Şimdi Ara

ASOSYAL olmak kötü bir şey değildir. (Hayatımdan bir kesit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yıllık hayatım boyunca hep sosyal bir insandım. Sınıfta, okulda, hazırlıkta işte her yerde arkadaşlarım vardı. Yani şehir biraz küçük olduğundan arkadaş çevrem çok genişti. Ama dersler falan gayet iyi.
    Sonraki yıl üniversite kazandığım için başka bir şehre gittim. Yeni insanlar, yeni arkadaşlar, ortam falan derken ilk sömestr derslerim çok kötü duruma düştü. Ondan sonra kendi kendime bir söz verip o günden sonra asosyal bir insan oldum. Tam bir yıl. Koca bir yıl ancak derslerime ve hayallarime konsantre oldum. 3cü sömestr sonunda artık bambaşka biri olmuştum. Sınıf birincisi olmuştum.
    Fakat 1 yıl sonra bölümümü değişmek zorunda kaldım. Ama bu sefer asosyal biri olarak yeni sınıfa ayak basmak istemiyordum. O yüzden şuanda olduğum gibi çok abartmamak şartıyla sosyal bir insan olmaya karar verdim. Yeni sınıfta yeni arkadaşlarım oldu, nerdeyse eskisinden daha çok ancak artık kendime bir sınır koydum.
    Arkadaşlar uzun lafın kısası hayatımın akademik bölümünün en iyi derecesini asosyal olduğum zamanda yakaladım. Bu tesadüf değil. Ya çok sosyal olup derslerine daha az zaman ayırırsın, ya asosyal olup kitapdan kopmazsın. Ama en doğrusu sosyallik ve asosyallik arasındaki ince bağı yakalamak bence.
    Asosyal olmak kötü bir şey değildir. Asosyal değince neden hep PC başında akşama kadar oturan tipler gelir ki aklınıza? Asosyal olmak kendine daha fazla zaman ayırmaktır. Ki bu zamanı doğru kullanırsan ilerde çok başarılı bir insan ola bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrencilik yıllarının en iyi seçimidir,derslerine yoğunlaşırsın
    Ama sonraki yıllar pek de işe yaramaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insan istesede sosyal olamazki arkadaşın yoksa tirilyonunda olsa beraber eğlenecek adam yoksa evde oturursun poponun üstünde kişinin kendiyle alakalıdır sosyal veya asosyal olmak
  • Bölüm ?

• Ben geçen sene asosyalken hayat bilgisinden 95 almıştım xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Kandırıkçı

Ben geçen sene asosyalken hayat bilgisinden 95 almıştım xD

manyak laf manyak laf

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: Kandırıkçı

Ben geçen sene asosyalken hayat bilgisinden 95 almıştım xD

manyak laf manyak laf

:d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mühasebe

• margarin faydalıdır

• Züğürt tesellisi

• mr.lsea kullanıcısına yanıt
    bu bölümün birincisi olsan ne olucak sosyal ol hayatını yaşa
  • Kafanıza nasıl eserse öyle olun

• Bakış açısına göre değişir.
  • Aynen öyle.
    Hergün sana mesaj atıp kafanı ütüleyen bir kız yok.
    Hergün kapını çalan bir arkadaş yok.

• Bak şimdi sosyal olursan çok rahat iş bulabilirsin ki sevdigin isi bulman da kolay olur

Asisyal iken de derslere asılıp okulu guzel sekilde bitirirsin. Ama bir üşengeçlik olur üzerinde. Dışarıdaki işlerini aman sonra yaparim diye gecistirirsin.

Bense ikisi arasindaydim
    Hem derslerimle ugrasirdim hemde küçük de olsa cevrem vardi

İkisini de dene tarafini sec

• Mr. Assasin M kullanıcısına yanıt
    Aslında bence tam aksine, asosyal bir insan her işini kendi görmeye eğilimlidir. Ben mesela öyleydim. Çünkü başka birinden rica etmek asosyal bir insanın doğasına aykırı bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.lsea

Aslında bence tam aksine, asosyal bir insan her işini kendi görmeye eğilimlidir. Ben mesela öyleydim. Çünkü başka birinden rica etmek asosyal bir insanın doğasına aykırı bir şey

Benim demek istediğim baskasindan yardim almak degildi

Eger cok da önemli bir is değilse genelde disari cikmaya tenezzul etmezler

Kendi işlerini yaparlar yapmazlar. Tanimadigi birisinden birşeyler isteyemezler sohbet kuramazlar
    Belkide utanmaktan dolayi böyledir emin degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

quote:

Kendi işlerini yaparlar yapmazlar. Tanimadigi birisinden birşeyler isteyemezler sohbet kuramazlar

Evet, aynen katılıyorum. Ama ben kendim asosyal olduğum sürede utangaç olduğum için değil kasıtlı olarak her şeyi kendim yapmak istediğimden hiç kimseden çok mecbur kalmadıkça bir şey istemiyordum. Galiba asosyallik 2`ye ayrılıyor burada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

quote:

Evet, aynen katılıyorum. Ama ben kendim asosyal olduğum sürede utangaç olduğum için değil kasıtlı olarak her şeyi kendim yapmak istediğimden hiç kimseden çok mecbur kalmadıkça bir şey istemiyordum. Galiba asosyallik 2`ye ayrılıyor burada.

Onu bilemem de bende utangacliktan cok yapacağım hareketlere ne laf yaparlar korkusu vardi. Kısaca fail olma endişesi vardi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.