< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tüm dünya Toyotaya sarılıyor zaten, en çok satan marka
![]() |
+1
dibine kadar haklı. hybrid sadece reklam geleceği yok. |
Supranın adını kirlettikten sonra ağzıyla kuş tutsada olmaz
![]() Supra kırmızı çizgimizdi ![]() |
Hibrit araç sahibi olarak bir kısım bilgiler aktarayım. Bende Yaris 1.5 Spirit 2016 model araç var.
Fabrika verileri Şehir içi 3,5 - Şehir dışı 5 gibi rakamlarda. Gerçekte dikkat etmezseniz Şehir içi 4,5 Şehir dışı 5,5 olduğunu söyleyebilirim. Araç tam şarj ile 3 km gidiyor. Şarj bittiğinde eğer dolduracak nitelikte fren yapmıyorsanız benzin ile dolum yapıyor. fakat bu 4,5lt içine dahil. Hibrit sistemin 5 yıl garantisi var ve kontrollerinde bunun için ücret almıyorlar. Şu an araç 45 bini geçiyor hibrit nedeniyle balata değişimine gerek olmadı. Ben Dubai ve avrupa da Paris'te çok fazla hibrit araç gördüm AB ülkelerinde alım sırasında sanırım bir avantajı var (tam bilgim yok) sonuç olarak marka hibrit ve elektrikli araçlara yatırım yapıyor severseniz alırsınız, sevmezseniz almazsınız. Hibritin hiç bir işe yaramadığı ise pek doğru değildir. 1.6 benzinli Honda aracım ile en düşük şehir içi 8 lt yakıyordum. Şu an Honda ya oranla çok sessiz, daha az yakan ve vitesin geçişlerini hiç hissetmediğim bir sürüş yaşıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 18 Şubat 2019; 16:49:52 > |
|
|
|
|