Şimdi Ara

Asosyaller Gelin Avutağacım Sizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal biri olabilmeye çalışmak için davranışlarımı cilalamaya çalışmanın çok yorucu olduğunu farkettim. (A Beautiful Mind -2001)

• Bayağı avundum şuan çok mutluyum
  • Bende birkaç sene önce öyleydim insanları olduğu gibi kabullenip onların zeka seviyesine indirgeyince kendimi sorun çözüldü
  • Avut ağacı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

Öyle buradan tavsiye almakla olmuyo bu işler bende geçen sene asosyaldim birden açıldım çok değiştim herşey insanın içinde yani anlık olur herşey daha bugün 4 kızla daha tanıştım içlerinden birini 2 haftadır kesiyodum yakında çıkarız heralde

kardeş nasıl cıktın asosyallıkten? Tıpın falan nasıl yanı yakısıklımısın? Yoksa orta derece falanmı ozeldende konusabılırız

• maddiyat arkadaş her şey paran olduktan sonra sosyal de olursun vezir de olursun hatta kral da olursun yeter ki para olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

maddiyat arkadaş her şey paran olduktan sonra sosyal de olursun vezir de olursun hatta kral da olursun yeter ki para olsun

+1

Para para para Haftada 4-5 kez dışarı çıkarım ama sosyal olmak için paran olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Öyle buradan tavsiye almakla olmuyo bu işler bende geçen sene asosyaldim birden açıldım çok değiştim herşey insanın içinde yani anlık olur herşey daha bugün 4 kızla daha tanıştım içlerinden birini 2 haftadır kesiyodum yakında çıkarız heralde

sosyal olmak sırf bunun içindir zaten di mi
  • Çıkta az insan içine karış mağara adamı bilgisayar başında ölsen ruhumuz duymaz. [BABAM - 1999 - ]

Oynadığın oyun ne yavrum bi halt yaptığında yok anca gol atıyon çıkta dışarıda gol at [NENEM 2002 - 2009]

Bak Mümin amcanın oğluna zart of tu zurt yapmış sen hala inine çekilmiş mal mal tıkır tıkır yazı yazıyon [ANNEM - 2004 - ]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Beautiful Mind en sevdiğim film :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musa143

quote:

kardeş nasıl cıktın asosyallıkten? Tıpın falan nasıl yanı yakısıklımısın? Yoksa orta derece falanmı ozeldende konusabılırız

Hocam kendimi çirkin bulmuyorum. aslında nasıl açıldığımı söylersem gülebilirsiniz babam modemin kablolarını yanlış takmıştı 2 hafta ttneti bekledik gelsinlerde yapsınlar bu interneti diye 2 hafta internetim olmayınca bende çıkıp gezmeye başladım kızlardan çekinmemeye başladım olay bu kadar yani kibar olcaksın teşekkür etmeyi unutmıycaksın bu kadar

ttnet ilk kez bi işe yaradı yani :D

• arkadaslar,gezin,cafeye gidin bir arkadasinizla,nargile icin biseyler yapin ama kesinlikle evde durmayin. kursa filan yazilin haftasonlarinizi degerlendirin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.