Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (29. sayfa)

-
-
Bf5 de aldığım fps 20 civarında ne yaptıysam yüksektemedim. Normal şartlar da bu kartın çok rahat kaldırması gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi siteden indirmek sağlıklı olacaktır?
-
cpuid adlı siteden indirebilirsiniz. Resmi web sitesi bildiğim kadarıyla
-
grafik ayarları nasıl yaptın oyun içninde o önemli,
2-3 sayfa öncesi oyun ayarı için gerekli ayarları yaptın mı. performans vs
geforce uygulamanda da, fps sınırlandırması varsa kaldır oradan da ayar yapman gerekiyor. fiş takılı oyna birde.
-
Dostum sayende fps kaybı sorunu çözüldü oyunlarda olması gereken performansı alıyoruz çok sağol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Nomad_ -- 3 Ocak 2023; 22:21:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet dediklerinizi yaptım fakat gpu kullanım da dalgalanma oluyor yani fps 60 70 den bir anda 10 20 ye düşüyor. Bçyle durum yaşayan var mı
Benimde bilgisayarım bugün elime ulaştı kurulumu yaptım ve world of tanks oyunumda denedim. Ancak ram seviyesi yetersiz kalıyor ilave yapacağım zaten ama asıl problem bence sıcak havanın olduğu gibi ekrana üflemesi. Ekranın o kısmı ateş gibi oldu. Bu konu biraz can sıkıcı. İleride ekrana zarar verir gibime geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hsmtn@ dün
oyunlarda performans alamayan arkadaşlar Acer Quick Access uygulamasını açıp sistem modunu performans olarak değiştirin laptopu fişe takıp sağ alttaki pil ikonuna tıklayıp güç modunu da en iyi performansa getirin. oyunları bu şekilde açın. ben bunları uyguladığımda çok performans artışı oldu. tabi makineme 8 gblık bir takviye yaptım. yani 16gb ramim var. tek 8gb randımanlı olmaz zaten. her yerde satılan klasik kingston marka 8 gb ram aldım. sistem dual chanel ram olarak görüyor.
Aynısını yaptım hocam ama bf5 de değişiklik olmadı
Oğlana sordumda o bf1 ultra ayarda 60 fps diyor. İkisinin tavsiye edilen donanımlarını karşılaştırın steam den. Fikir verebilir.
*10. Nesil i5..8 ram.. GTX 1650 ile
Anlamadığım şekilde gpu %100 kullanmıyor %50 kullanıyor normal şartlar da çok rahat yetmesi lazım.
Ayrıca rami 8 GB ekleyip dual moda aldım fakat fps düşük gpu kullanım düşük sorunu devam ediyor
bios a girip ayarları default olarak tekrar kayıt edin.
anakartın intel sürücülerini yeniden kurun
quick access i kaldırıp yeniden kuru fan hızını performansa ayarlayın. belki birşey atlanıyordur..
başka birşey aklıma gelmiyor umarım düzelir
-
Çare Center sizde çalışıyor mu dostlar bende şu an hizmet veremiyoruz tarzı bir şeyler söylüyor bir çok kez silip tekrar yükledim ama nafile.
laptop u açtığınızda programın başlaması 2-4 dak sürebiliyor. o arka planda çalışmaya başlıyor, o sıra siz tıklarsanız zaten çalışmaya başladı tarzı uyarı veriyor.
sağ altta logo görünene kadar beklemelisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 4 Ocak 2023; 20:39:12 > -
Hocam 4 5 saat kullandıktan sonra bastığımda bile aynı hatayı veriyor maalesef. Henüz başlatılıyor yaziyor.
peki bu 4-5 saatten önce başlamamış mı? yok mu logosu sağ alttaki gizli simgelerin içinde?
2-3 kere tıklandı ise ilkini açmış olur..
hayır hiç başlamamış diyorsanız win 10 mu kurulu 11 mi?
win 10 ise a715-42g vb diğer modellere bakın destekte, açın bir laptopu sürücülerden win 10 sekmesi olan yerden acer care i indirin diyebilirim..
11 kurulu ise.. silip laptopu yeniden başlatıp yeniden kurun başka çare yok.. bu tip programlar bios ve intle chipset programları ile koordineli çalışır. intel sürücüleride yeniden kurabilirsiniz
-
Yok gizli simgeler kısmında hiç gözükmüyor hocam sağ olun dediğiniz gibi yapıp tekrar deniyim.
Bazen böyle yapıyor program, kendiliğinden düzelmesi lazım. Benim de şuan açılmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X