Şimdi Ara

Aslinda ben kimim Çok şaşırmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslinda ben kimim anlatiyorum yeri geldi trolledim yeri geldi bastim eksiyi umurumda degil.Benim buradaki kimligim bir yana gercektende tam italyan erkegi denecek kadar modernim.Venedikte de yatlarim var zaten.Neyse basliyorum anlatmaya evet arkadaslar 10 yasimda fransta turuna ciktik kisiligimi orada kaybettim galiba.Neyse oradan italyaya gecerken 68.Karayolunda bir hamburgercideydik ki fransio Pazza adinda bir hamburger yiyorduk aniden iceriye emin adinlarla giren bolgenin is adami michalengelo babama mincikalarini savurdu.Babam arkaya dogru hamle yapti ama raphael sirtina sailerini sokmustu.İtalya yolunda oldugumuzdan italya hukumeti beni sahiplendi ve buyuttu.Yetimliginde verdigi aciynan bende zengin oldum cok calistim haram para yedim.Bunlara takviben paramda cok arap yagi bol bulunca ne yapar? gucciyi satin aldim.Monica Belluci yide soyadindaki uyumdan dolayi sirketin basina getirdim.Ordanda asilip kendime manita yaptim.Simdi 14 Yasinda bir oglum var.Kendisi mutant.Pazartesi gunu cocukluk arkadasim xavier amcasinin yaninda okula baslayicam keratayi.Esim Monicanin ve oglum Hugh Jackmanin sizlere selami var.Açmayin Belluci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colton. -- 14 Eylül 2014; 4:36:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN
  • okumayin oğlu mutant

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Injuste

okumayin oğlu mutant

Aksine Okumalisiniz cunku eger oglum mutantsa monica cigimda mutant oluyor.Bu durumda bende bir mutantim cunku mutantlik Cinsel yolla bulasabiliyor.Aslinda ayni gaflete bende dustum benimde ozel yetenegim Duvara
    Sumuk gibi yapisan çocuklar dogurabilmekti ama benim babam bukalemun oldugu icin bukalemun genimi kullanip dogurma yetimden vazgectim iyiki vazgecmisim cunku Duvara yapisan mutantin telifini marvel almis.Yani ya oglum sipaydir olacakti ya hugh jackman.

• Okumayın sacmalamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorummari okumadan okumadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen wisdom musun gardas ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.