Şimdi Ara

Asp.Net Core Yayınlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Kendimi .net core mvc konusunda belli bir seviyeye getirdim. Şuan kendime bir blog hazırladım ve yayınlamaya hazır. Domain ve hosting de satın aldım. Yalnız yayınlama konusunda sorun yaşıyorum. Hizmet aldığım hosting firmasında linux yüklü ve .net core yüklü değil. Malesef bunları satın aldıktan sonra öğrenebildim, acemiliğime geldi. Ben projeyi linux seçerek ve self contained olarak publish ediyorum ve ftp ile sunucuya gönderiyorum ancak bir türlü çalıştıramıyorum. Ayrıca hosting aldığım firma MsSql desteklemiyor, MariaDb destekliyor. Bu şartlar altında yayınlama aşamasında nasıl bir yol izleyebilirim?




  • .net core bir uygulama hocam. o olmadan projelerini çalıştıramazsın. linux server'ına dotnet core kuracaksın ayarlarını yapacaksan internette kaynak var. MariaDb mysql clone'u zaten kullanabilirsin onu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB67E49D3 -- 22 Aralık 2020; 19:31:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CB67E49D3

    .net core bir uygulama hocam. o olmadan projelerini çalıştıramazsın. linux server'ına dotnet core kuracaksın ayarlarını yapacaksan internette kaynak var. MariaDb mysql clone'u zaten kullanabilirsin onu.

    adam kendine ait server almamış dolayı ise net core çalıştıramayabilir ms sql ile mysql i de karıştırmışın

  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt

    hocam .net core ile ilgili bir bilgin olmadığını anlayabiliyorum da ms sql ile ilgili birşey söylemememe rağmen ikisin karıştırdığımı nasıl çıkardın pardon? orada kısacası ms sql kullanma linux kullanacaksan, mariadb kullan geç dedim .net core'la. boş yapma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB67E49D3 -- 3 Şubat 2021; 21:45:44 >
  • docker

  • Guest-CB67E49D3 G kullanıcısına yanıt

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 14 Şubat 2021; 16:18:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunumuzde uygulamani yayinlamak icin hosting almak yerine heroku gibi saas sistemlerin kullanmak daha iyi olacaktir. Hem deployun karmasindan kurtarir hem olceklemen gerekirse zaman kaybetmeden ve kolayca kaynak artirabilirsin.

  • Heroku guzeldir arkadasinda soyledigi gibi. En son .net core atabilmek icin ek birseyler yapmak gerekiyordu suanda durum nedir arastirmak lazim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.