Şimdi Ara

Asosyal olup mutlu olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok merak ediyorum.. Şimdi asosyalim.Ama bunu kendim istiyorum. Sosyal olsam yine mutlu olamayacağım, kezâ yaptığım sadece bir rol olacak..

Asosyal olup mutlu olan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La bunlar nasil cevaplar. Açsanıza biraz.

• Hocam neyini açalım anlamadım ki

• Bugün dışarı çıktım yürüdüm süperdi.

• Ben mutluyum nette takılmak bile yetiyor. Futbol muhabbeti ceviriyorum, kari kiz muhabbeti, geyik muhabbet vs. Arkadaslarla yaptigimiz seyler de bunlar.

Tek sıkıntım osbir baydı. Hep aynı ellerle... Arada kendime küçük bir sürpriz yaparak elimi ters çeviriyorum anal yapıyormus gibi hissedeyim diye. Tabi bu sırada da zihin gücümlen Barbara'yı hologram seklinde görüyorum. Iyi oluyor ama artık farklı heyecanlar arıyorum. Bağa garı bulun lan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi yav he he diyenler olabilir doğaldır. Okul zamanı aranan adam olurum arkadaş çevrem fazladır. Okullar kapandığı gün itibari ile kimse benden haber alamaz.3 ay evden sadece 3 kişilik çekirdek grubumuz ile buluşmak için çıkarım. Takıldığım herkes asosyal dese de gelin görün ki durum öyle değil tamamen istekle alakalı ve ben bundan mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bollizard

Şimdi yav he he diyenler olabilir doğaldır. Okul zamanı aranan adam olurum arkadaş çevrem fazladır. Okullar kapandığı gün itibari ile kimse benden haber alamaz.3 ay evden sadece 3 kişilik çekirdek grubumuz ile buluşmak için çıkarım. Takıldığım herkes asosyal dese de gelin görün ki durum öyle değil tamamen istekle alakalı ve ben bundan mutluyum

kendimi gördüm
  • Doğruya doğru şimdi dostum. Hani burda kavgadan korkan arkadaşlar falan var özgüven eksikliğinden şikayet edenler ya da kızlar bakmıyor diyenler. Bir iddiam yok bu konuda ama hiç birinden eksik değilim. 3 ay arayıp sormasamda aradığım zaman haldur huldur kavgaya koşacak insanlar var ya da bu kadar kızı nerden buluyor diyenlerde. Forumda dalga geçildiği gibi değil dışarısı öyle olsaydı benimsadece 3 ay değil 12 ay evden çıkmamam gerekirdi
  • ben

• Duruma göre değişiyor asosyal olup mutlu olmak bazen kendini yalnız olmamam gerek bi arkadaş ortamımın olması gerek diye düşünüyorsun bazen ama dışarı gittiğindede mutlu olmuyorsun çünkü gezmeyi sevmiyorsun. ama gereklilik gibi düşünüyorsun. tamamen asosyal olma ama 2 - 3 arkadaş bence yeterlidir yayukarda arkadaşın dediği gibi benimde var 30 40 tane arkadaşım çağırsam gelirler olay olsa ama takılmak istermisın bu farklı
  • dışarısı o kadar iğrenç ki mahalle sınırlarından çıkasım gelmiyor
  • Mutluyum diyen kişi ağır yalancıdır , istemez misin sarışın veya dünyalar güzeli kızla çıkmayı , hiç birisi tipe bakmıyor ortama girmen yeter WHOAMI filminde dediğim konu var , hadi kızı bi kenara koy lisede arkadaşların ile geçircegin dakikalar en güzel şeydir arka sıralarda oturup lol , dota falan konuşmak ile o zevk olmaz

• Mutluyum diyen acizdir.Bende bir zamanlar acizdim asosyallik iyi bir sey degildir arkadaslar asosyalik demek hic bir isinizin yurumemesidir.Spor yapiyorum disari cikiyorum.Sevdigim kiz bana pas veriyor.Yani iyi seyler bunlar hem dinamik oluyorsunuz pc yi sadece yazilim yaparken aciyorum oda 1-2 saat okuldan dolayi.Tabi yurtdisinda sehir daha iyi oldugu icin sokaga cikmakta iyi ama tutkiyedede vardi boyle yerler bu arada sigara alkol yok gerekte yok ortam icin

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

La bunlar nasil cevaplar. Açsanıza biraz.

Naughty.gif

• Ben.

• liseyi bitirmiş insan asosyalliğinden mutludur ama lisede öyleyse vardır bişiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.