Şimdi Ara

Asrock B450M-HDV R4.0 iyi midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • r5 1600 ve 3000mhz ram + rx580 li bilgisayarım için bu anakart uygun mudur ?
    performans açısından ne gibi yararı olur
    www.hepsiburada.com
    Asrock B450M-HDV R4.0 AMD B450 3200+MHz (OC) DDR4 Socket AM4 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asrock-b450m-hdv-r4-0-amd-b450-3200-mhz-oc-ddr4-socket-am4-atx-anakart-asrb450m-hdvr4-pm-HB00000HLXL0

• Ram uyumluluk listesi msi asus a nazaran biraz eksik kalıyor. Almana kullanıcağınız ram ler ile kontrol edin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Ram uyumluluk listesi msi asus a nazaran biraz eksik kalıyor. Almana kullanıcağınız ram ler ile kontrol edin derim
    Ramlerimle uyuşuyor performans konusunda bir söyleyeceğiniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydaymaydayp -- 27 Ocak 2020; 5:59:20 >
  • maydaymaydayp M kullanıcısına yanıt

Sitesine şöyle bir göz gezdirdim eksik bir şey göremedim. Teknobiyotik sitesine de bakın belki fiyat biraz daha uygun olabilir orda emin degilim

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Peki daha iyisi ya da aynı özelliklerde daha ucuz olan bir anakart var mı ya da bu anakart bana sıkıntı çıkarır mı 460 TL en ucuz fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4A4AA6D33

Bu mesaj silindi.
    vrm yapısını kısaca anlatabilir misin performansa etki eder mi s2h bundan daha mi performanslı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: maydaymaydayp

Peki daha iyisi ya da aynı özelliklerde daha ucuz olan bir anakart var mı ya da bu anakart bana sıkıntı çıkarır mı 460 TL en ucuz fiyatı
    Ben şahsen senin yerinde olsam uygun fiyatlıda arıyorsan gigabyte bakardım onun bi tık üstü msi onunda üstü asus. Fiyat olarak söylüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kötü bir anakart onun yerine giga b450m s2h alin daha ucuz hem. Hemde vrm sogutmasi da var. Uyumlu dur birçok ram ile. destek listesinde olmamasi çalişmayacagi anlamina gelmez. Çok nadir de olsa anakart ram seçebilir fakat %99 ihtimal ile her ram çalişir

• Bu anakart için hangi işlemciyi kullanmak mantıklı olur ?

5. nesile destekliyor ama performans olarak hangi işlemci uygun olur ?

• Am4 soket işlemciler için

Performans işlemciye göre değişir

5600 veya 5700x3d en iyi işlemcilerdir

Harici ekran kartı alınmayacaksa 5600G de iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 27 Aralık 2024; 21:24:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.