Şimdi Ara

assasian

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • skil shot bi assasin istiyorum talonla katarina arasında kaldım talon yeni olduğu için pek tanımıyorum sizce hangisi?

• dostum bence talon almalısın o slow cok işine yarayacaktır hele ultıyi kullandıktan sonra adama ışınlanırsan baya güzel combo yapmış olursun yani sen en iyisi Talon al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yufoman -- 1 Eylül 2011; 23:08:19 >
  • 3 asssasin önerebilirim.

Mage > Akali
    Range > Vayne
    Meele > TaLon

Gerçek anlamda Assassin bunlar. Simdi lvl ini yada oyun stilini bilmiyorum ama 3ü de bos hero değil. Alır ezile ezile ögrenirsin.
  • vayne
  • 27 lvlm nocturne m vardı daha önce ama ben skil shot istiyorum biraz agrasif oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado101

3 asssasin önerebilirim.

Mage > Akali
    Range > Vayne
    Meele > TaLon

Gerçek anlamda Assassin bunlar. Simdi lvl ini yada oyun stilini bilmiyorum ama 3ü de bos hero değil. Alır ezile ezile ögrenirsin.

SkillShot,Akali?
  • birde katarinayı nasıl bilirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hankk

birde katarinayı nasıl bilirsiniz?

1 Disabler = Katarina pert
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

birde katarinayı nasıl bilirsiniz?

1 Disabler = Katarina pert

ama normal gamede bunu yapan pek bişi olmuyo :D
  • quote:

27 lvlm nocturne m vardı daha önce ama ben skil shot istiyorum biraz agrasif oynuyorum

Skillshot ne demek biliyor musun ?
  • katarina ve talon skillshot sa silin siz oyunu oynamayin bence bunudamı duyucaktım

bu konuda 1 tane bile skillshot hero yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 2 Eylül 2011; 0:38:18 >
  • assasin diyebilecegim skill shot bir tek lee sin diyebilirim ama senin skill shot diyerek ne demek istedigini cozemedim pek
  • Skillshot olmasada Shaco oynamak akıl işidir. Güven, özveri ve tecrübe ister. Ben almıştım ilk levellerde geri vermiştim 30 olunca yine aldım gaza gelip gayet iyi oynuyorum şimdi. Ama zeka işidir, ayrıca bilek ister. Çok nerf yedi minion yaptılar Shaco'yu diyenlere aldırma sakın. Bence düzgün oynayana op. Pişman olmazsın. Ama alıp beceremeyipte bana söylenme sonra.

Bu da benden gelsin bugün yaptım daha. O kadar iyi değil ama görünce seni azda olsa Shaco'ya yakınlaştıracak cinsten.

assasian

• ass-asian ? Asa Akira'yı tavsiye ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost

ass-asian ? Asa Akira'yı tavsiye ederim hocam.

• 3 saatir başlığı okumaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

3 asssasin önerebilirim.

Mage > Akali
    Range > Vayne
    Meele > TaLon

SkillShot,Akali?

3 ü de değil ki zaten ; skillshot dedigine bakmadım.Assasin diye önerdim sadece. Yani oyunda assassin klasmanı bunlar artık skillshot istiyosa ez oynasın..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

3 asssasin önerebilirim.

Mage > Akali
    Range > Vayne
    Meele > TaLon

SkillShot,Akali?

3 ü de değil ki zaten ; skillshot dedigine bakmadım.Assasin diye önerdim sadece. Yani oyunda assassin klasmanı bunlar artık skillshot istiyosa ez oynasın..

Ben zaten skillshot isteğine Akali yazdığından kalanını okumadımEzrael olabilir de oynaması çok zordur,paper bir champ bence.

• Kolay aassasin yoktur onun için aralarından en kolayı Akali ile başlamanı tavsiye ederim. Gücünden şüphe duymazsın çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.