Şimdi Ara

Asosyalliği atlattım ama NASIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet bir hafta önce okula gittiğimde içine kapanık, sessiz ve suskun biriydim. Ama şimdi kendimi açılmış ve mutlu hissediyorum. Birçok arkadaş edindim ve artık rahatça konuşuyorum ama nasıl. yazın:

* 15 kilo verdim
    * sesim kalınlaştı
    * Liseye geçtim.

sizce bu etkenlerden mi bunlardansa herkese öneririm :D.

Not: bilgisayar sıkmaya başladı garip bir şekilde basketbol oynamak istiyorum ne ayak la :D

( bun kelimeler yasaksa affedin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 23 Eylül 2011; 18:47:38 >

• *Bateri çalıyorum
    *Basketbol oynuyorum
    *Zenginim
    *Kaslıyım
    *1.90 boy
    *Haftada 3 kez cinsel ilişki yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

*Bateri çalıyorum
    *Basketbol oynuyorum
    *Zenginim
    *Kaslıyım
    *1.90 boy

Ya buraya şunu rahatlıkla yazabiliyorsunuz ya... Çoluk çocuk var(bakınız ben )
  • quote:

*Bateri çalıyorum
    *Basketbol oynuyorum
    *Zenginim
    *Kaslıyım
    *1.90 boy

Burda bunlarla hava atamazsın genç burdaki herkes böyle sende sıradansın bunu kabullen artık
  • Dert içinde yüzüyorum neredeyse hiç arkadaşım yok şu hayatta istediğim şeyler çok emek sarf etmeme rağmen gerçekleşmiyor günde 5 posta müslüm gürses dinliyorum.
    Ne yapalım ölelim mi yani?
  • quote:

*Bateri çalıyorum
    *Basketbol oynuyorum
    *Zenginim
    *Kaslıyım
    *1.90 boy

akustik elektro gitar çalıyorum Amerikan futbolu oynuyorum. 1.80 im (dolayısıyla kasliyim) ev bos oldukça cinsel ilişki yaşayabiliyorum. ingilizce almanca ve ispanyolca biliyorum. ve bu sene oss de ilk 10 000 e gireceğim. ve siradan bir dh li olacagim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • derde bak be. ulan ufaklıklar sizin derdiniz bile bana tebessüm ettiriyo. kendinizi mutlu hissettiğinizde de konu açın. sana tavsiyem o bilgisayarı babana sattır ve hayatını yaşa. sanal alemi bi kenara bırak, tamamen ilişkini kessen daha iyi aslında. bırakamam diyosanda yalnızca sosyal paylaşım sitelerinde takıl, ve interneti yeni bilgiler, yeni olaylar öğrenmek için kullan. bu forumu bırakma ayrıca. pc oyunu oynama bol bol arkadaş edin, sevgili efin, gez toz, nargile cafeye git arkaşlarına fotoğraf çektir, sonrada facebook'a koy. sanal alem seni mutlu etmez, sanal alem seni yalnız bırakır. yalnız kalma, "ben kimim ki?" deme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.