Şimdi Ara

Aspiratör ne işe yarar? Ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim mutfaga aspiratör lazım. Ben icerdeki havayi ceker diye biliyorum.

Bunun boyutlari ayni mi olur, internetten alacam. Ama koyulacak yere uymazsa ne olacak? Aspiratör takilacak yeri ölçmem mi lazim?

Nasil secim yapabilirim yardim edin.

Ocakla aspirator arasina 45 cm ayirsam. Aspiratör yuksekligi en fazla 30 cm oluyor.

En ise 61,5 cm
    Duvarla dolap arasi en ise 64-65 cm.

Bu olculerde bulunabilir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 6 Şubat 2014; 17:26:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yemek kokusunu çekerek dışarı verir. Takacağın yer muhtemelen ocağın üstü olur. Ölçülerinin birebir tutması lazım. Eğer mutfak dolabında yeri varsa o yere uygun alman gerekiyor. Daha sonra o havanın dışarı verilmesi için boru uzatılacak...
  • Havadaki kokuyu, dumanı, isi çekip emer. Boyutları genelde aynıdır, ama ölçtürmeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayrakass -- 6 Şubat 2014; 16:51:43 >
  • aynı olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naples

Yemek kokusunu çekerek dışarı verir. Takacağın yer muhtemelen ocağın üstü olur. Ölçülerinin birebir tutması lazım. Eğer mutfak dolabında yeri varsa o yere uygun alman gerekiyor. Daha sonra o havanın dışarı verilmesi için boru uzatılacak...

Mutfak dolabi var. Ocagim ustunde bi yeri var. Yukari delikte acilmis. Catiya gidecek koku.

İste o yerin ölçülerini nasil alacagim.

N11 50 tl cek var. 25-50 tl ye gelecek aspiratör.

Olcmeyle ilgili oneri bekliyorum. Tsk ler simdiden.

• ne kadar alanı kullanacaksan orayı kendine göre ölç - biçimli olacak şekilde tabi -
    muhtemelen dolabın bir kısmı kesiktir boruyu ve etekleri ölçecek biçimde alırsan sorun kalmaz
  • Aspirin daha iyi ona bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU DELİK NE İŞE YARIYO [SSLİ]
    11 yıl önce açıldı
    Inverter Ne İşe Yarar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaqqerisMyLife

ne kadar alanı kullanacaksan orayı kendine göre ölç - biçimli olacak şekilde tabi -
    muhtemelen dolabın bir kısmı kesiktir boruyu ve etekleri ölçecek biçimde alırsan sorun kalmaz

Dar bi alan hocam.

Nasil olculecegini de bilmiyorum. Boyunu enini olcerim ama. Fazla asagimi oluyor nasil oluyor bilmiyorum. :(

• Ocak ile aspiratör arası yükseklik en az 50 Cm oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Onada bi bakın hocam olabildiğince yükseğe koyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikimsonik

Ocak ile aspiratör arası yükseklik en az 50 Cm oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Onada bi bakın hocam olabildiğince yükseğe koyun.

Hocam simdi olctum. O katki payinida goz onune aldim.

45 cm ayirsam. Aspiratör yuksekligi en fazla 30 cm oluyor.

En ise 61,5 cm
    Duvarla dolap arasi en ise 64-65 cm.

Bu olculerde bulunabilir mi acaba

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi ölçtük bizim aspiratör ve ocak arasındaki boşluk 60 cm. garanti kağıdında 60 65 cm boşluk olmazsa garanti dışı kalır gibi bi ibare vardı. 30 cm çok az. yanan ateş etkiler aspiratörü.
  • keşke davlumbaz alsaydınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.