Şimdi Ara

Asp ile yazılmış örnek proje

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar küçük bir sorunum var, nasıl halledeceğimi çözemedim.

özel bir kursta asp.net eğitimi almaya başlamıştım ama sonra kursu bırakmak zorunda kaldım. parasını nakit ödemiştim.
    şimdi o sertifikaya ihtiyaç duyuyorum ama benden bitirme projesi istiyorlar. adımı yazıp gösterebileceğim basit bir asp projesine ihtiyacım var.
    büyük olmayan basit muhasebe programı veya kütüphane kayıt programı tarzı bir şey işimi görecek.
    araştırma yaptım ama çalışan bir program bulamadım.
    elinde olan varsa çok güzel olur..

• adam muhasebe diyor Birader yanlış anlamada tek akıllı sensin şu forumda kimsenin kafası basmıyor değil mi ? Çakallık çukulluk yapmanın alemi yok. Muhasebe programına ihtiyacın varsa web yada masaüstü onu anca satın alabilirsin açık kaynak kodlu olarak.

amacın ogrenmekse 2 crud işlemide işini görür bunuda zaten forumda bir cok farklı versiyonunu ben ve baskalarıda paylaştı.

Böyle sacma sapan konular acarak hem kendinizi küçük düşürmeyin hemde ilerde yardım alma ihtimalinizi yok etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

adam muhasebe diyor Birader yanlış anlamada tek akıllı sensin şu forumda kimsenin kafası basmıyor değil mi ? Çakallık çukulluk yapmanın alemi yok. Muhasebe programına ihtiyacın varsa web yada masaüstü onu anca satın alabilirsin açık kaynak kodlu olarak.

amacın ogrenmekse 2 crud işlemide işini görür bunuda zaten forumda bir cok farklı versiyonunu ben ve baskalarıda paylaştı.

Böyle sacma sapan konular acarak hem kendinizi küçük düşürmeyin hemde ilerde yardım alma ihtimalinizi yok etmeyin.
    hocam ben aradığım dosyayı buldum işimi de hallettim. çakallık çukallık demeden önce bi yazdığımı oku. başlayıp ayrılmak zorunda olduğum kurstan sertifika almak için ihtiyacım vardı ve yazmak için de zamanım yoktu.
    basit bir muhasebe programı veya kütüphane hayıt programı demişim, tek istediğim işlevi 4 işlem yapması ve güzel görünmesiydi çünkü teslim edecektim.
    nasıl bir şey canlandı kafanda? buradan bulduğum muhabesebe programını satacak mıydım? ya da köy bakkalının bile işine yaramayacak muhasebe programını kendim mi kullanacaktım?
    ya da kitap ekle/kitap kaldır/kitap özellikleri gibi fonksiyonları olan bir programı kütüphaneye mi satacaktım?

boş ver senden yardım alma ihtimalimiz de olmayıversin. en azından onurumuzla yapamadık deriz, gölge etme yeter.

• Dostum basit 4 işlem deseydin bu tepkiyi vermezdim ama muhasebe programı kelimesi bir yazılımcı için geniş yelpazelidir. Ve kursların bitirme projesinde genelde daha spesifik projeler kullanılır.

Burda tek sorun senin bu yorumumdan sonra actıgın konuyu acıklıyor olman daha öncesinde yazsaydın bu yorumundaki gibi sana kendi elimle bir proje verirdim ama sen kendini benim ve bizim yerimize 2 dakka koyarmısın ? Bak profilime bakarsan ne kadar paylaşımcı ve yardımsever olduğumu göreceksin. Ama amaç çok önemli ve konu acıklamanda cok farklı yerlere gidiyor olay.

Senden empati kurmanı bekliyor ve tekrar yorum atmanı istiyorum zahmet olmazsa. Sende hak vereceksin eminim.
  • benim anlamadığım mesele asp sertifikasına ihtiyacınız var ve alacaksınız da ama bitirme projesini tamamlayacak kadar bile bilmiyorsunuz. o sertifika ne işe yarayacak? o sertifikayı almaya yeterli görüyor musunuz kendinizi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.