Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Asrock Deskmini x300 + ryzen 3350g + 16 gb ram + 480 gb nvme ssd

-
4650g ve 4750g ile çok verimli çalışıyor. Hatta üstündeki ile idare edip 5000 serisi apular ler beklenirse ki onlar da 1-2 ay içinde gelir, mini formda gayet performanslı ve enerji verimliliği çok yüksek bir sistem. Ben 2 tane aldım 4650g ile kullanıyorum gayet memnunum.
-
Eğer satılmazsa 5700g veya kayda değer fiyat farkı olursa olursa 4750g ile kullanmayı düşünüyorum. Böyle de çoğu şeye yetiyor ama benim sistemden istediğim biraz fazla olunca sıkıntı yaşadım.
Capture kartıyla aldığım görüntüyü obs ya da streamlabs üzerinde 1080p 60fps kayıt etmek istiyordum, cpu encoding medium-fast seviyesi bi ayarda maalesef işlemci darboğazı oldu. Gpu encoding yapmak istediğimde ise amdnin encoderi yeteri kadar başarılı değil. Durum böyle olunca uyduruk bi 2. el sisteme 1650 super takarsam daha ucuza gelir diye düşünerek satmaya kalktım ama satılmazsa işlemci yükselterek 2 litre hacimdeki cep herkülüyle yola devam ederim artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 15 Temmuz 2021; 1:55:14 >______________________________
-
satıştan çekilmiştir, işlemci tek başına satılık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 10 Ağustos 2021; 10:38:50 >______________________________
-
Dostum bu kasa sende halen duruyormu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X