Şimdi Ara

Assasin Creed 2 Feathers

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüyler 97/100 oldu. O kadar dolaşmama rağmen bulamıyorm Var mıdır bunun kısa yolu almadığmız tüyü falan gösteren bişey

• Çeşitli siteler var yerlerini gösteren. Sırayla gitmediysen son 3 taneyi bulman çok zor olacak. Ana konudan devam et bu arada.
  • oyungezer nisan ya da mayıs sayısında tum hepsinin yerlerini gosteriyordu bir arkadasından temin etmeye calıs ya da internetten arastır
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Çeşitli siteler var yerlerini gösteren. Sırayla gitmediysen son 3 taneyi bulman çok zor olacak. Ana konudan devam et bu arada.

Aynen Katılıyorum Eğer Sırayla Gitmediysen Hiç Arama Bile En Az 1 Hafta Sürekli Aradım Baygınlık Geldi Oyunu Bitirmiştim Sadece Onlar Kalmıştı Oyunu Bıraktım O Derece Yani
  • Zaten ne işe yarıyor ki onlar?
  • 50 de bi çekiç açılıyor 100 dede villa pelerini...
  • Slm arkadaşlar.Birde küçük heykeller var 4 tane onlar nerde biliyormusunuz?Küçük biblolar bulan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Assassin's Creed Shadows
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimmajow

Slm arkadaşlar.Birde küçük heykeller var 4 tane onlar nerde biliyormusunuz?Küçük biblolar bulan varmı?

Altair zıhrını açanı diyorsun sanırım.

O zaten Ateş topu şeklinde haritada çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ericartman1

quote:

Slm arkadaşlar.Birde küçük heykeller var 4 tane onlar nerde biliyormusunuz?Küçük biblolar bulan varmı?

onlardan bahsetmiyor villada statue ler var onları 2 şer 2 şer sunaklara yerleştiriyosun altından 2000 florin çıkıyor.sunaklar villanın arka bahçesinde.statueler villa içine dağılmış toplam 8 taneydi sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

quote:

onlardan bahsetmiyor villada statue ler var onları 2 şer 2 şer sunaklara yerleştiriyosun altından 2000 florin çıkıyor.sunaklar villanın arka bahçesinde.statueler villa içine dağılmış toplam 8 taneydi sanırım...

Benimde öğrendigim iyi oldu.Bakarım bi ara.
    Teşekkurler.

• önemli değil burdan statue yerlerine bakabilirsin arayıp uğraşmak istemiyorsan http://www.gamesradar.com/f/assassins-creed-ii-glyphs-and-statuettes-guide/a-20091120161944695091
  • quote:

quote:

doğru tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: principino

önemli değil burdan statue yerlerine bakabilirsin arayıp uğraşmak istemiyorsan http://www.gamesradar.com/f/assassins-creed-ii-glyphs-and-statuettes-guide/a-20091120161944695091

Sağol

• ben resimlere bakarak sırayla gittim fakat bendede 97 de kaldı nasıl olacak bu iş ya
  • Birde arkadaşlar ''special memories'' diye bir görev var.Leonardonun yaptığı uçak gibi zımbırtıya kuleden binip Romagna/Forli şehrinin üzerinde ucuyoruz .Bu görevin amacı nedir,nasıl yapıyoruz?
  • son üç tanesinin yerini biliyorum mühürleri almaya gittiğiniz yerlerde birisi florence deki kubbe gibi bi şeyi olan şeyin içinde ne yaptıysam ulaşamadım ama gözüküyor orda dierleride dierlerinde =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoLGeGiRL

son üç tanesinin yerini biliyorum mühürleri almaya gittiğiniz yerlerde birisi florence deki kubbe gibi bi şeyi olan şeyin içinde ne yaptıysam ulaşamadım ama gözüküyor orda dierleride dierlerinde =)

Eğer düşündüğümse bina tepelerinde dolaşmana gerek yok aşağıda giriş kapısının hemen üstünde olacak. Bulduğum en zor tüydü muhtemelen odur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: GoLGeGiRL

son üç tanesinin yerini biliyorum mühürleri almaya gittiğiniz yerlerde birisi florence deki kubbe gibi bi şeyi olan şeyin içinde ne yaptıysam ulaşamadım ama gözüküyor orda dierleride dierlerinde =)

Eğer düşündüğümse bina tepelerinde dolaşmana gerek yok aşağıda giriş kapısının hemen üstünde olacak. Bulduğum en zor tüydü muhtemelen odur

aslında ne demek istediğini anlamadım yada sen anlamadın beni her neyse sorun yok önerin için teşşekkür ederim ama benim söylediğim şey mührü almaya gittiğimiz yerin içinde yani orda çok yaklaştım ama bi türlü ulaşamadım ona yinede önerin için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

ben resimlere bakarak sırayla gittim fakat bendede 97 de kaldı nasıl olacak bu iş ya

Hocam bu tüylerin tamamını toplayınca ne açılıyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.