Şimdi Ara

Asosyalim çünkü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pısırık şişko aptal ve poposu sandalyeyle alaşım oluşturmuş biri değilim bilakis yaşamak arzusu dolu ve çocukça bir yapıdaki kişiliğe sahibim,sahiptim...

Ama asla beni mutlu eden bir arkadaşlık kuramadım.Hata bende miydi bilmiyorum siz karar verin.

benim mutluluk ve eğlence anlayışım genel olarak diğer insanlarla tutmuyordu.
    Ben gülmeye ve komik şeylere bayılan biriyim, yeni nesil insanların aksine birini ezip aşağılayarak gülmek beni hiç eğlendirmemiştir ve bu yüzden de aşağılanıp eğlenilen insanların başında geldim hep.

Benim mizah ve eğlence anlayışıp alışılagelmiş şeyleri bozup insanları şaşkınlığa uğratmak ve yapılmaz deneni yapmaktı. Basmaklip olan her seyden nefret ederdim ve bozmak en buyuk eglencemdi , aklimi kullanarak belli kurallari delip avantajlar elde etmek kendimi tatmin etmekte en sevdigim yontemlerdendi.

İkinci baskin yanimsa sacmalamak , sacmalaktan kastim yeni neslimizin aptal pozlar verip selfie cekerek sacmaliyoruzzzz .s.s olayi degil tabii olarak. Mesela egimli çim bir arazide aşağı yuvarlanmak olabilir herkes bize garip garip baksa dahi .Kisacasi aklima gelen her seyi denemek kesfetmek oynamak arzusu. Her seyle oynayabilirim , yeter ki ilgimi cekecek kadar farkli olsun.

Davranislarimda da hep samimi olmuşumdur. Yapmacikliktan tiksinirim, bana bir insanin suratina bir kusursuzluk maskesi gecirip ben buyum diye bana yalan soylemesi olarak gorunur samimiyetsizlik.

Dışarıya çıktığımda gördüğüm şeyler ise birbirini ezip gülmekten başka meziyeti ve eglencesi olmayan insanlar, birbirlerine bağlanmalarının tek sebebi ortak çıkarlarının olması, bir seyler yapmaktan veya uretmekten enerji harcamaktan alabildigine uzak, hepsinin yuzune gecirilmis bir kusursuzluk maskesi, yuzlerinden akan kibir ve nefret.

Ben de yalnizlastim , kime baksam ayni igrenclikler . birbirini sevip kollayan dost olan mahalle cocuklarinin arkadasligiydi benim aradigim.Yalanin ve cikarlarin olmadigi ruh sahibi bir arkadaslik.eksikligini hissettigim sey ruhtu her seyin ruhunu ezdiler.

İnsanlara ise egleniyor , agliyor ya da yaşıyor rolü yapmak kaldı geriye

Bende kendi kabuguma cekildim ve mutsuz hareketsiz ve ölü bir hale girdim, cocukca hareketlerimi ve hareketli ve guclu bedenimi kaybettim.bilgisayar oyunlarinda alisilmamis hareketler yaparak one cikmaya calisarak yasiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve burada da yalniz kaldim , okumaktan aciz ama okumaktan baska bir sey yapamayacaklari bilgisayarlarda kendilerine ezilip dalga gecilecek bir sey arayan insanlar.

Forumlar da ruhunu kaybetti , ruhu kalan 3 5 şey bulsam yapışıp onu hayatta tutmaya calisicam. Ama sanirin kalmadi

• İstabuldasan ortamımıza beklerız.
  • 999999 IN 1 kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam @celik12256

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 IN 1 -- 7 Nisan 2017; 11:24:42 >
  • Hocam sormasi ayip yasiniz kac?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yazıyı gerçekten okudunuz mu

• Yav he he. Kesin öylesindir.

Okumadım.

Edit: Seninle ilgili tek hatırladığım bilmiş bilmiş konuştuğun. Bir şey bilmeyip de sözleriyle bir şey biliyormuş havası oluşturan insanları sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 7 Nisan 2017; 11:33:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşı olan herkes birbirini aşağılayıp saçmalıyordu zaten
  • Ne saçma bir kisiliksin. Mumkunse asosyal kal da senin gibilere denk gelmeyelim.

• Okumadim okumamda

Ezik asosyal kendini haklı çıkarmaya çalışıyor

• Yav ok

• Nick atari uyumu

• aşırı kendini beğenmiş birisin. başkalarını aşağılamayı bırakırsan belki birkaç arkadaşın olabilir

• krdş gl bize katıl her moka gülüyoruz
  • Mesaj atanlarin yarisinin bloklu oluşu

Ss aticam tarayici bozuk

• Çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

krdş gl bize katıl her moka gülüyoruz

Bana uyar hocam nerde mok orda ben

• Zeki insanlar anlaşılamadıklarından asosyal olurlarmış kız arkadaşları bile olmazmış

• hata sende
  • Peki yaptigim hata ne

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.