Şimdi Ara

ASP.NET MVC kurs kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Asp.net ve mvc konusunda sıfır bilgim var kurs kitap öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitaplardan giderek kodlama öğrenemezsin. Sana tavsiyem youtube dan video izleyerek yol kat etmen. Türkçe videolar dolu mvc ile ilgili, uygulayarak öğrenirsen kısa zamanda gelişim kaydedersin. Murat Yücedağ'ın video listelerine bakmanı öneririm.
  • Udemy murat baseren yazilimcilarin yukselisi kursuna bak html css felan bilmen lazim ama ve c#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 17 Eylül 2019; 16:49:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunckoseoglu

Kitaplardan giderek kodlama öğrenemezsin. Sana tavsiyem youtube dan video izleyerek yol kat etmen. Türkçe videolar dolu mvc ile ilgili, uygulayarak öğrenirsen kısa zamanda gelişim kaydedersin. Murat Yücedağ'ın video listelerine bakmanı öneririm.
    Çok fazla emin bir cümle. Coğu kişi programlamaya comodoro ile başladı. (bunu geliştirici sohbetlerinde youtube da bulabilirsiniz) o zamanlar değil youtube video bile yok ve insanlar programcı oluyordu. Kimi bireyler video ile öğrenir. Kimi bireyler kitapla (hatta yabancı kitaplar örnekli bile olmuyor. direk konuyu resimsiz anlatıyor,geçior. Türk kitaplar daha örnekli ve resimli) Bu yüzden iyi kaynak yoktur. Tek bence önemli konu izlediğinz içerik bir müfredat içermeli, cünkü özellikle yazılımda bir bilgi başka bilgi onmadan anlamlı olmaz. IIS ayağa kaldırmadan, asp.net kodu çalışmaz. O yüzden parça parçadan ziyade video seri olursa daha güzel olur. belirli bir temelin olduktan sonra parça parça videolar da insana fayda sağlar.

Ben sahsen bir senaryo içeren ve sonrasında o app sonuna kadar gerçekleştiren eğitimleri seviyorum. Örneğin ruby öğrenirken aşağıda linki vereceğim eğitim çok işime yaramıştı.
    Code4Startup
    Build room booking app with Ruby on Rails - Level 1
    https://code4startup.com/projects/build-airbnb-with-ruby-on-rails-level-1

Konuyu acacak adam sesleniyorum:
    neyse işin özü şu : Eğitim çok subjeckif bir şeydir yani ben sana mosh hamedani tavsiye ederim sen Maximilian Schwarzmüller seversin. Kısaca google orda kitapcular orda git bak en fazla sevmezsin. Bir kitap 30 tl. Hiç bir şey öğretmezse at çöpe sadece 30 tl kaybedersin. Fiziksel kitap satıcısına git orada ilk 10 sayfayı oku zaten anlarsın faydalı mı değil mi yine riskin yok yani. Udemy kursu aldın. semedin iade et sıfır kayıp. Ben almamıyorum böyle konuların amacı nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 18 Eylül 2019; 21:46:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asp.net sql randevu sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.