Şimdi Ara

asosyal olduğumu anladığım anlar geldi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dh dede kimse kalmayınca özellikle hissediyorum neden böyle oluyor diye. sonra içimden bir ses hayat beni itiyor bu duruma sokuyor diyorum sonra kadere lanet ediyorum ama sesimi bir ben duyuyorum her zamanki gibi neden bu durumdayım anlamış değilim. 7 milyar insanın yapabildiğini ben neden yapamıyorum. çok mu şey istiyorum? bazen düşünüyorum lan ben neyim ben canlıyım neden yaşıyorum amacım ne? garipsiyorum hayatı acaba deliriyormuyum diyorum sonra yeniden bu moktan sistemin içinde buluyorum kendimi çıkış yok çaresiz yaşıyorum işte neyse..

• Uyu artık dostum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alator54

inşallah kardeşim istediğin gibi mutlu olursun ama parayla saadet olsaydı neyse

kardeş sosyal olamıyorum cesaret bulamıyorum kendimde maddi açıdan anca klavye başında yazıyoruz işte icraart yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeq

yahu neden sosyal olamiyorum diye bi sor kendine ? insanlardan mi cekiniyorsun ,utaniyorsun ? peki neden ?

kardeş yapısal olarak çekingenim ve maddi açıdan zayıf olunca kıza slm vericek gücü kendimde bulamıyorum sonra bir bekletiye giripte kaybedince kötü olurum duygusal ve gururlu bir insanım.. bazı şeyleri kafamda büyütüyor olabilirim belki ama gerçekçi bir insan oluşumda bunu tetikliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 21 Ekim 2013; 6:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: Computeq

yahu neden sosyal olamiyorum diye bi sor kendine ? insanlardan mi cekiniyorsun ,utaniyorsun ? peki neden ?

kardeş yapısal olarak çekingenim ve maddi açıdan zayıf olunca kıza slm vericek gücü kendimde bulamıyorum sonra bir bekletiye giripte kaybedince kötü olurum duygusal ve gururlu bir insanım.. bazı şeyleri kafamda büyütüyor olabilirim belki ama gerçekçi bir insan oluşumda bunu tetikliyor.

Her şey maddiyat değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.