Şimdi Ara

asphalt 8 kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Nokia Lumia 520 var ve asphalt 8 oynadığımda ara ara kasıyor bu normal mi ben Windows Phone 8 in kasmadığını zannederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Antidroid

Bende Nokia Lumia 520 var ve asphalt 8 oynadığımda ara ara kasıyor bu normal mi ben Windows Phone 8 in kasmadığını zannederdim

telefon kasmıyo evet ama uygulama o telefona ağır gelmiştir sonuçta zor bir oyun ve senin telefonunda lumia nın giriş seviyesi normal bir durum yani kasması
  • 512 ram ile oynatmasi bile bence basari.bu ancak ios ve windows phone ile olur.android olsa 1gb ram ile kasim kasim kasar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeden sonra sen bir de Asphalt 7'yi gör. Lumia 920'de oynanmıyor oyun. Güncellediler kötü ettiler oyunu.
  • Çok haklısınız teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Bende Nokia Lumia 520 var ve asphalt 8 oynadığımda ara ara kasıyor bu normal mi ben Windows Phone 8 in kasmadığını zannederdim

telefon kasmıyo evet ama uygulama o telefona ağır gelmiştir sonuçta zor bir oyun ve senin telefonunda lumia nın giriş seviyesi normal bir durum yani kasması

Haklısınız ama Nokia Lumia 520 ile modern Combat 4 oynayan bir adam gördüm you tube de ve kasmıyordu bile hatta başlık şuydu 512 MB ram playing modern Combat 4 Windows Phone yazıyordu ve aynı adam temple Run brave ve The amazing Spiderman da oynuyordu kasmadan ama asphalt nasıl kasar anlamadım

• O sadece telefonla alakalı bir durum değil. Oyun yapımcıları yapamamışlar. Güncelleyince de daha beter ediyorlar. Şuan ben oynuyorum Lumia 920'de Asphalt 8'i baya güzel ama daha akıcı olmasını isterdim tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Haklısınız ama Nokia Lumia 520 ile modern Combat 4 oynayan bir adam gördüm you tube de ve kasmıyordu bile hatta başlık şuydu 512 MB ram playing modern Combat 4 Windows Phone yazıyordu ve aynı adam temple Run brave ve The amazing Spiderman da oynuyordu kasmadan ama asphalt nasıl kasar anlamadım

kardeşim eğer öyle gördüysen bişi var demektir aspahlt 8 yeni çıktı zaten optimizasyon sorunu olabilir oyunda güncellemeyle düzelebilir belki. lumia 920 de falan aspahlt 8 oynayan gördün mü hiç?

• Antidroid kullanıcısına yanıt
    920 kullanan arkadaşta aynı dertten muzdarip demekki sorun oyunda iyi optimizasyon edilmemiş sanırım.
  • quote:

920 kullanan arkadaşta aynı dertten muzdarip demekki sorun oyunda iyi optimizasyon edilmemiş sanırım.

Teşekkür ederim ilginiz için zaten hiç kasmıyor diyebilirim yani çok çok çok çok çok az o da bir tek yarışa başladığı esnada oluyor zaten

• Bu oyun en ıyı 820'de oynanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bu oyun en ıyı 820'de oynanır.

Neden ki

• quote:

quote:

Neden ki

920, 925 ve 1020'dekiyle aynı işlemci ve grafik birimini kullanmasına rağmen, ekran çözünürlüğü onlardan daha düşük.
  • quote:

quote:

quote:

Neden ki

920, 925 ve 1020'dekiyle aynı işlemci ve grafik birimini kullanmasına rağmen, ekran çözünürlüğü onlardan daha düşük.

Hmm anladım hatta bunun hakkında konu açmıştınız

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Güncellemeden sonra sen bir de Asphalt 7'yi gör. Lumia 920'de oynanmıyor oyun. Güncellediler kötü ettiler oyunu.

asphalt 8 oynayabiliyorken asphalt 7 ile sürekli sağa sola çarpıyorum. neden olduğunu anlayamadım.

asphalt 8 de asphhal 7 de rahatça oynanıyor lumia 720 de. ara sıra ufak kasılmalar belki vardı ama ben rahatsız edici birsey farketmedim. oyunlarda optimizasyon sorunu olabiliyor. halo kasılmazken 15-20 mb oyun veya uygulama kasım kasım kasılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Güncellemeden sonra sen bir de Asphalt 7'yi gör. Lumia 920'de oynanmıyor oyun. Güncellediler kötü ettiler oyunu.

asphalt 8 oynayabiliyorken asphalt 7 ile sürekli sağa sola çarpıyorum. neden olduğunu anlayamadım.

asphalt 8 de asphhal 7 de rahatça oynanıyor lumia 720 de. ara sıra ufak kasılmalar belki vardı ama ben rahatsız edici birsey farketmedim. oyunlarda optimizasyon sorunu olabiliyor. halo kasılmazken 15-20 mb oyun veya uygulama kasım kasım kasılabiliyor.

İçimi rahatlattınız teşekkürler zaten lumia 920 kullanan arkadaşta bu dertten şikayetçi ve sizde de ara ara ufak tefek kasılmalar oluyor değil mi

• quote:

quote:

quote:

İçimi rahatlattınız teşekkürler zaten lumia 920 kullanan arkadaşta bu dertten şikayetçi ve sizde de ara ara ufak tefek kasılmalar oluyor değil mi

daha önce yazmıştım.rail rus oyunu oynarken müziklerin hafif takıldığını algılıyordum mesela. ama rahatsız etmiyordu.rahatsız edici bir kasılma olmuyor.asphaltdada öyle haloda da öyle . optimizasyon ile alakalı.

• quote:

quote:

Asphalt 7 ve 8 arasında kontrol açısından çok fark var. Ben uzun bir süre Asphalt 7 oynadım. Bayağı da iyi oynuyordum. Şimdi Asphalt 8'e alıştım ve 7'ye geçince bende oynayamıyorum çarpıp duruyorum.

Asphalt 8 şuan bende gayet iyi çalışıyor. Çok hafif kasılmalar var ama oynayışa etki etmiyor. Asphalt 7 harikaydı resmen, ama güncelleme geldi gereksiz yere takılmalar başladı.

• 520 gta sanandreas'ı kaldırabilecekmi acaba çok merak ediyorum
  • Aynen 7 bende de kasıyor L925. Güncellemeden sonra. Zaten 512 mb boyutuydu 912 mb olmuş durumda. 8de bi sorun yok L925te gayet akıcı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.