Şimdi Ara

Asrock anakartlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asrock anakartlar hakkında fazla bilgim yok ancak nasıldır soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkknight02 -- 16 Eylül 2012; 19:47:17 >

• Darkknight, bu yorumunu dunyanin uluslararasi inceleme sitelerine felan ileteyim de onlarda dikkat etsinler. Zira onlarca odul vermisler ama ASRock'in hatasini sen farkedebilmissin (!)

ASRock su anda dunyanin en cok satan anakart markalarindan bir tanesi, bircok ulkede 2nci ki bu ulkeler icerisinde Japonya ve Kore gibi ucuz urune degil teknolojiye cok onem veren ulkeler var. Adamlar Z77 Extreme6, Z77 Extreme4, Fatal1ty Z77 Professional, X79 Extreme6/GB, 970 Extreme3 gibi dunya capinda efsane kartlar uretmis. Teknobiyotikte, Eksende ki en cok satan anakart listelerine 3-4 anakart sokmus.

Bence sen bu forumda ASRock kullanicilarinin deneyimlerini bir incele. Arkasinda Cizgi Elektronik ve cok iyi f/p oranlarina sahip kartlardan bahsediyoruz. Gercek anlamda ozelliklerine dikkat eden son kullanicilar parasinin hakkini ASRock ile alacaklardir.
  • Geçmiş : Kaliteli olmayabilir.

Şincik : Gayet kaliteli.

Gelecek : Ne olur bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASRock N68-S kullanıyorum,oldukça memnunum.
  • Çok ucuz kartlarında kalite düşük olsa da (mecburen), orta ve üst seviye kartları oldukça kaliteli görünüyorlar. Arkasında Çizgi Elektronik'in olması avantaj.
    ECS, Foxconn ve hatta MSI'ın yerine tercih edilebilecek marka.
  • herkese tşk
  • AsRock isminden de anlaşıldığı gibi kaya gibi anakart markasıdır. Şimdi artık sadece anakart markası da değil hatta ekran kartı, mini pc, çeşitli network ürünleri vs. birçok dalda ürünleri var. Türkiye'de malum 3 marka kadar bilinmese de dünya çapında satış adetleri bazında her zaman Asus'un arkasında ikinci sıradadır. Dünyadaki en saygın inceleme sitelerine bakarsanız AsRock anakartların en çok ödül alan anakart olduğunu görebilirsiniz. Overclock da bu adamlardan sorulur ayrıca. Intel Skylake ve Coffee Lake anakartların Z olmayan serilerini de overclock yapabilen anakart üretiminde de dünyada tekdir.

Şahsen sevdiğim de bir markadır onun için çok övdüm ama haketti :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle rafine bir hortlatmaya derin bir saygı duyuyorum. helal olsun..
  • asrock b450m pro 4 ün hakkını yemiş olabilrsiniz. ryzen 5 2600 ile 4.40 ghz de boot edebilmiş bir anakarttır. 4.2 ghz de 3 ay stabil şekilde hatasız kullandım. anakart resmen buz gibi idi ve zorlanma nede aşırı bir ısınma yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Bu mesaj silindi.
    doğrudur tabi. bilginize her zaman itimat ederim. hayırlı forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.