Bildirim
Assassin 80Skili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
resimler ve videolar bölümünde aynı video ztn var -
güzel video -
o skille beni var ya 5 saniye silahı yok eden istersen chitin shieldin olsun anında yatarsın -
bu kim böyle süper bişey bu -
Güzel paylaşım için saol videolar bölümüne bakmamıştım :D -
Süper valla VS lerde çok işe yarar -
Beyler ben aresteyim ap 1250 60 lwl okçuyum 700 ile 200 arsında vuruyorum genellikle.70 archer skilini kullandım çok iyi itemli bir charda o hayvani bir dmg veriyor.80 skilini okuduğumda her hangi bir açıklama inflct a powerful ... atack fln yazıo bunun gücünü merak ediyorum.Elinde video olan varsa sevinrim -
artık ardreamda np kasmıcam 80 olmaya calıscam -
hoş.. -
iyi iyi güzel mis -
quote:
Orjinalden alıntı: alozanforum
Beyler ben aresteyim ap 1250 60 lwl okçuyum 700 ile 200 arsında vuruyorum genellikle.70 archer skilini kullandım çok iyi itemli bir charda o hayvani bir dmg veriyor.80 skilini okuduğumda her hangi bir açıklama inflct a powerful ... atack fln yazıo bunun gücünü merak ediyorum.Elinde video olan varsa sevinrim
Wlla çoğu kişiye tek çekersin onu biliyorum -
Vay Be -
o skıll bende olacak varya 5snde adamı yersin -
herif czde ortalıı kırar walla ama 80 e kasmak çooook ayrı bi dert arkiyle hespladık herif hiç bişy yapmadan 24 saat kasarsa 3 ayda 80 oluyo buda bu formule uymuş galiba -
Super -
fd geleli 3 ay omadı dimi? -
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
o skıll bende olacak varya 5snde adamı yersin
sen daha spikei yeni actin
mdyi de yakmissin poision basarken -
mükemmel yaw bu 80 skilleri.adamın silahını yok ediyo filan80skilinde kimse pvpye gelemez ozaman harbiden süper skillgerçi nerde bizde 80olmak -
vay be ne biçim skill
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X