Şimdi Ara

Asosyallik Nasıl Bir Duygu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tamam anladık çok sosyalsin,zenginsin,çevren kız dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Soru Açık ?

LAMBORÇİNİ ARABANLA GEZDİRDİĞİN KIZLARIN BİRİNİ DE BANA AYARLASANA XD

• Kavurucu çöllerden buz gibi sulara atlamak gibi bi duygu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

İste boyle bir sey ;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72191000&p=1#72191000

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72277279&p=1#72277279

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=72644624&p=1#72644624

İşte bende onu soruyom acaba ben bu sıralar asosyalmi Oldum yoksa banamı öyle geliyor Bu arada ibretlik çalışma :) Bu arada fotoyu kaldır lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llllxefsanexllll -- 12 Mart 2013; 9:21:24 >

• Asosyalliği bir yaşam biçimi olarak seçtiysen öncelikle hayatını sürdürebileceğin bir gelirin olacak çünkü annem ,baban sonsuza kadar senin yanında olmayacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YOK ARKADAŞIM ben öyle bişey seçmedim ya nerden çıkardın :D sadece bu sıralar biraz fazla pc başında takılıyom ondan sordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Asosyalliği bir yaşam biçimi olarak seçtiysen öncelikle hayatını sürdürebileceğin bir gelirin olacak çünkü annem ,baban sonsuza kadar senin yanında olmayacak.

• senin sosyallik anlayışın dışarı da mc ya da burger da ucuza yemek yemek ve arkadaşlarınla playstation cok sosyalsin koc
  • quote:

Soru Açık ?

xefsanex gibi bi nickle ve imzandaki bilgisayar kasasıyla asosyalleri iğnelemen çok hoş . gittiğin ucuz semt kafelerinede götürüyonmu coolermaster ını
  • quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

senin sosyallik anlayışın dışarı da mc ya da burger da ucuza yemek yemek ve arkadaşlarınla playstation cok sosyalsin koc

Marka Meraklısı Değilimdir. Gösterişten Nefret Ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

quote:

Soru Açık ?

xefsanex gibi bi nickle ve imzandaki bilgisayar kasasıyla asosyalleri iğnelemen çok hoş . gittiğin ucuz semt kafelerinede götürüyonmu coolermaster ını

Anlamadım tam olarak ne demek istediğini ama Bu sitenin ismi Forum DONANIM - ve bu imzayı bir çok kişi kullanıyor forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

quote:

Soru Açık ?

ölümcül tespit
  • quote:

Soru Açık ?

ben genelde sokakta kımseyle konusamayan, pc manyagı, kızlarla konusamayan konustugumda sacmalayan, evden dısarı cıkmayan bırıyım.Arkadaslar mal dıyıp duruyo oyle hıssetmeye basladım artık.Kendımıde yazılım ısıne vurdum.Bu asosyallık mı yoksa baska bısey mı kendımı cok kotu hıssedıyorum.Bıde dıkkat eksıklıgı var bende

• quote:

Orijinalden alıntı: lordofthelords

quote:

Soru Açık ?

ben genelde sokakta kımseyle konusamayan, pc manyagı, kızlarla konusamayan konustugumda sacmalayan, evden dısarı cıkmayan bırıyım.Arkadaslar mal dıyıp duruyo oyle hıssetmeye basladım artık.Kendımıde yazılım ısıne vurdum.Bu asosyallık mı yoksa baska bısey mı kendımı cok kotu hıssedıyorum.Bıde dıkkat eksıklıgı var bende

bilerek kaçıyoersan antisosyalik olur.ancak elidne olmadan oluyorsa asosyallik diyebilriz.ben mesela konuşacak hiçbirşey bulamam.çünkü kafada her daim elektronikciahzlar ve çalışma şekilier vardı.duygu gibişeyler yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

senin sosyallik anlayışın dışarı da mc ya da burger da ucuza yemek yemek ve arkadaşlarınla playstation cok sosyalsin koc

Marka Meraklısı Değilimdir. Gösterişten Nefret Ederim.

mc donalds ve burger king i gösteriş olarak görmen de beni ayrı şaşırttı sosyal kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: lordofthelords

quote:

Soru Açık ?

bilerek kaçıyoersan antisosyalik olur.ancak elidne olmadan oluyorsa asosyallik diyebilriz.ben mesela konuşacak hiçbirşey bulamam.çünkü kafada her daim elektronikciahzlar ve çalışma şekilier vardı.duygu gibişeyler yok

elimde olmadan oluyo

• Yalnızlığın temel nedeni asosyalliktir.
    Kalabalık içindeki yalnızlık ise,bazen intihar sebebi bazense özgürlüğün efendisidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.