Şimdi Ara

Assasins Creed 4 Black Flag CRAFTİNG??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ana konuya baya bir yazdım fakat cevap veren olmadı. Bu crafting sistemi sanırım aynı Far Cry3de ki gibi ama ben adam gibi hayvan göremedim şehirde. Nasıl bulucaz ki hayvanları. Haritada göstermiyor da nerede olduklarını. Şuanda Havanadayım ama nereden hayvanları bulup da lootlucaz bulamadım. Mesela silah alıcam alamıyorum doğal olarak gereken hayvanı öldürüp derisini almam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Genelde ufak adalarda oluyor, bende hazine haritasının peşine düştüğümden dolayı tesadüfi buluyorum hayvanları. Resimlerinide haritada aynı far cry3 teki gibi gösteriyor. Havanada falan bulunmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne hız yahu. Daha ismini sindiremedik, oyunu bitirmişsiniz nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

Genelde ufak adalarda oluyor, bende hazine haritasının peşine düştüğümden dolayı tesadüfi buluyorum hayvanları. Resimlerinide haritada aynı far cry3 teki gibi gösteriyor. Havanada falan bulunmuyor.

Ya o hazine haritalarını nasıl bulcaz? Yer-yön duygum mu yok arkadaş anlamadım ki Havana gelmeden önceki ilk bölümde gösteriyordu gerçekten fakat dediğin gibi Havana da göstermiyor. Havanadan çıktıktan sonra mı haritada gözükcek acaba hayvanlar? Bildiğin çünkü silah alamıyorum şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

Bu ne hız yahu. Daha ismini sindiremedik, oyunu bitirmişsiniz nerdeyse.

Yok be abi, ben yavaş oynayanlardanım. Haritadaki tüm görevleri yapar öyle bitiririm.
  • Treasure map için ilkinkini nerde buldum bilmiyorum açıkçası:) yanlış hatırlamıyorsam şehirde bulmuşumdur, zaten genel haritada ikonu belli oluyor. Ölü adamlardan alıyosun hep haritayı. Bu arada oyunun ana konusunda seni ufak bir adaya götürecek, sen geldin mi bilmiyorum tabiki. Belkide ordanda bulmuş olabilirim treasure mapi:) Bak senin hayvan sorununuda o ada bölümüne geçtiğinde çözeceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.