Şimdi Ara

ASROCK P4V88 BIOS UPDATE YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeğenimin bilgisayarının biosunu update etmek istiyorum.Belirttiğim ankakartın en son bios dosyasını (.zip) indirdim ve update etmeye çalışıyrum.Fakat olmuyor.Öncelikle başlangıç disketi oluşturdum ve indirdiğim zipli dosyadaki 2 dosyayı (ASRflash ve P4V88_1.80) diskete attım.Daha sonra Pc yi disketten başlattım ve A> komut satırına ASRflash P4V88_1.80 yazmaya çalıştım.Ama aradaki _ işaretini koyamıyorum.Klavyedeki tuş dizilimi değişmiş oluyor.Tuşlara bastığımda : _ gibi karkterler farklı yerlerden çıkıyor.Yardımcı olck arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.BIOS sürümü 1.60.Aslında update etmek istemiyorum ma pc de çok fazla sorun var.En son ntos.exe virüsünü temizledim.Antivir virüs programı var ama çalıştıramıyorum.Çalıştığı andan itibaren nerdeyse tüm .exe dosyalarını virüs olarak algılıyor ve silmeye çalışıyor.Bu yüzdende programı direkt kapatıyorum.

• Dos ortamında klavye Q ingilizce oluyor sanırım. "_" tuşu 0 tuşunun sağındaki tuşlardan birisi olması lazım, deneme yanılma yoluyla bulursun, tab tuşunu da deneyebilirsin.
  • windows ortamında dosyanın ismini değiştirip (aradaki çizgiyi silip) tekrar dene!!
  • disket olmadan windows ortamında bios güncelleme yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

disket olmadan windows ortamında bios güncelleme yokmu

Asus Live update var.
  • asrock asrflash'ı xp tanımıyor ugrasma bosuna sen en en ıyısı servıse gonder eğer garantısı devam edıyorsa yardımcı olurlar bıraz bekletırler ama olsun en sağlıklısı onlara rıca et bıosu atsınlar bordun sanırın 478pin onun vindows update yok.

Create a bootable system floppy disk and prepare a blank floppy disk.
    Download the BIOS package (WinZip format with .zip file extension), unzip and save it to the blank floppy disk and you should see ASRUBIOS.EXE, ASRFLASH.BIN, UCODE.DAT, BIOS file and README.TXT.
    Boot from the disk you created in step 1 then switch to the floppy disk you created in step 2.
    At the "A:\" prompt, type ASRUBIOS, hit space bar once, and type BIOS file name then press <Enter>. For example: A:\ASRUBIOS 75i65GV1.70 <Enter> then you will see a message "Please wait for loading BIOS ROM".
    After about 1 minute, you will see the message "Flash ROM Update Completed - Pass", then you have finished upgrading the BIOS.
    After finishing upgrading the BIOS, please remove the floppy disk. Restart your system and press <F2> to enter the BIOS setup utility during boot up.
    In Exit menu, please select "Load Default Settings" and press <Enter> to continue.
    Select "Exit Saving Changes" and press <Enter> to exit the BIOS setup utility.
    Now, system is booting up with new BIOS.

bıde böyle dene A:/ASRUBIOS 75i65GV1.70 ENTER olmaz sa buda yukarıda yazdığım gibi servise gönder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıAtam -- 19 Ağustos 2007; 0:43:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G41M combo rev2 BIOS güncelleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.