Şimdi Ara

ASRock Kullanıcıları Yardımlaşma Kulübü (80 Üye) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
13
Favori
37.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hala 2tb sorunu yaşayan var mı? Asrock z87 extreme 4 ile
    3 adet 2tb hdd
    2adet 500GB (Raid 0 1 TB)
    Birde 240 GB ssd sorunsuz kullanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yimust

    Hala 2tb sorunu yaşayan var mı? Asrock z87 extreme 4 ile
    3 adet 2tb hdd
    2adet 500GB (Raid 0 1 TB)
    Birde 240 GB ssd sorunsuz kullanıyorum

    Asrock cd içerisinde gelen "3TB+ Unlocker" programı var onu kurarsanız sorunsuz istediğiniz kadar harddisk çalıştıra biliyorsunuz
  • demin başıma gelen sorun dh den videoları seyrediyordum pc aniden kapandı power tusuna bastım acılmadı hata kodu 55 verdi siteye baktım ram ile alakalıymış şimdi durum şu a1a2b1 tek slot çalışmıyor b2 tek çalıştı a1a2 beraber çalışmıyor b1b2 beraber çalışmıyor a1b1 beraber çalışmıyor sadece a2b2 çalıştırabildim ança böyle 2 ram ide görüyor pc bios güncelledim resetlerdim sorun devam ediyor başına böyle bişey gelen varmı pazartesi yollucam sanırım garantiye bir soruyum dedim belki çözümü kolay bişeydir
  • bios update gerekli mi sizce ? şu an ping değerlerimde 10 ms'lik bir artık var. bi ihtimal olarak anakarttı düşünüyorum update etsem düzelme olasılığı var mı?(asrock fx extreme 3 990)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aiko

    bios update gerekli mi sizce ? şu an ping değerlerimde 10 ms'lik bir artık var. bi ihtimal olarak anakarttı düşünüyorum update etsem düzelme olasılığı var mı?(asrock fx extreme 3 990)

    Network yapısı ile bios ne alaka ? benmi yanlış anladım acaba giden gelen veriden bahsediyorsunuz değil mi ?
  • evet bir alakası var mı yok mu bilmiyorum o yüzden soruyorum :) gelen bios updateleri usb giriş hızlarını vs güncellerken bi ihtimal ethernet kartıyla ilgili birşeyide güncelliyodur diye düşündüm ..
  • Arkadaşlar Z77 OC Formula kullanıyorum, bios'u sıfırlamak istiyorum, jumper'ı da kullandım arkadaki clear cmos tuşunu da.

    Sıfırlanıp sıfırlanmadığını anlamak için bios un sesini kapıyorum. Sıfırlama işleminden sonra bios a girdiğimde bios sesli hale gelmiş oluyor. Sıfırlandığını düşünüyorum ama kaydettiğim profiller kalıyor.

    Ben onların da sıfırlanmasını, her şeyin ilk günkü gibi olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba? Fikri olan :)

    Bir de Clear Cmos tuşuna sistemde elektrik varken mi basılı tutmak gerekiyor yoksa fişi çekip sistemi kapadıktan sonra mı :)
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Jumper işleminde elektriği kesmek gerekebilir doktorum...
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Aynen abi Jumper'da elektiriği kesmezsek iş sakata girer de harbiden CLEARCMOS tuşunu merak ediyorum ben biraz açıkçası :)
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmadım o tuşu henüz biosu güncellediğimde dahi ayarlarım gitmedi benim. facebook sayfasından sor bakalım asrock culara
  • Koca forum donanım var burada facebuk sayfası da neymiş yahu :)

    Zaten bu genel bi bilgi aslında :)
  • asrock 990fx Fatal1ty Professional arıyorum yokmu acaba satan ya işlemci ile beraberde alırım
  • Z87 Extreme 4 + i7 4770K @4.5Ghz iyi giderdi şimdi. Yanlarına da bir GTX Titan
  • nacizane
    960 gm vgs3 fx le araniza katildim

    umarim pisman olmam ilk asrock kartim olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlar bir sorunum var. Daha önce bu sorunu yaşamış olan varsa yardımcı olmasını dilerim. Bende ASROCK Z77 EXTREME 4 kullanıyorum. Sistemi yeni kurdum. Power tusuna bastıgımda 4 kere dıt dıt dıt dıt sesinden sonra 3 sanıye sonra durup yeniden başlıyor. Ve bunu 3 kere tekrarlayıp sistemi açıyor. Hata sesi verirken Hata Kodu 55... Sistemi açarken verdiği kod ya 42 yada b2 tam bilemiyorum. UEFİ BİOSTA sistemde bir sorun gözükmüyor. Bütün sürürücler ssd hdd ramlar fanlar vs normal çalışıyor. Birde formattan sonra hiçbir driveri yüklemedi ve lan çalışmıyor. Simdi cd olmadıgı için driverleri ve biosu indirip yüklicem. Bu 55 Hata kodu ve sesler ne anlama geliyor.?
  • Beyler bende asrock n68c-gs fx var bu ana kart asus hd 7850 (2gb256bit) , msı gtx 760 (2gb256bit) ve msı gtx 750 ti (2gb128bit) ekran kartlarını desteklermi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    İkinci elden aşağıdaki sistemi kurdum. dün akşamda win 8.1 pro 64bit kurdum. Şimdi biraz cahilce gelecek ama anakartın driver cd'sinde sıkıntı var okumuyor pc, bu yüzden sizden ricam;

    Şimdi anakart için hangi driverları (chipset,lan...vs) hangi sıra ile, nereden indirip kurmalıyım? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca bunlar dışında kurmamı önereceğiniz başka birşey varsa onları da yazarsanız sevinirim.(Mesela net framework'lerden manuel olarak kurmam gereken var mı yoksa win 8.1 içinde otomatik kuruluyor mu?) Ya da directx'lerden kurmam gereken var mı?)

    Sistem:

    i7 2700k
    Z77 Extreme 4
    2x4 gb ram
    hd 7850
    750w psu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz15 -- 7 Kasım 2014; 8:29:06 >
  • Arkadaşlar bu yardımlaşma konusu öldü mü?
  • oğuz15 O kullanıcısına yanıt
    extreme 4 için win8 64bit sürücüleri adresi:
    http://www.asrock.com/mb/Intel/Z77%20Extreme4/?cat=Download&os=Win8a64

    sol menüden seçenekleri değiştirebilirsin. çipsetten başla, lan, ekran kartı diye git. çok çok ta önemli değil sırası.. framework 4,5 gömülü gelir win8de, 3,5 ve aşağısı lazım olursa windows bileşen ekle kaldırdan kurabilirsin, internetten indirir otomatik. dxte gömülü gelir, ekran kartı kurarken gerekirse günceller.
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    Üstad teşekkürler, bu listede sol sütunda intel yazanlar chipset dirver'ı oluyor değil mi? Birde win 7 için bir sürü indirilen program driver vs var 8.1 için neden bukadar az bir bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.