Şimdi Ara

Aspire 5610Z - Touchpad ve ßLuetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ßu modeLde (5610Z) ßLuetooth standart donanım mı yoksa opsiyoneL mi ?.. kasanın öndeki kuLakLık ,hoparLor jac girişLerinin yanında sağa soLa hareket eden küçük ßir ßLuetooth düğmesi var , hareket ettirince no ßLuetooth device diye ßir yazı çıkıyor driverLer kuruLu aygıt yöneticisinde ßLuetooth diye tanıyor sorunsuz ama çaLışmıyor !.. acaßa diyorum driveri kurduğum için mi aygıt yöneticisinde gözüküyor, normaLde ßu cihazda ßLuetooth yok mu acaßa ?..

ßide Laptopun touchpadı çaLışmıyor yine driveri kuruLu ve aygıt yöneticisinde sorunsuz gözüküyor !.. ama hiç ßir şekilde çaLışmıyor denetim masasında ayarLarında da ßir sıkıntı yok !.. acaßa ßir ayarı feLan mı var ?.. ya da ßiosLa iLgiLi oLaßiLir mi ?..

yardımcı oLursanız çok ama çok sevinirim, şimdiden çok çok teşekkürLer !..

• arkadaşım çoğu acerin üzerinde bluetooth tuşu var ama üzerine tıklatınca bluetooth aygıt bulunamadı mesajı veriyor. yani çoğu acer de bluetooth tuşu var donanımı yok.

şunu da belirtmeliyim ki asus f3e modeli laptopta bluetooth var ama hiç kullanışlı değil. dosya gönderirken her dosyayı teker teker onaylaman kaydedeceği yeri göstermen filan gerekiyor. ama harici takılan bluetoothlarda böyle bir sorun yok. çok daha pratik oluyor harici bluetoothlar.

peki ne yapmalı bluetooth suz bi laptopa nano bluetooth takıp keyfini sürmek en iyisi olacaktır.

örnek olarak aşağıdaki linki verdim. tabi buna benzer bir sürü ürün var.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=319&productid=bd72825

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.