< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (31. sayfa)

-
-
Ben hayatımda hiç 144hz monitör sahibi olmadım, yok böyle bir akıcılık. Kendi monitörümü 70hz overclocklu kullanıyordum ama 144 çok farklı. Oyunda fps düşük olmasına rağmen çok yüksek hissettirdi bana
-
Sevindim adınıza hocam. 144hz oynarken bir gariplik hissetmediniz yani. Geçişlerde falan bulanıklık vs yoksa güzel.
Ben de telefonda 120hz gördüm ama bilgisayarda ilk defa göreceğim
-
Bu cihaz 14.300 duşermi ki sırf şu işlemci sanallaştırma yok diye bekledim almadım,halbuki varmış, pişmanım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim cihazı alma sebebim artık fiyatlar konusunda düşüş olmayacağını düşünmemden dolayı geleceğe yatırım aslında hocam.. umarım düşer fiyatlar ve zarar ederiz ama bu senaryo ne kadar gerçekçi bilemiyorum.
Garip hocam, alışkın değilim. Güzel bir gariplik, bir videoyu 30 fps ve 60 fps izlersiniz ya onun daha iyisi
Performans ayarlarını nasıl yapmalıyım ona göre oyunlarda deneyeceğim 8gb ve 16gb ram farkını da yazmaya çalışırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 6 Ocak 2023; 14:27:8 > -
Performans ayarlarını falan hiç bilmiyorum. Pek bir şey yapmaya gerek yoktur bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güç ayarlarından en iyi performansa alın quick acces ustundende fani performans moduna alın hocam daha sesli calisiyor ama daha iyi soğutuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 6 Ocak 2023; 14:45:4 >
akşam deneyeceğim hocam nvidia dan falan bir ayar yok değil mi
-
Ben oradan bir ayar yapmadım hocam oradaki ayarlar daha çok görüntü kalitesini vs kısarak fps arttırmaya yönelik onada pek gerek yok.
Arkadaşlar sizdede ses böyle mi normalde bu vırrr sesi bu kadar çok yoktu cızzz gibi ince bir ses geliyordu sadece bugün başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OemiarSrn -- 6 Ocak 2023; 20:50:8 >
Ben bip sesi duyamadım videoda.
-
Bip sesinden kastım vırrrr gibi ses çıkarandı nasıl anlatılır bilemedim sizde de aynı yerden ses geliyor mu ? Bu coil whine mi acaba
laptopu L şeklinde dikine koyun ve arkasından dinleyin sesi belki daha anlaşılır olur ve yorum yaparsınız.
-
Siz dedikten sonra dinledim, prizde kullanımda azalıyor hatta gelmiyor gibi ama şarjlı kullanımda var. Ancak ben oyun oynadığımdan fan sesi herşeyin önüne geçiyor. Gerçekten bugün beni çok rahatsız etti. Ancak ram ilave edince oyunlarda daha da açıldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Laptopu 14.300 iken limitim olmadığı için alamadım şimdi başka kart ile almak istiyorum 16,699 olmuş amazondan en yakın 15,9 trendyolda daha uygun var mı beyler veya düşer mi acaba ?
Normalde amazon en uygun yerden bir tık aşağı verir amazon botu ile ama nasılsa bu üründe bir değişiklik yok 8ine almayı düşünüyorum umarım eski fiyata bir daha iner de almak kısmet olur.
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 7 Ocak 2023; 10:6:34 > -
daha öncede yazdım. aslında bu vdm çok elzem birşey değil. server pc lerin hdd lerini korumak için en baştan aktif ediliyor. dikkat edin windows u kurar kurmaz disk bölümleri bitlocker kurularak ortaya çıkıyor.
aynı win 11 vdm siz amd işlemcili biosu olan laptoplada kurdum bitlocker otomatik baştan yüklenmedi windows tarafından..
serverlerın hdd lerini şifreliyor vdm bitlocker ile, güya güvenliğini arttırıyor.
-
oyuncu değilseniz şunu tavsiye ederim..
beklenti çok yüksek değilse bu..
ve maalesef f-p olarak yine en iyisi bu başlıktaki laptop.. trendyol dan alın bence.. oyuncu iseniz limiti epey arttırıp 3060 lı modele bakın
-
Oyun oynuyorum belirttiğiniz modelleri de inceledim aslinda, şuan emektar 4. Nesil i7 16 RAM 960m nvidia ile devam ediyorum ama değişme zamanı geldi birkaç gün daha bekleyip acer veya n11 3060 model var işlemci ryzen 5600 modeli arasında kaldım işlemci intel taraftarıyım 1240p daha iyi arada ps emulatoru kullanıyorum intel daha stabil bu konuda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X