Şimdi Ara

asp.net yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ben veritabanına attığım resimleri gridview'deki imagefield ile görüntülüyorum fakat resimlere link veremiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı ?

bi sorum daha var . örnek siteye kullanıcı giriş yapmadan sadece anasayfada kalcak yani menulere tıkladığı zaman hep anasayfa açılcak anca giriş yaptığı zaman diğer sayfalarıda gorebılcek?

şimdiden teşekkürler..

msSQL kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikemoon -- 6 Mayıs 2012; 3:22:22 >

Eğer Sessionlarda tutuyorsan altta verdiğim kodu kullanabilirsin. Ancak bu konuda sana en sağlam yardımı Global.asax dosyası sağlar. Bu tip işlemler orada yapılır. Ancak acelem var diyorsan altta ki kısım basit olarak işini görür...

Oluşturduğun her web sayfasının page_load fonksiyonuna;

if(Session["username"].toString == Null)
    Response.Redirect("anasayfa.aspx");

kullanabilirsin.

1. arama butonuna ne yazarsam işlev gerçekleşir

bide kayıt ol kısmını yaptım veritabanına kaydediyor..sifremi unuttum nasıl yapabilirim ?

daha yeniyim o kadar kasmadan yapıyorm ..tekrar tşkler
  • Şifremi unuttum kısmında karşı taraftan hangi veriyi istediğine bağlı. Atıyorum email adresi istiyorsan, adamın unuttum kısmında textbox a gireceği değerle kullanıcı tablona select çekersin. Gelen sonucun şifre alanını da karşı tarafa mail olarak gönderirsin en basitinden.
  • adam şifremi unuttuma basınca bir textbox gelir. dersin ki kayıt olurken kullandığınız e-mail adresini girin. adam girer. bir de gönder butonun olur orada. bu butonun klik olayına bir sql sorgu oluşturursun.

SELECT Sifre FROM Kullanicilar WHERE Email = '"txtEmail.text"' (tablo, sütun ve textbox isimleri sallamadır. kendi veritabanına göre düzeltirsin)

adam doğru veri girdiyse bu bir tane sonuç döndürecektir. sonra bu sonucu herhangi bir mail gönderme metodu kullanarak adama geri yollayabilirsin.
    Php'de Portal Kodlama
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.