''Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek'' Biz ise kendi ülkemizin takımlarını öldürmek için ugraşıyoruz... Taraftar olarak bunu bırakırsak takımlarda bırakacaktır... Takımı etkileyen en büyük etken taraftardır... Bakın bir İNgiliz futboluna adamlar asla kışkırtıcı degiller kendi ülkelerinin takımlarına karşı... Bir ingiliz Takımı Gs yi yendiginde biz Gs yi yendik demiyorlar Türk leri yendik diyorlar bunu anlamalıyız vakti geldi geçiyor 1910 larda söylenen bu söz gerçekten cok önemlidir..
quote:
Orjinalden alıntı: FreaKs
''Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek'' Biz ise kendi ülkemizin takımlarını öldürmek için ugraşıyoruz... Taraftar olarak bunu bırakırsak takımlarda bırakacaktır... Takımı etkileyen en büyük etken taraftardır... Bakın bir İNgiliz futboluna adamlar asla kışkırtıcı degiller kendi ülkelerinin takımlarına karşı... Bir ingiliz Takımı Gs yi yendiginde biz Gs yi yendik demiyorlar Türk leri yendik diyorlar bunu anlamalıyız vakti geldi geçiyor 1910 larda söylenen bu söz gerçekten cok önemlidir..
aramızda aklı selim insanların olması ne güzel
Öncekle herkez kendi takımını eleştricek.Kendi topcunu bedava penaltı yaptırırsa yada hakemi altadmak için kendi yere artarsa onu maçtan sonra eleştirmeliyiz.Buu yaparsak hakem sorunuda ortadan kalkar... İngilterede kendini yere atan adamı maçtan sonra bütün basın ve taraftarlar yerden yere vuruyor.
şimdi elle gol atarsada eleştirilecek lermi diyecem ortalık karışacak abi adam hemen atipatik saçma sapan bir yazı yazmış yukarıda arkadaş ne diyo sen napıyom ne yazıyon ben anlamıyorumki bu arkadaşları
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Öncekle herkez kendi takımını eleştricek.Kendi topcunu bedava penaltı yaptırırsa yada hakemi altadmak için kendi yere artarsa onu maçtan sonra eleştirmeliyiz.Buu yaparsak hakem sorunuda ortadan kalkar... İngilterede kendini yere atan adamı maçtan sonra bütün basın ve taraftarlar yerden yere vuruyor.
[Deleted by Admins]
FENERBAHCE - GALATASARAY derbisinde FB li ve GS li oyuncular ele ele cikmasi gerek istiklal mar$ini kenetlenerek okumasi gerek dünyanin en büyük derbisinden birisi olan GS-FB derbisinde taraftar olaylari artik istemiyoruz DÜNYA BiRBiRiMiZE BAGLILIGIMIZI KONU$SUN sizce bu olmali mi ? bi arkadas topic veya anket yapsa FUTBOL BÖLÜMÜNDE IYI OLUR bana katilan arkada$lar var mi ???
FENERBAHCE - GALATASARAY derbisinde FB li ve GS li oyuncular ele ele cikmasi gerek istiklal mar$ini kenetlenerek okumasi gerek dünyanin en büyük derbisinden birisi olan GS-FB derbisinde taraftar olaylari artik istemiyoruz DÜNYA BiRBiRiMiZE BAGLILIGIMIZI KONU$SUN sizce bu olmali mi ? bi arkadas topic veya anket yapsa FUTBOL BÖLÜMÜNDE IYI OLUR bana katilan arkada$lar var mi ???
keşke ama bu bence aksaraysporun 1. ligde şampiyonluga oynaması olasılıgından bile zor gözüküyor.
quote:
Orjinalden alıntı: OKUR13
20.000 koltugun sahaya atılması bir rezillik Geretsin kafasının kanlar içinde kalması bir rezilliktir bunu övünc kaynagı haline getiren kişi ise holigandır.. takımımı sonuna kadar desteklerim... elbet fb yi yendigimde elbet fb lide gs yi yendiginde sewinecektir ama bunun bi sınırı olması gerekmezmi avrupada başarı için elele tutuşmamız gerekir..
Bu dediğini ben yıllardır düşlüyorum Ancak bu 2 kulübun başları arasında neden bunu düşünenler olmaz anlamam
Gündeme uygun bir pankart hazırlanacak Sahaya çıkarken 1 GS + 1 FB+ 1 GS + 1FB ......... şeklinde el Ele çıkacaklar, Pankartı beraber tutacaklar Hemen arkalarından Tek direktörler el ele çıkacak Ve son olarak 2 kulüp başkanı el ele sahaya girecekler Bunların sadece bir spor olduğunu vurgulacayaklar
Bu dediklerimi düşünen ve uygulayan tarihe geçecek ve el üstünde tutulacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE
Bu dediğini ben yıllardır düşlüyorum Ancak bu 2 kulübun başları arasında neden bunu düşünenler olmaz anlamam
Gündeme uygun bir pankart hazırlanacak Sahaya çıkarken 1 GS + 1 FB+ 1 GS + 1FB ......... şeklinde el Ele çıkacaklar, Pankartı beraber tutacaklar Hemen arkalarından Tek direktörler el ele çıkacak Ve son olarak 2 kulüp başkanı el ele sahaya girecekler Bunların sadece bir spor olduğunu vurgulacayaklar
ben böyle birşeyin su andaki zihniyetler oldukça cok ama cok zor oldugunu düşünüyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: FreaKs
quote:
ben böyle birşeyin su andaki zihniyetler oldukça cok ama cok zor oldugunu düşünüyorum....
MaLesef öyLe Ama eğer yaparLarsa gerçekten mükemmeL oLur...
quote:
Orjinalden alıntı: bianconera
quote:
Orjinalden alıntı: OKUR13
keşke ama bu bence aksaraysporun 1. ligde şampiyonluga oynaması olasılıgından bile zor gözüküyor.
Hayir dostum, TARAFTARLAR isterse FUTBOLCULAR kesinlikle uyguluyacaktir bu konuya bütün BASIN iLGi VERiRSE BU MÜKEMMEL GÖRÜNTÜYÜ BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTEREBiLiRiZ iKiMiZDE TÜRK TAKIMIZIYIZ DÜ$MANLIKLAR BiTSiN ÜLKEMiZDEKi BÖLÜCÜLERE iYi BiR CEVAP OLURU ARTIK KENETLENME ZAMANI KADIKÖYDE Ki DERBiDE EL ELE CIKMAK için BÜTÜN GS VE FB TARAFTARI BÖYLE BiR$EYi KESiNLiKLE iSTER iN$ALLAH OLUR haydi arkada$lar bunu ba$arabilecek GS VE FB TARAFTARI FAZLASIYLA VAR
aglamak istiyorum biz görebilecekmıyız boyle olayları ancak nezaman olur bır felaket olur bır afet olur mıllet derınden sarsılır bırlık olmak ıcın takımlar aralarında anlasır ama bız bu kotu olaylar olmadan bırlık ve beraberlık ıstıyoruz dusunsenıze 3 buyukler aralarında su oyuncu benım takımım ıhtıyacı var avrupada ısımı gorur dıyecek obur takım ıse tabı neden olmasın sızde takıma adepte olamıyan bır oyuncu var tam bıze gore sızde bıze onu verın vs vs ne guzel olur ya her mac oncesı takımların yonetıcılerı maclar yapsa gelırınıde o sehrın hayır kurumlarına bıraksa aynı f1 plotlarının yaptıgı gıbı bakalım bu ıslerın oncusu kım olacak ınsallah hayalım gerceklesır
olmaz hocam futbola sadece futbol gözüyle bakamyın sosyal olgudur toplumun bir izdüşümüdür toplumsal anlamda depresyondayız sıyırma durumları bu haldeyken stres atma boşalma hıncını alma için biçilmiş kaftandır futbol yayılma amacaı bu zaten yabancı bir yetkili demiş zmanında "amrikalı sanırım futbolla ülke sorunlarıan gösterilecek tepkileri stadda göstersinler orada boşalsınlar ki öbür tarafa enerjileri kalmasın" sebep budur
o nedenle dediğiniz olmaz yani kutuplaşmada buradan geliyor
quote:
Çok güzel fikir. Yalnız GS yerine 6S yazılmalı. O zaman olur.
şaka şaka
Bu dediğin şimdilik hayal olarak gözüküyor.
Yanılıyor olabilirim, sanırım Beşiktaş stadında bir taraftarın öldürülmesinden sonraki Galatasaray-Fenerbahçe maçıydı. Ya da benzer bir takım olayların sonrasındaki bir derbiydi... O kadar yoğun güvenlik önlemleri alınmıştı, basın o kadar yazıp çizmişti ki bazı şeyleri tiyatro gibi bir maç izlettirmişlerdi taraftarlara. Futbolcular birbirlerine faul yaparken bile çekiniyorlardı... Ben bir daha öyle bir derbi izlemek istemem açıkçası... Bence takımlar sahada birbirlerini yesinler. Gerilim olsun... Bu yabancı takımları yenmelerine engel değil...
Taraftar etkilenir, taşkınlık yapar diyorsanız, cezalar ağırlaştırılsın ve o taraftarlar hapse gönderilsin... Sahaya el ele çıkmayla falan çözülmez bazı şeyler... Herhalde İngilizlerin tribünlerin dibindeki sahaya atlamalarına engel olan şeyin İngiliz takımlarının sahaya el ele çıkmaları olduğunu düşünmüyorsunuzdur?
geçen sene galatasarayın eline gerçekten inanılmaz bir fırsat geldi ancak değerlendirilmedi....... ali samiyendeki maçda eğer galatasaray şampiyon takım fenerbahçeyi alkışlasa idi herşey daha güzel olacaktı.....ama yapılanlardan sonra gördük ki herkes zaralı çıktı ... galatasaray 5 maç ceza aldı ve hiç istenmeyen olaylar yaşandı...... bende futbolun sadece bir oyun olduğu gerçeğini herkesin en yakın zamanda algılamasını dilerim ........... yalnız ülke olarak başka kanalize olabileceğimiz bişey olmadığı için yok senin penaltın yok onun eli gibi çıldırmışlık boyutuna varan saçma bir o kadar da acı bir senaryonun birer oyuncusu olarak kalıyoruz........
artık birilerinin bişeyler yapması lazım ..... bence ülke olarak bazı şerefsizlere (pkk) karşı kenetlendiğimiz bugünlerde takımlar bazında da düşman değil sadece birer rakip olduğumuzu göstermeliyiz.......ama bunu yapabilirmiyiz ?? bence imkansız........orrtak takımımız milli takım konusunda bile fanatiklik yapıyoruz..............
umarım ilerde bu dediğimizi yapacak bir takım çıkar ve tarihe gerçekten büyük takım olarak geçer......
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
geçen sene galatasarayın eline gerçekten inanılmaz bir fırsat geldi ancak değerlendirilmedi....... ali samiyendeki maçda eğer galatasaray şampiyon takım fenerbahçeyi alkışlasa idi herşey daha güzel olacaktı.....ama yapılanlardan sonra gördük ki herkes zaralı çıktı ... galatasaray 5 maç ceza aldı ve hiç istenmeyen olaylar yaşandı...... bende futbolun sadece bir oyun olduğu gerçeğini herkesin en yakın zamanda algılamasını dilerim ........... yalnız ülke olarak başka kanalize olabileceğimiz bişey olmadığı için yok senin penaltın yok onun eli gibi çıldırmışlık boyutuna varan saçma bir o kadar da acı bir senaryonun birer oyuncusu olarak kalıyoruz........
artık birilerinin bişeyler yapması lazım ..... bence ülke olarak bazı şerefsizlere (pkk) karşı kenetlendiğimiz bugünlerde takımlar bazında da düşman değil sadece birer rakip olduğumuzu göstermeliyiz.......ama bunu yapabilirmiyiz ?? bence imkansız........orrtak takımımız milli takım konusunda bile fanatiklik yapıyoruz..............
umarım ilerde bu dediğimizi yapacak bir takım çıkar ve tarihe gerçekten büyük takım olarak geçer......
BUNU iLK OLARAK TÜRKIYENiN IKI BÜYÜK DEVi GALATASARAY VE FENERBAHCE ÖNÜMÜZDEKI LIG MACINDA KADIKÖYDE YAPABiLiR VE MÜKEMMEL BIR GÖRÜNTÜ OLUR imkansiz degil aslinda oyuncular cani gönülden ister bütün halk bunu ister bu derbiye DÜNYA BAKIYOR EN GÜZEL CEVAP BÖYLE OLUR Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz TÜRKLERIN BIRBIRINE NASIL CANA YAKIN OLDUGUNU GÖSTERECEZ
Gs-Fb macını dünya izliyor belirttiginiz gibi ama 1 kere bile olaysız gecmemiştir herhalde.... Bence örnek taraftar grubu olarak Su andaki çarşıyı almamız gerekiyor... Bunları gerçekleştirmek bizim elimizde degil...Bizim yaptıklarımız sadece yorumda kalıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme