Şimdi Ara

asosyal birisi hangi işlerde çalışabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce ne olabilir? ben tekstil diye düşünüyorum yaptığın iş belli, aktif olmayı gerektiren bi durum yok ortada, oturacan bi makinenin başına dikecen sadece. daha önce garsonluk otobüs muavinliği falan denedim ama olmadı. sürekli göz önündesin aktif olman lazım bana göre değil. sizin tavsiye edeceğiniz bi alan varmı? yaşım 19

• çalışma hayatına girdikten sonra asosyallik falan kalmaz rahat ol
  • bLockhiT^ kullanıcısına yanıt
    valla daha önce de girdim ama geçmedi hocam. bendeki aşırı ilerlemiş gitmiyor bi türlü
  • Network, pc işleri vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

çalışma hayatına girdikten sonra asosyallik falan kalmaz rahat ol

Bunu demeye gelmiştim.
  • Evde oturup yazılım yazarak para kazanabilirsin. Ancak o kadar kolay olacağını sanmam.
  • Asosyal birisi ürün pazarlama , satış temsilcisi kısacası müşteri ile doğrudan temas gerektiren çoğu işte başarılı olamayacağı için sıkıntı yaşar...

Ancak tam aksine bu tarz işler asosyal insana ilaçta olabilir , çoğu insanı hayat asosyal olmaya iter yani iş hayatı bütün sıkıntıları bir anda ortadan kaldırabilir ..

Bence insanlardan kaçma denemeye çalış , yapamazsa zaten başka yerde denersin şansını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlar olsa süper olurdu da site işlerinden pek anlamıyorum. bi ara gaza geldim 100 liraya affiliate marketing eğitim kiti aldım o da bi işe yaramadı
  • kitap çevirebilirsin,bildiğim kadarıyla kitap başı 300 civari birşey veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Asosyal birisi ürün pazarlama , satış temsilcisi kısacası müşteri ile doğrudan temas gerektiren çoğu işte başarılı olamayacağı için sıkıntı yaşar...

Ancak tam aksine bu tarz işler asosyal insana ilaçta olabilir , çoğu insanı hayat asosyal olmaya iter yani iş hayatı bütün sıkıntıları bir anda ortadan kaldırabilir ..

Bence insanlardan kaçma denemeye çalış , yapamazsa zaten başka yerde denersin şansını

hocam neredeyse 1 yıldır insanlarla konuşmuyorum doğru düzgün. eve kapanmışım pc başında tv başında vakit öldürüyorum. bi anda müşteri temsilciği gibi yüksek bi çıtadan girersem başarısız olup tekrar karamsarlığa kapılma ihitmalim çok yüksek gibime geliyor. ufaktan ufaktan denemeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: valar.morghulis

quote:

Asosyal birisi ürün pazarlama , satış temsilcisi kısacası müşteri ile doğrudan temas gerektiren çoğu işte başarılı olamayacağı için sıkıntı yaşar...

hocam neredeyse 1 yıldır insanlarla konuşmuyorum doğru düzgün. eve kapanmışım pc başında tv başında vakit öldürüyorum. bi anda müşteri temsilciği gibi yüksek bi çıtadan girersem başarısız olup tekrar karamsarlığa kapılma ihitmalim çok yüksek gibime geliyor. ufaktan ufaktan denemeyi düşünüyorum

Elbette hocam öyle olacak , asosyallere göre iş diye bir şey yok bence herhangi bir işe girip en azından iş ortamındaki insanlarla bu duruma çare bulabilirsin ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: valar.morghulis

quote:

Elbette hocam öyle olacak , asosyallere göre iş diye bir şey yok bence herhangi bir işe girip en azından iş ortamındaki insanlarla bu duruma çare bulabilirsin ..

haklısın hocam zaten artık gitmiyor böyle. bi şekilde bi yerden tutunmam lazım. tekstili bi deneyeyim cazip geliyor şimdilik önerileriniz için hepiniz saolun

• kozmetikçide çalış arkadaşımın kız arkadaş sayısı konuda ki harf sayısından fazla o kadar söyleyeyim

bebe feysi açar açmaz 20 tane kız selam yazıyor hepsi kozmetikten
  • kozmetikçi mi ben ne diyorum sen ne diyon yine de saol
  • DH'de çok iyi bir yönetici olabilir.
  • Social Network.
  • Bulaşıkçı olabilirsin.Sadece önündeki tabakla işin var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

Bulaşıkçı olabilirsin.Sadece önündeki tabakla işin var.

bu da güzel fikir. bi bakayım eyvallah
  • Ben gece çalışıyordum. Otelde gece garsonu ve barmenlik. Bende 19 yaşındayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence asosyalim diyip insanlardan uzak bir iş yerine, hazır yol yakınken seni bu özelliğini yenmeye zorlayacak işlere yönelebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.