Şimdi Ara

Asosyalliği bırakmaya karar verdim, sırada ne var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen evde durmaktan sürekli dizi, oyundan bıkıp dışarı çıktım, daha önceden biletini aldığım bi konsere gittim. 1 2 insanla tanıştım, kendi çapımda dans falan edip eğlenmeye çalıştım. çıktığımda epey rahatlamıştım, daha kendime olan güvenim artmıştı. o zamandan beri yine birkaç defa dışarı çıktım ama yapacak birşey bulamadım, gidip bir parkta veya gölün yanında banka oturdum tek başıma. ondan sıkıldım, bir trene atlayıp random bir yere gittim. 1 2 saat yürüyüp geri döndüm. yapacak aktivite bulamıyorum. arkadaşım yok bu sosyal insanlar ne yapıyor? dışarıda ne yapılır? nerede nasıl insanlarla tanışırım, arkadaş edinirim? kendimi çaya mı vereyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer hiç yoksa Facebook gruplarındaki buluşmalara falan filan katıl. Üniversitede okuyosan topluluklar çok iyi olur, onlara katıl. İşteysen iş arkadaşların olabilir.
  • nofapa başlayın
  • Hocam her gun etkinlikler oluyor. Onlara katilabilirsiniz.

Sevdiginiz bir spor dalinda kendinizi gelistirebilirsiniz. Bu arada epey bir arkadas cevreniz olur. Mesela basket olsun gidin takimlarina katilmaya calisin. Burada epey bir vakit harcayabilirsiniz.

• aynen çay demle.başka çaresi yok
  • Ben cidden inanmiyorum böyle insanlar olduğunu bütün gün evde hiç arkadaşı olmayan falan

• quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Ben cidden inanmiyorum böyle insanlar olduğunu bütün gün evde hiç arkadaşı olmayan falan

hocam uzak bir yere taşındım, bütün arkadaşlarım orada kaldılar. onlarla ara sıra konuşuyorum ama yapacak bir şey yok. insanlar genellikle okuldan arkadaş edinirler, ne yapayım baştan ilkokuldan mı başlayayım? birkaç insana da rastgeldim ama hiçbiri kafa dengi değillerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendini çayla

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Kendini çayla

hazırda çay buldum onu içtim olur mu

• in sahile falan, spor sahalarının oraya. geç banka, çağırırlar. oynamak ister misin diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Nerde oturuyorsun?

• Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Bu durum daha bu yıl benimde başıma geldi gercekten kötü bir durum bende şehir degiştirmek zorunda kaldım, üni mi okuyorsunuz ?

• Vaporwave'i bırak

• Bodybuilding yap biraz hem ortam yaparsın hem de günümüzde iyi vücut çok prim yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendini çayla demeye gelmiştim. demişler, gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villentretenmerth

Nerde oturuyorsun?

turkiyede degil hocam neresi oldugunu bosverin

• quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Bu durum daha bu yıl benimde başıma geldi gercekten kötü bir durum bende şehir degiştirmek zorunda kaldım, üni mi okuyorsunuz ?

su an okumuyorum

• Çay iç

Bkz: Kendini çaylayan adam
    https://forum.donanimhaber.com/cayi-biraktim-asosyallikten-kurtulmak-icin-pc-yi-kapat-diyolar-ee-sonra--62751832

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 1 Temmuz 2017; 21:24:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Çay iç

https://forum.donanimhaber.com/cayi-biraktim-asosyallikten-kurtulmak-icin-pc-yi-kapat-diyolar-ee-sonra--62751832

konuyu açarken o konu aklıma geldi. linkini bulamadığımdan başlığı böyle aklımda kalmış başlığı o konununkine benzetmeye çalışmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Çay iç

konuyu açarken o konu aklıma geldi. linkini bulamadığımdan başlığı böyle aklımda kalmış başlığı o konununkine benzetmeye çalışmıştım

Ben yer imi koyuyorum bazen bakıp bakıp yarılıyorum

Artımı isterimmm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.