Şimdi Ara

Asrock 970 Extreme3 Anakart Alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

kartı alan kişiler memnunmu? bende düşünüyorum.

Bu kartı kullanan bir çok kişi memnun hocam forumda zaten sistem tavsiyeleri bölümündede dikkatinizi çekebilir sürekli bu kart öneriliyor tam bir F/P canavarı :)
  • asus m5a97 970 mi yoksa bumu?
  • 2 side aynı chipset aynı servis garantisi aynı özelliklere sahipler hocam Quad Crossfire,USB 3.0 ses yongalarında birazcık daha iyi AsRock fakat hangisinin fiyatı daha ucuz ise alınız birbirlerine üstünlükleri yok :)
  • Anladığım kadarı ile güzel bir kart.
    Son mesaj tarihi itibari ile 10 gün geçmiş. Bu 10 günlük sürede farklı tecrübeler edinen arkadaşlarımız var mı ?
  • Arkadaşlar m5a97 yerine asrock 970 extreme 3 alıyorum.Var mı itirazı olan ?

Corsair vengeance (2x4) 8gb 1600 mhz ram kullanmayı planlıyorum ?

Sorun çıkarır diye kingston hyperx 8 gb mi alsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 23 Ağustos 2012; 8:55:57 >
  • Sapphire leyley :D
    aga sen en iyisi indirimdeyken pure black 990fx al
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniqueHeaven

Sapphire leyley :D

Neden ki 990fx olması dışında ne artısı var
  • AMD işlemciler için fx anakart almak parayı çöpe atmaktır. Hangi AMD işlemci fx anakart gerektirecek merak ediyorum. Zaten fx anakart AMD kullanımına ters bir donanım. Konu sli CF olsa da m5a99x fazlasıyla yeterli. Asus 970 veya asrock yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

İndirimde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

İndirimde

Nerde lagnnnn koşun getirin bana

• alacaksanız limiti arttırıp 990fx almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

AMD işlemciler için fx anakart almak parayı çöpe atmaktır. Hangi AMD işlemci fx anakart gerektirecek merak ediyorum. Zaten fx anakart AMD kullanımına ters bir donanım. Konu sli CF olsa da m5a99x fazlasıyla yeterli. Asus 970 veya asrock yeter.

Abi 8150 ile çok rahat CF SLI götürülebilir şu an. Ama ne kadar gereklidir orası tartışılır. Bizim başlıkta Fatih abi var F.@.T.İ.H. kendisi 8150 kullanıyor performansı da çok iyi
  • quote:

Tuthttp://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/sapphire-pure-black-amd-990fx-am3-sata3-usb3-ddr3-bluetooth-atx-anakart.html

Başlığı yeni gördüm, 300 liraya kadar bir anakart ararken önce asrock'u yakaldım sonra bunu.

İndirim bitmezse sanırım bundan alıcam, forumdaki konuda 3 kart belirlemiştim.

4. ve 5. olarak asrock'u ve bunu listeme ekliyorum.

Araştırdıkça neler çıkıyor valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

AMD işlemciler için fx anakart almak parayı çöpe atmaktır. Hangi AMD işlemci fx anakart gerektirecek merak ediyorum. Zaten fx anakart AMD kullanımına ters bir donanım. Konu sli CF olsa da m5a99x fazlasıyla yeterli. Asus 970 veya asrock yeter.

Abi 8150 ile çok rahat CF SLI götürülebilir şu an. Ama ne kadar gereklidir orası tartışılır. Bizim başlıkta Fatih abi var F.@.T.İ.H. kendisi 8150 kullanıyor performansı da çok iyi

m5a99x 350-400 lira sapphire 250-300 lira ve sapphire ozellik olarak canavar bi anakart sen hala neyin kafasını yaşıyon?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

m5a99x 350-400 lira sapphire 250-300 lira ve sapphire ozellik olarak canavar bi anakart sen hala neyin kafasını yaşıyon?

Mesaj alıntılayıp sonuna neyin kafasını yaşıyon gibi ahlak seviyesi yerlerde sürünen, kendini bir şey zanneden mesajını da al git adamın asabını bozma...M5A99X'i ben 300 TL'ye aldım Vatandan ve diyorum ki alınabilecek en yüksek anakarttır. Daha üstüne gerek yok diyorum. NE DİYORUM BEN ALINABİLECEK EN YÜKSEK ANAKARTTIR. Yazılanları gözünle okuyacaksın. Adam gibi yorum yapacaksın. Sen git saphhire ile Asus'u kıyasla aradaki farkı ölç ondan sonra gel caka sat.

• Aranızda bu kartı alan var mı? Ön usb 3.0 port desteği var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1MPOSSIBLE

Aranızda bu kartı alan var mı? Ön usb 3.0 port desteği var mıdır?

Asrock 990 FX Extreme 3 kullanıyorum.Maalesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali87

quote:

Orijinalden alıntı: 1MPOSSIBLE

Aranızda bu kartı alan var mı? Ön usb 3.0 port desteği var mıdır?

Asrock 990 FX Extreme 3 kullanıyorum.Maalesef yok
    Sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.