Şimdi Ara

Asphalt: Urban GT 2 DS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba yarışıııı gene hemde ismi Asfalt...ağlıtıyormu acaba

Oyunumuz 14 kasımda raflarda...araba yarışlarını bu konsolda pek sıcak bakmıyorum ama cıss pıss şak şuk işde şurup..krızlere gelme benim unutum grup olalım grupp çikita muz... gibi oyunlarda lazım demi ozaman ver çoşkuyu abi

Tür : Racing

Yapımcılar : Ubisoft,Virtuos, Game Source

Oyuncu : 1 ve 4 kişi oynayabiliyoruz

Oyun içi Ekran Görüntüsü

• Güzel bir oyuna benziyor ama araba yarısı gibi oyunlar Ds icin deil bence Ds tarzı daha farklı.Araba yarısı yada o tarz oyunlar icin Psp daha uygun.
  • sana katılmamak elde değil ama simdi şöyle birsey var araba yarışı sever dscileride düsünmek lazım oyun kötü durmuyor ama alıpta ben oynamam bana hitap etmiyor başkası oynar sever yada sevmez biz cıkcak oyunları gösterelimde bu konsola cidden cok oyun çıkıyor almakla iyi etmişim
  • Tabiki Ds icinde araba yarısı cıkmalı sonucta Ds sahibi olupta araba yarısı oynamak isteyen oyuncular var benim demek istedigim Ds'nin daha farklı bir havası var Ds icin japon rpg yada adventure oyunları daha cok yakısıyor mesela Castlevania falan yada o tarz oyunlar.
  • bu oyun çok güzel bi yarış oyunu
  • ben 1.sini oynamıştım yine herzamanki gibibana öyle zevk vermedi araba yarışı ds de en güzel ridge racer araba yarışı olarak bence
  • bu da kendileri oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta Turbo City V2
    geçen ay açıldı
    Huawei Watch GT 2 Classic
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu tarz oyunları sevmiyorum en sevdim yarış oyunu gerçekci olursa oda ...Gran Turismo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.