Şimdi Ara

Assasins Creed 4 Black Flag Crack'De Virüs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar Arkadaslar.Dün Assasins Creed 4 Black Flag BlackBox sürümünü İindirdim.Yüklemenin Sonlarına Doğru %90lı kısımlarda Virüs Programım 2 Tnae Dll Dosyasını Sildi.Crack Dosyalarıydı Muhtemelen.Sonra Baktım Silinen Dosyalara Trojen Olarak Gözüküyordu.Obfuscator.xz Virüsünü buluyor Arkadaslar.Bu Virüs zarar verirmi pc ye?

Windows Defender Kullanıyorum.(WİNDOWS 8).Virüs Programını Devre Dısı Bırakıp Kursam Bilgisayara bi zararı Olurmu.Şimdiden Teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKoDeSx -- 22 Aralık 2013; 9:33:47 >

• up
  • genelde virus programlari crackleri virus olarak gorur. Belkide gercekten virusdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

genelde virus programlari crackleri virus olarak gorur. Belkide gercekten virusdur

Herkesçe bilinen bir siteden indirdim Ama.Bilemedim Şimdi :).
  • Torrentten indirdiğimiz çoğu oyunun içinde bu tür zararlı yazılımlar oluyor. Ben antivirüs programlarının içinde virüs bulmadığı torrentten indirilmiş bi oyuna rastlamadım daha. Sen oynamaya devam et bitirincede komple bütün oyun dosyasını sil kurtul. Genelde obfuscator.xz gibi trojan gibi virüsler buluyor programlar. Eğer antivirüs programı oyunun çalışmasına izin vermiyorsa görmezden gelmesini sağla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbit

Torrentten indirdiğimiz çoğu oyunun içinde bu tür zararlı yazılımlar oluyor. Ben antivirüs programlarının içinde virüs bulmadığı torrentten indirilmiş bi oyuna rastlamadım daha. Sen oynamaya devam et bitirincede komple bütün oyun dosyasını sil kurtul. Genelde obfuscator.xz gibi trojan gibi virüsler buluyor programlar. Eğer antivirüs programı oyunun çalışmasına izin vermiyorsa görmezden gelmesini sağla.

Aynen o virüsü buluyor.Zarar Verirmi Pcye Oyunu Kursam bilgisi olanlar yazarsa iyi oLurç.
  • torrentte nereye bakacağını bilirsen sorun yok fakat arşivlerin bile %80i virüs. torrent-oyun'a bak bunlar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

torrentte nereye bakacağını bilirsen sorun yok fakat arşivlerin bile %80i virüs. torrent-oyun'a bak bunlar için

Yani zarar verirmi bu virüs pc ye oyunu kursam sorum o :)
  • Günccel
  • xKoDeSx kullanıcısına yanıt
    dostum şuana kadar bütün virüs programları cracklari virüslü olarak görmüştür.Ama genellikle crackler virüssüzdür.Vürüs programının virüslü görmesinin nedeni kodlarıdır.
    eger böyle bir sorunla karşılaşmak istemiyosan gidip orjinal al.
  • elimde link var pm atıyorum cracke
  • Ben de Black Box versiyonundan indirdim.Ve bende de virüs uyarısı çıkmıştı.Kesinlikle hiçbir sakıncası yok.Bir defa olsa zaten o kadar insan niçin Black Box'un tortentlerini indirsin.Ayrıca Black Box Reloaded,Skidrow veya Razor 1911 gibi gayet güvenilir ve ün yapmış bir sürümdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara bir program için indirdiğim bir crack'ın içinde ingilizce not vardı. "antivirüs crack'i virüs olarak görebilir. Aptal olmayın kodlar birbirine benzediği için antivirüsler bu dosyalara uyarı verebilir. Güvenmiyorsanız kullanmayın " tarzı birşey yazılmıştı. Crack'ı yazan adam belliki bıkmış bunun gibi sorulardan Tabiki kullandım ve hiçbir sorun olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.