Şimdi Ara

ASOSYAL ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene burayı takip eden bilir.Çoğu konu ilk günden sıkıldım eve gitmek istiyorum vb şeklindeydi.Arkadaşlar tamam aileniz ile aynı şehirde okumak da güzel bir şey değil bence ama inanın çok uzakta okumak da iyi değil.Ben bir mallık yaptım Hatay'da yaşayıp İzmir'i yazdım.

    Bilmeyenler için söyeleyeyim arası 1060 km.Otobüsle 16-17 saat sürüyor.Aşırı asosyalim.Üniversitede bir senem bitti 2-3 arkadaşım var.Onlarla da hazirandan beri yazışmıyoruz,konuşmuyoruz siz düşünün.

    Aileye çok bağlıyım.Eğer benim gibi biriyseniz ailenizi yakın yerleri yazın.En fazla aranız 5-6 saat olsun.İnanın cuma günü oluyor evi şehre yakın olan arkadaşlar otogara koşup evlerine gidiyor siz arkalarından imrenerek bakarak yurdun yolunu alıyorsunuz hayata küfrede küfrede.

    Tavsiyem evinize yakın yerleri yazın.(Aynı yerleri yazmayın bence de )



  • Bir arkadaş grubu veya kız arkadaş edindiğinde -ki bahsettiğin şehir İzmir- seveceğine eminim. Ben de şehir dışında okuyorum bence aileden uzak olmanın getirisi kendi ayakların üzerinde durmayı öğretmesi. Kulüplere katılmanı öneririm , insanlarla içli dışlı olmayan biri olarak sınıfta tanıştığım kadar da kulüpten insanlar tanıdım. Dünyanın en güzel şehrine gitsen de paylaşacak birileri olmadan sevmezsin orayı. Asosyalim diyip geçmek kolay bişeyler yapmaya başla bu yıl
  • aileye bagli.olsan da 30k siralama varken 150k lik yerler se yazilmaz ki

    senin icin demedim genel olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyarbakır,siirt,mardin,hakkari,şırnak,bitlis,van
    hocam şimdi söyle evime yakın olan hangi şehiri yazayım sence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscottoffice -- 1 Ağustos 2016; 2:15:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3 saatlik uzaktayım ama emin ol dönesim gelmiyor memlekete cünkü cogu kısı ailesinden kopup gelmiş birliktelik ihtiyaç herkes birbiriyle arkadas olma yardımlasma derdinde ve gayet samimi güzel ortamlar var . kulüpler en önemli faktor
  • Eskisehirde okuyorum balikesirliyim tayin dolayisiyla ailem agriya tasindi yilda 2 kere gidiyorum yazinda eseste kalip calisiyorum. Belli bir sure sonra alisiyorsunuz zaten arkadaslsrim liseyi hep sehir disinda okudu mesela oysa ben yine ailemin yanindaydim. Uniye ilk gittigimde zorlanirim sanmistim ama dedigim gibi alisiyorsunuz bi sure sonra. Zaten okudugunuz yerde ortaminiz olunca aileyi o kadar ozlemiyosunuz. Ayrica uniyi sehir disinda okumayi tercih edin hayatin sorumluluklarini ogreniyorsunuz sorumluluk duygunuz gelisiyor. Kendi ayaklarinizin ustunde durmayi ogreniyorsunuz klasik tabirle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.