var mı deyincemi rezil olunuyor hehe tamam bence rezil olmak ps3'ü kötüleyip kötüleyip sonra imzasına psn yazmak'tır xbox alacağım deyip ps3'te kalmaktır. ne oldu hayallerin konsolu 360 yazıları
quote:
hehe- ben sendenmi utanacağım infamous 2'de yer var mı deyincemi rezil olunuyor hehe tamam bence rezil olmak ps3'ü kötüleyip kötüleyip sonra imzasına psn yazmak'tır xbox alacağım deyip ps3'te kalmaktır. ne oldu hayallerin konsolu 360 yazıları
hdmı girişi bozulan xbox ı ne yapabilirim. Ayrıca sen emek hırsızlığı yapmış oluyorsun adam bana güvenerek vermiş sen gelip bende istiyorsun oyunu
ben yer varsa oynayayım dedim senden oyunu alayımmı dedim? psn'de 5 kişi indiriliyor oyunlar sana vermiş kendi indirmiş ve bende indirmek istedim
quote:
ben yer varsa oynayayım dedim senden oyunu alayımmı dedim? psn'de 5 kişi indiriliyor oyunlar sana vermiş kendi indirmiş ve bende indirmek istedim
kapansın bu konu istersen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme