Şimdi Ara

Asrock B450 Pro 4 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi, sistem toplamaya başlayacağım öncesinde marka modellere karar veriyorum. Anakart olarak "Asrock B450 Pro" bu modele denk geldim. Sosyalde bu marka hakkında tam bilgi edinemedim arkadaşlar sizce Asrock markası nasıl ve bu anakart alınır mı?

• Asus b450 pro yada Msi gaming plus max tomahawk max yada A pro max Atx almani tavsiye ediyor forum asrock alinmaz degil alınırda kullanici sayisi yardim alabilicegin kisi sayisi bu kartlarda daha fazla ayrica güçlü kartlar M model b450m gibi tavsoye edilmiyor

Henüz elime ulasmadi ama kendimede msi b450 a pro max aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 9 Haziran 2020; 1:55:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arlarında 100tl gibi bir fiyat farkı var, b450 a pro max daha iyi bir tercih olur
  • Dediğiniz doğru, ASRock kullanıcı az olunca, sorun olduğunda yardım alabilecek kişi sayısı da az oluyor. Başka kaynaklardan kullanıcıların yorumlarında ASRock'un sorumlu olduğu garanti servisinden de pek memnun değillermiş. En iyisi garanti konusunda kaliteli markalara yönelmek olur herhalde.
  • Bütçenizi biraz daha artırıp msi b450a pro max yada msi b450 gaming plus max modellerinden birini alabilirsiniz. Asrock B450 Pro 4 güzel bir kart ama msi modellerin vram yapısı bir tık daha iyi ve b450 kartlara ryzen 4000 desteği geleceği için max olan yani 32 mb biosa sahip modellere yönelmeniz daha iyi olacaktır. Ayrıca bios flashback özelliği sayesinde bir tuşa basarak kolayca bios güncelleyebilirsiniz.
  • Gayet kaliteli bir anakart...
    https://www.asrock.com/mb/AMD/B450%20Pro4/

6+3 faz yapısı da yeterli, Dual M.2 desteği, özel pcb tasarımı ile (2oz ons bakır) overclock için uygun ve serin bir ortama sahip oluyor.

Asrock B450 Pro 4 Alınır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Genele bakarsak ASRock markası güzel işler yapıyor diyebiliriz o zaman. Peki madem bu kadar kaliteli bir ürünlere sahip markayı neden ASUS, MSI gibi Türkiye pazarına tam anlamıyla getirmiyorlar.
  • Her anakart alınır burda önemli olan fiyat ve kullanılacak işlemcidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım TR'de kendilerinin şartlarını (bunlar her şey olabilir) karşılayacak bir firma bulamamaları.
  • Pro4 serisi kalitelidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli seviye bir b450 dir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • Model ve marka çok iyi ama garanti desteği hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.