Bildirim
Assassin Creed Açılmıyor Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Oyun orjinal mi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: xxr06U3xx000
Oyun orjinal mi ?
hayır -
sisteminin özelliklerini yazarmısın -
2gb ram
ati 9550 ekran kartı (cok dandik yakın zamanda degistiricem 1 hafta icinde)
2.2ghz islemci(cift cekirdek diil)
19"lcd belinea monitör -
quote:
Orjinalden alıntı: TrFuRKaN
2gb ram
ati 9550 ekran kartı (cok dandik yakın zamanda degistiricem 1 hafta icinde)
2.2ghz islemci(cift cekirdek diil)
19"lcd belinea monitör
Hocam senin ekran kartı vasat o ekran kartı ile oynayamazsın ayrıca oyunun bozuk sürümünü almış olmalısın ki setup bittikten sonra sistemini test edip onay vermemiş -
ekran kartını değiştirip öyle dene -
oyun yüklenmesi bittikten sonra ekran kartına onay vermedi çarpı işareti çıktı
gittim crysis i aldım lowda kasmadan oynuyor ekran kartım gelince bi daha denerim assassin creed i -
Assassin Creed one ya böle bi oyun mu var ilk defa okuyorum -
ayni sorun bendede var 256 ekrankartim var ayni beyaz siyahh goruntuler var ses var goruntu yok cok heyecanla aldımmm sımdı moralım bozulduuu yenı pc almak lazim boyle oyunları oynamak ıcın artık
-
valla ben 128 hd 2400 de oynuom laptop ta... tabi biraz kısıom ama oda olsun...
ama oyundan hala istediimi alamadım.. gerçek zamandan geliş dönüşler çok var... ama dövüş ve at vs. gibi özellikleri kullanmayı çok zevkli yapmışlar...
zamanla alısırım herhalde
-
bende de şöyle bir sorun var: oyuna başlamadan önce profil oluşturmamızı istediği ekranda iken klavye veya mouse çalışmıyor. waitin for input yazısı yanıp sönüyor sadece. herhangibir isim yazamadığım için oyuna başlayamıyorum. oyun orjinal değil ama repack reloaded sürümü. ayni ençok indirilip kurulan sürüm. save dosyası bulup o profille açamayı deneyeyim dedim onuda açmadı. profil görünüyor falak tıklayıp oyuna başlayamıyorum gene. farklı nodvdler denedim farklı patchler denedim sildim tekrar kurmayıda denedim ama sonuç hep aynı. başına böyle birşey gelen varmı? -
kimsecikler bakmıyor galiba topige -
Bende Bu oyunu İndirdim pcmin bütün özellikler uygun sadece işlemci dışında işlemcim (amd sempron) sadece işlemcimi yetersiz buluyo oyun ... ve oyunun masaüstündeki simgesine tıklayınca ... hiç acılmıyor ne simgesi gelior nede her hangi bişey sanki aç dememişim gibi bunun bi çözümü varmı acaba .... ? yardımlarınız için şimdiden cok tşk ederim .. -
arkadaslar ben oyunu yukledim crack da yaptım oyun acılıo cok iyi ama vide falan gösterio sonra oyuna giriyosun seni kız cagrıyo gidion sonra yatırıo seni bir yere sonra yuzunun ustunden cam gecio sonraekran bem beyaz oluo devamını gostermio bem beyaz oluo kalıyo bunu nasıl duzeltcem benim bilgisayar cok iyi call of duty moder warfe 2 bile oynatıo ama su assassin creead 2 de su sorunu cozemedim yardımcı olursanız sevinirim -
kardeşim benim özelliklerim yetiyor ama bendede aynı sorun var lütfen yardım et
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X