Şimdi Ara

ASROCK CONROE XFİRE ANAKARTIN O/C POTANSİYELİ NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakarta çok para vermek istemiyorum..
    bu kart 95$+kdv.. bence çok uygun ama e6300 le neler yapabileceğini öğrenmem gerekiyor..
    bilen arkadaşlar ilgilenirse memnun olurum..
    katın özellikleri..

ASRock ConRoeXFire-eSATA2 LGA775/ 945P/ Core 2 Duo/ DDR2/ A&L
    * Mfr Part Number: CONREOXFIRE-ESATA2
    * CPU: LGA 775 support Intel Dual Core Pentium D / Pentium 4 / Celeron D, supporting Core 2 Duo Desktop (Conroe), Presler and Cedar Mill processors; Supports Hyper-Threading Technology; Supports EM64T CPU; FSB 1066/800/533 MHz
    * Chipset: Intel 945P & ICH7R
    * Memory: 4x 240pin DIMMs support Dual channel DDR2-667/533 Memory; Max capacity 4GB
    * Slots: 1x PCI Express x16 slot, 1x AGI Express slot (PCI Express x4) (Support ATI CrossFire Technology); 1x PCI Express x1 slot; 3x PCI slots
    * IDE/SATA: 1x ATA-100 channel; 4x SATA2 ports support RAID 0, 1, 10, 5 and Intel Matrix Storage
    * Audio: Realtek ALC888 7.1 channel CODEC with High Definition Audio
    * LAN: Realtek RTL8111B PCI Express 10/100/1000 Mb/s LAN Controller
    * Ports: 8x USB 2.0 ports (2 rear, 6 by headers); 2x PS/2 ports; 1x Serial port; 1x Parallel port; 2x eSATA2 ports; 1x RJ45 LAN port; Audio I/O jack
    * Form Factor: ATX, 12 x 8.6 inch / 30.5 x 21.8 cm
    * Package: Retail

şimdiden teşekkürler..

• Bence alma neden mi Asrock iyi bir marka değil onun yerine savret anakartlar ucuzluycak tabi sabretmiyceksin o zaman iyi bir anakart al anakart en önemli parçalardan biridir Conree almak istiyorsun ama anakartında iyi olması lazım.
  • bu konuda genelleme yapmak yanıltıyor..
    asrock garip bir firma..
    adamlar 865 chipsetli conroe anakartı yapmışlar.. ddr ve ddr2 ram kullanabiliyor..
    hem agp hem pci-ex slotu var.. en iyisi de yüksek fsb yapabiliyormuş ve de 60 $ bir paraya..
    bir genelleme de ben yapayım o zaman..
    benim araştırdığım kart 95$ olduğuna göre daha iyidir..
    ACABA ???
  • 3 tane asrock anakart kullandım işlemci oc yapabiliyor ama herşey standart voltajda voltaj ile oynanmıyor kesinlikle haberin ola bence asrocktan uzak dur yanından bile geçme
  • aslında conroe default voltajla da harikalar yaratabiliyor ama..
    neyse ben düşünmeye devam..
    ilginize tşkler bu arada..
  • arkadaşlar bu kartı alıpta kullanan yokmu hiç?
    sipariş veremiyorum hala..
  • hocam bi 100 $ daha yokmu ya anakart cık önemli ya bence iyi bişey al derim başka forumlarada danış biraz sabret ben 10 daha beklesem 30 $ kazık yemicektim ama bekleyemedim.bu arada asrock asusun yan ürünü driverlarıda uyusuyo ASrock logosuda ASUSA cok benziyo baska biyerde okumustum tabi asus kalitesini biraz düsürmüştür asrockların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam sorma benim durum tam komedi..
    sistemi düşereyim, oyun oynanacak bir amd yapayım diye yola çıktım..
    birden gözüm döndü conroe yapayım tam olsun dedim çıktım..
    asrock tan yana korkum yok aslında.. 865 chipsetli anakartı bile gayet güzel çalışıyor..
    ama işlemci conroe olunca o/c yeteneksiz kart almak istemiyorum..
    konuyu netleştiremezsem asus p5b yada gigabyte 965p s3 alacaz mecburen..
    onlara o kadar para vermeyi de hiç istemiyorum..
  • hocam senin sistem imzandaki gibi degilmi ya gayet oyun canavarı bi sistem asusun delux anakartı var 1800xt var daha ne istiyon bence simdilik gereksiz
  • ya bu conroe hepimizin kanına girmedimi..
    x1800xt yide sattım aslında.. daha sattığım arkadaştan ses çıkmadığı için silmedim.. bakarsın arkadaş vazgeçer..
    bundan sonra deluxe anakart falanda almamaya karar verdim..
    öyle aman aman bi getirisi yok bence..
    asrock cılar nerdesiniz?
    yorum bekliyorum hala..
  • Asrock oc konusunda fazla beklenti içine girilmemesi gereken bir kart. Forumda daha önceden bu kartı alıp kullanan arkadaşların görüşlerinin bulunduğu başlıklar mevcut. Bahsi geçen anakart ile 300 Mhz fsb den fazlasını görmek hayal gibi...
  • kartı kullanan birileri yok sanırım..
    bende denenmişi seçtim.. asus p5b siparişi verdim..
    ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.