Şimdi Ara

Aslinda kiz bulmakla da is bitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya kiz manyak cikarsa? Kiz belki sizofrendir, gecenin bi vakti sizin dalgayi kesmeye calisir, veya ne bileyim binbir turlu sey olabilir. Kiz buldum diye atlamamak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Mayıs 2019; 3:24:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgilim yok. Karışan yok. Hesap vereceğim birisi yok. Yolda yürürken istediğim kıza bakabilirim, istediğim kızla samimi konuşabilirim. Telefonla aradığında neden açmadın diye hesap soracak birisi yok hayatımda. Bir sürü avantajı var sevgilinin olmamasının ama tek dezavantajı cinsel ihtiyaçlarını tam anlamıyla giderememek. Mastürbasyona mahkum oluyorsun o kötü. Yoksa sevgilisizlik çok iyi bir şey. Krallar gibi yaşa karışan yok, hesap soran yok, gece alemlere ak foto paylaş karışan yok hesap verme derdi yok. Sevgili olunca hesap sorar, neredesin ne yapıyorsun, şu fotoğrafta yanında duran kız kim neden o kadar samimisiniz gibi salak saçma sapan sorulara cevap vermek zorunda kalmıyorsunuz. Benim sevgili istememdeki tek amaç sekse ulaşabilmek. Sevgilim olsa da zaten ilk cinsellikten sonra ya da en fazla iki-üç diyeyim, üçüncü cinsel birliktelikten sonra terk ederim kızı. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum.
  • Sevgili yapamayınca ben

• Ya da düşünsenize kız belli bir aileden geliyor, ayrıldığınızda bütün işlerden el çektiriyor size, hayatı zindan ediyor, avcunun içine alıyor sizi.
  • Evet mesele sizi sevenini bulmakta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimsenin bilmediği bi köyden temiz köylü kızı bulmadiysan bulduğun kız değil başka bir şeydir
  • Nerde bende o şans , bir kız bulacam da manyak şizofreni çıkacak da mutlu bir hayatım olcak.

• Ben de şizofren, manyak seven biriyim. Ne o öyle normal, sıradan ne yapayım ben onu?
    Dalgaya değilde koluma jilet atabilir.

• Düşünce yapısına bak ya ah yazık sen ne yaşadın acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

Düşünce yapısına bak ya ah yazık sen ne yaşadın acaba
    Vereyim mi sana bir tane kendine gel.
    Uçalım agaaaaaaa.
    Aslinda kiz bulmakla da is bitmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.