Şimdi Ara

Aslında herkesin Toyota'ya sarılması lazım, 'markaya değil yaptıklarına'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar 10 sene sonrasının yapılacağını bugünden yapma başladı, yemin ederim aşırı sempati başladı Toyota'ya, hatta supra dan sonra ikinci sempatim bu.

Gerçekten takdir ediyorum Toyota'yı

Saçma tutumlarına rağmen ağır Fiat hastası olarak, Toyota ve Peugeot'ya aşırı sempati beslemeye başladım.

Peugeot tasarım olarak Toyota motor olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hibrit araç sahibi olarak bir kısım bilgiler aktarayım. Bende Yaris 1.5 Spirit 2016 model araç var.
    Fabrika verileri Şehir içi 3,5 - Şehir dışı 5 gibi rakamlarda.
    Gerçekte dikkat etmezseniz Şehir içi 4,5 Şehir dışı 5,5 olduğunu söyleyebilirim.
    Araç tam şarj ile 3 km gidiyor. Şarj bittiğinde eğer dolduracak nitelikte fren yapmıyorsanız benzin ile dolum yapıyor. fakat bu 4,5lt içine dahil.
    Hibrit sistemin 5 yıl garantisi var ve kontrollerinde bunun için ücret almıyorlar. Şu an araç 45 bini geçiyor hibrit nedeniyle balata değişimine gerek olmadı.
    Ben Dubai ve avrupa da Paris'te çok fazla hibrit araç gördüm AB ülkelerinde alım sırasında sanırım bir avantajı var (tam bilgim yok) sonuç olarak marka hibrit ve elektrikli araçlara yatırım yapıyor severseniz alırsınız, sevmezseniz almazsınız. Hibritin hiç bir işe yaramadığı ise pek doğru değildir. 1.6 benzinli Honda aracım ile en düşük şehir içi 8 lt yakıyordum. Şu an Honda ya oranla çok sessiz, daha az yakan ve vitesin geçişlerini hiç hissetmediğim bir sürüş yaşıyorum.
  • Tüm dünya Toyotaya sarılıyor zaten, en çok satan marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supranın adını kirlettikten sonra ağzıyla kuş tutsada olmaz

Supra kırmızı çizgimizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 18 Şubat 2019; 16:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Supranın adını kirlettikten sonra ağzıyla kuş tutsada olmaz

Supra kırmızı çizgimizdi
    Bence yeni supra da çok iyi, ne yapsın adamlar eskisini olduğu gibi sürsünmü piyasaya?

Yapsa çağ dışı der herkes

• Markaya niye sarılayım adamlar milyar dolarlık sektörde para kazanıyorlar. Parasını veriyorum hizmeti alıyorum niye savunmalıyım çözemedim? kötüye kötü demeniz lazım. Hisseniz yoksa niye savunuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rektangular

Markaya niye sarılayım adamlar milyar dolarlık sektörde para kazanıyorlar. Parasını veriyorum hizmeti alıyorum niye savunmalıyım çözemedim? kötüye kötü demeniz lazım. Hisseniz yoksa niye savunuyorsunuz?
    Başlığı okusaydın bunu yazmazdın

• Mesela gidip BMW motoru kullanmasın. Mesela gidip abuk subuk Z serisi gibi bir tasarım yapmasın. Ayrıca dünya çapında bir anket yapılsın kalıbımı basarım eski suprayı tercih edecek sayısı yeniyi tercih edecekleri ezer geçer. Supra çağının çok ötesinde bir tasarıma sahipti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Başlığı okusaydın bunu yazmazdın

Alıntıları Göster
    Pardon tezatlıkta çığır açtığı için anlayamamışım.

• üstat sen buralarda harcanıyorsun yeminle.
    yani bu konular nereden aklına geliyor anlayamıyorum.senin işler kesat onu biliyorum da 6 ay işsiz kaldım senin gibi toyotanın hizmetleri aklıma gelipte konu açamadım.buralarda harcama kendini bir kitap mitap birşey yaz.

bu arada konuyu toyotanın yaptıklarınla zenginleştirirsen daha faydalı olur.

nicke de bir el at bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Mesela gidip BMW motoru kullanmasın. Mesela gidip abuk subuk Z serisi gibi bir tasarım yapmasın. Ayrıca dünya çapında bir anket yapılsın kalıbımı basarım eski suprayı tercih edecek sayısı yeniyi tercih edecekleri ezer geçer. Supra çağının çok ötesinde bir tasarıma sahipti.
    Bu devirde herkes iş birliği içinde onlar öncedendi, mercedeste renault motoru kullanmamalı ama oluyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

üstat sen buralarda harcanıyorsun yeminle.
    yani bu konular nereden aklına geliyor anlayamıyorum.senin işler kesat onu biliyorum da 6 ay işsiz kaldım senin gibi toyotanın hizmetleri aklıma gelipte konu açamadım.buralarda harcama kendini bir kitap mitap birşey yaz.

bu arada konuyu toyotanın yaptıklarınla zenginleştirirsen daha faydalı olur.

nicke de bir el at bence.
    Dostum çok önemli gelişmeler oldu hayatımda ama hala sonuçlanması haziranda sonuçlanacak söyleyecem dün hayatımda dönüm noktası olan bir iş yaptım sonucu 2 hafta sonra belli olacak

• Allah hayırlısını nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

Allah hayırlısını nasip etsin.
    Sağol kardeşim, Nisan ayında yazarım şimdiden yazmayım ne olacağı belli değil daha.

• peki. olsun da haberimiz olur inşallah.
  • Ne yaptı hocam biraz daha açık olsaydınız keşke konuyu açarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Ne yaptı hocam biraz daha açık olsaydınız keşke konuyu açarken.
    Dizeli iptal etti, ve her aracında hibrit var.

Hibritle beraber Toyota da LPG ve dizel tarihe gömüldü.

Her araba hibrit getirse ne LPG kalır ne dizel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Dostum çok önemli gelişmeler oldu hayatımda ama hala sonuçlanması haziranda sonuçlanacak söyleyecem dün hayatımda dönüm noktası olan bir iş yaptım sonucu 2 hafta sonra belli olacak

Alıntıları Göster
    Ne iş yaptın çok merak ettim şimdi

• Ülkemizde üretim yaptıkları için seviyorum , Corolla Sakarya' dan tüm dünyaya satılıyor bu çok güzel bir şey, Honda Civic de benzer iş yapıyor onu da seviyorum ama göçük ve dpf krizlerinden markayı ve olaylari çok kötü yönettiler müşteri hatası dediler ama araba gerçekten gocuyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ne iş yaptın çok merak ettim şimdi

Alıntıları Göster
    Moueson gerçekleşmeden tam manasıyla anlatmayı sevmem ama hayatımı değiştirecek çok önemli bir iş.

Bende çok sabırsızım bekliyorum sonuçlanınca anlatacam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.