Şimdi Ara

Asosyal içe kapanık birine hukuk fakültesi gider mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuşmayı sevmeyen ve az konuştuğum için akıcı ve etkileyici konuşamayan biriyim, hukuk mezunu adam illa mahkemede hakime dil döken avukat mı olur? En bütğk hayalim masa başı memurluk, hukuk mezunu biri masa başı memur olamaz mı hukukla ilgili, çok mu zor? Hayatta avukat olmam olamam o savunma dili mekanizması yaratılışımda yok fakat iş kağıt kalem savunmasına gelirse alayına gidebilirim, her türlü kalem savaşında iyi mücadele edebilirim yani kağıt kalem işleri iyidir fakat dil sıkıntı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim hoca asosyal bir tip iseniz okumayın demişti. Çevre yapman gerekiyor. Ağzı laf yapmayan kişiyi kim ne yapsın reis?
  • 1 yıldır dışarı çıkmıyorum konuşmayı unuttum avukat olmak istiyorum. Çok büyük birisi olacağımı düşünüyorum, uzun boyluyum zaten. Ayakkabı numarası ne kadar etkili bilmiyorum ama 43 giyiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AE1C562F -- 6 Nisan 2016; 21:51:20 >
  • Kanks hukukta iyi avukat olucan diger masabasi isler ne yazikki torpile bakiyo

• İlla avukat olacaksın diye birşey yok ki.Bu arada hiç öyle yabancı filmlerdeki gibi bir mahkeme hayal etme işin yüzde 95i belgelerle yapılıyor.Çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

• M4A1-S kullanıcısına yanıt
    Sen ona hocamı diyosun ne demek ya asosyalsen okuma.

Herşey senin ne istediğine bağlı kardeş asosyallik bir etken değil iş senin kafanda bitiyor.Hukuk istiyorsan okuyacaksın istemiyorsan neye yatkınsan ona yonelmelisin.Bu devirdeki kendini sosyal zannedenler asosyallerden daha beter haldeler.Kendine güven yeter gerisi gelir.

• Gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Konuşmayı sevmeyen ve az konuştuğum için akıcı ve etkileyici konuşamayan biriyim, hukuk mezunu adam illa mahkemede hakime dil döken avukat mı olur? En bütğk hayalim masa başı memurluk, hukuk mezunu biri masa başı memur olamaz mı hukukla ilgili, çok mu zor? Hayatta avukat olmam olamam o savunma dili mekanizması yaratılışımda yok fakat iş kağıt kalem savunmasına gelirse alayına gidebilirim, her türlü kalem savaşında iyi mücadele edebilirim yani kağıt kalem işleri iyidir fakat dil sıkıntı?

Hocam ben de sizin gibiyim.Siz ne yaptınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi hakkını savunamayan,başkasının hakkını nasıl savunacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hompoy

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Konuşmayı sevmeyen ve az konuştuğum için akıcı ve etkileyici konuşamayan biriyim, hukuk mezunu adam illa mahkemede hakime dil döken avukat mı olur? En bütğk hayalim masa başı memurluk, hukuk mezunu biri masa başı memur olamaz mı hukukla ilgili, çok mu zor? Hayatta avukat olmam olamam o savunma dili mekanizması yaratılışımda yok fakat iş kağıt kalem savunmasına gelirse alayına gidebilirim, her türlü kalem savaşında iyi mücadele edebilirim yani kağıt kalem işleri iyidir fakat dil sıkıntı?

Hocam ben de sizin gibiyim.Siz ne yaptınız ?

Hukuk kazanamadım mezuna kaldım sonra yine hukuk kazanamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Kahkaha attım ya. Bir sene sonra hortlatıp üçüncü hukuk hüsranı olmaması dileğiyle.

• Asosyal içe kapanık insan nefes de almasın, benim bir sorunum yok aadece kendine yazık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.