Şimdi Ara

Asphalt 8 Hile Apk Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ben bu hilenin dosyasini indirdim oyunda kurulu fakat nasil uygulayacagim bilmiyorum. Bilenlerden ricam bana yol gostersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• apk yi kuracaksiniz eski oyununuza ait kullanici verileri gidecek parası 99999999999 olan hicbir yaris yapilmamis yeni oyun olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

apk yi kuracaksiniz eski oyununuza ait kullanici verileri gidecek parası 99999999999 olan hicbir yaris yapilmamis yeni oyun olacak

Hocam ben ilk bas oyunu indirdim sobradan hileyi tek indirdim. Yabi bu apk nin kurulumunu bilmiyorum o nasil olacak

• normal ak kurar gibi kuracaksiniz. hile dosyasinin adini soyler misiniz ve icindeki dosyalari?

• quote:

normal ak kurar gibi kuracaksiniz. hile dosyasinin adini soyler misiniz ve icindeki dosyalari?

http://www.fullindir.co/asphalt-8-airborne-v1-4-1e-apk-para-hileli-indir/

Hocam bu sitedekini indirdim

• dosya yöneticisinden indirdiğiniz dosyayı açin ileri ileri diyin uygulama yüklendi diyince açin

• quote:

dosya yöneticisinden indirdiğiniz dosyayı açin ileri ileri diyin uygulama yüklendi diyince açin

Hocam biliyoruz yaptik onu da dosya yuklenemedi diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uyumlu değil o zaman telefonunuzla

• Ben şu şekilde yapmıştım. Öncelikle marketten asphalt 8 indiriyorum kuruyorum. Ardından yüklediğim sürüme ait hileli apk dosyasını internetten indiriyordum. Asphalt 8 in data dosyası silinmesin diye adını değiştiriyordum. Örneğin com.asphalt8.gameloft klasörün adı bunun sonuna bişeyler ekleyip oyunu uygulamalardan siliyorum. hileli apk yi kurup data dosyasının ismini düzeltiyorum ve oyuna giriyordum. Bu şekilde yapıyordum çalışıyordu. Anlatımı uzun oldu ama yapınca anlayacaksınız basit bi iş.
    1- Marketten asphalt ı yükle
    2- Data dosyasının adını değiştir ve ya yedekle silinmesin diye
    3- Oyunu ayarlardan sil
    4- Yüklediğin sürüme ait hileli apk yi indir ve kur data dosyasının adını düzelt ve ya geri yükle.

Normalde bu kadar uğraşmaya gerek olmaz direk hileliyi kurabilirsiniz ama sorun çıkarıyor bazen ve ya data dosyası siliniyor hileli apk yi kurarken en sorunsuzu bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.