Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
789.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Geleceklerin ikisi kuş biri balık nasıl olsa, fanusa iki delik açtık mı tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Arena'da Misafir Tribününde Değişikliğe Gidilecek

Görkemli bir açılışla Türk futboluna merhaba diyen Türk Telekom Arena'da
    Galatasaraylı yöneticilerin misafir tribünü ile ilgili değişiklik planladıkları öğrenildi.

Toki'nin planlarında D blok 1 ve 2. katta yeralan konuk takım tribünlerinin
    her iki kat arasındaki locaların sağlıklı olarak kullanılabilmesi amacıyla sadece 2. kata konuslandırılacağı bildirildi.

Yapılacak yer değişikliğinin ilk derbi maçına kadar uygulamaya konulacağı öğrenildi.

ben bunu 3-4 sayfa önce söylemiştimde kimse bi yorum yapmamıştı.. 2.kat olacak evet ve bişekilde tel örgü gibi şeylerle kapatacaklar çevresini.. amaa 1.kata galatasaray seyircisini alacaklarmı orası kesin değil.. Almazlarsa saçmalık olur, almayacaklarsa da saçmalık olur çünkü güzelim kapısız köşe boşa gidecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Arena'da Misafir Tribününde Değişikliğe Gidilecek

Görkemli bir açılışla Türk futboluna merhaba diyen Türk Telekom Arena'da
    Galatasaraylı yöneticilerin misafir tribünü ile ilgili değişiklik planladıkları öğrenildi.

Toki'nin planlarında D blok 1 ve 2. katta yeralan konuk takım tribünlerinin
    her iki kat arasındaki locaların sağlıklı olarak kullanılabilmesi amacıyla sadece 2. kata konuslandırılacağı bildirildi.

Yapılacak yer değişikliğinin ilk derbi maçına kadar uygulamaya konulacağı öğrenildi.

ben bunu 3-4 sayfa önce söylemiştimde kimse bi yorum yapmamıştı.. 2.kat olacak evet ve bişekilde tel örgü gibi şeylerle kapatacaklar çevresini.. amaa 1.kata galatasaray seyircisini alacaklarmı orası kesin değil.. Almazlarsa saçmalık olur, almayacaklarsa da saçmalık olur çünkü güzelim kapısız köşe boşa gidecek..

Biraz yazım hatası olmuş sadece almayacaklarsa saçmalık olur, demek istemiştim
    Zaten o kısımın rakip taraftara verilmesi baştan hataydı, bütünlük kayboluyor ondan dolayı

• su cati kapansin'
    isitma sistemi konulsun
    skorbord ortada(basket maclarindaki gibi)olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

su cati kapansin'
    isitma sistemi konulsun

Son dedigin malesef olmaz dostum.. Uefa izin vermez.. Oyuna engel teşkil edebilir.

Heee çokda aşagi degil Yukari assinlar dersen de pek bi anlami kalmaz, Bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

su cati kapansin'
    isitma sistemi konulsun

Son dedigin malesef olmaz dostum.. Uefa izin vermez.. Oyuna engel teşkil edebilir.

Veltins Arena.
  • Son Dünya Kupası'ndaki pozisyondan sonra maç esnasında canlı yayın olayına karşı bildiğim kadarıyla fifa ve uefa.O yüzden ortaya skorbord asmanın bir mantığı kalmıyor bence.Görüntü aktarımı yapılmadıktan sonra boşa masraf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Son Dünya Kupası'ndaki pozisyondan sonra maç esnasında canlı yayın olayına karşı bildiğim kadarıyla fifa ve uefa.O yüzden ortaya skorbord asmanın bir mantığı kalmıyor bence.Görüntü aktarımı yapılmadıktan sonra boşa masraf.

Soylemek istedigimin Vol.2'si..
  • ultrAslan kırılan koltuklarla ilgili açıklama yapmış;

Sevgili ultrAslan’lar,

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynadığımız son 2 maçta bulunduğumuz Pegasus Tribün’de kasıtlı olmasa da bazı koltuklarımız zarar görmüştür.

Forumumuzda gözlemlediğimiz kadarıyla bu konu çok abartılmış ve kardeşlerimiz birbirlerinin kalbini kırmaya başlamıştır.
    Bundan sonra oynayacağımız maçlarda bu konuya daha çok hassasiyet göstermenizi temenni ediyoruz.

Sonuçta bu hem Galatasarayımız, hem de ülkemiz adına milli bir kayıp.Bu gözle bakmamız gerektiğini düşünüyor ve sizlerden de bunu rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Sebahattin ŞİRİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

ultrAslan kırılan koltuklarla ilgili açıklama yapmış;

Sevgili ultrAslan�lar,

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena�da oynadığımız son 2 maçta bulunduğumuz Pegasus Tribün�de kasıtlı olmasa da bazı koltuklarımız zarar görmüştür.

Forumumuzda gözlemlediğimiz kadarıyla bu konu çok abartılmış ve kardeşlerimiz birbirlerinin kalbini kırmaya başlamıştır.
    Bundan sonra oynayacağımız maçlarda bu konuya daha çok hassasiyet göstermenizi temenni ediyoruz.

Sonuçta bu hem Galatasarayımız, hem de ülkemiz adına milli bir kayıp.Bu gözle bakmamız gerektiğini düşünüyor ve sizlerden de bunu rica ediyoruz.

Saygılarımızla

Sebahattin ŞİRİN

"kasıtlı olmasa da" ne demek yahu? o koltuğun üstüne çıkıp tepinince kırılcağını, değil gerizekalı bir insan, evrim basamağının en gerisindeki primatlar bile bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

quote:

Orijinalden alıntı: Tanura

ultrAslan kırılan koltuklarla ilgili açıklama yapmış;

Sevgili ultrAslan�lar,

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena�da oynadığımız son 2 maçta bulunduğumuz Pegasus Tribün�de kasıtlı olmasa da bazı koltuklarımız zarar görmüştür.

Saygılarımızla

Sebahattin ŞİRİN

"kasıtlı olmasa da" ne demek yahu? o koltuğun üstüne çıkıp tepinince kırılcağını, değil gerizekalı bir insan, evrim basamağının en gerisindeki primatlar bile bilir.

http://www.swfcabin.com/swf-files/1277738426.swf

• GSİM GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ STADIN ÇATISI İLE İLGİLİ GALATASARAYA UYARI GÖNDERECEKMİŞ

KAPANMAMASI GİBİ BİR İHTİMAL SÖZKONUSU DEĞİL PROJE KAPSAMINDAKİ HER DURUM YERİNE GELECEK SORUMLULUGU ÜSTÜNE ALAN GALATASARAY SK DE BUNU TAMAMLAYACAK TAMAMLAMAZSA SORUŞTURMA BAŞLAYACAKMIŞ

NTV SPOR
  • Stadın en büyük karakteristik özelliğiydi o, yaplırsa iyi olur. Zaten stadtan gelecek gelir bunu amorte edecektir kısa sürede.
  • Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın...

Yeni evimiz Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da ilk maçlarımızı oynamaya başladık.

Henüz eksiklikeri bulunan stadımıza gelen Galatasaray Taraftarlarının gözlemleri bizler için önem taşıyor.

Stadımızda ve/veya çevresinde gördüğünüz eksikleri/önerileri bize yazın, Kulübümüz bünyesinde oluşturulan Takip Komitesi'ne ulaştırın.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/9136.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

su cati kapansin'
    isitma sistemi konulsun

arkadas soylemis veltins arenada var schalkedede var
     Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• Arkadaşlar, statta gördüğünüz eksiklikleri lütfen bildirin. Bildirdiğiniz yani yazdığınız eksiklikleri de burada paylaşın konuşalım beraber. Ben ilk şikayetimi yazdım. Altta...

quote:

İlk gözüme çarpan nokta misafir tribünün alt kısmı bomboş bırakılıyor. Bu modern bi statla asla örtüşmüyor. Lütfen oraya bizim taraftarımızı alın...

Artık şu kolonları tıraşlamanın vakti geldi de geçiyor. İnşaat görünümünden kurtulması için lütfen şu tıraşlama işini bir an evvel gerçekleştirin...

http://www.galatasaray.org/turktelekomarena/ttarena_oneri_form.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın...

Yeni evimiz Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da ilk maçlarımızı oynamaya başladık.

Henüz eksiklikeri bulunan stadımıza gelen Galatasaray Taraftarlarının gözlemleri bizler için önem taşıyor.

Stadımızda ve/veya çevresinde gördüğünüz eksikleri/önerileri bize yazın, Kulübümüz bünyesinde oluşturulan Takip Komitesi'ne ulaştırın.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/9136.php

Bu güzel odu işte İnş. bizi dikkate alırlar

• birisi stada örümcek kamera konulmalı yazabilr mi? telefondan bağlandığımdan beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

birisi stada örümcek kamera konulmalı yazabilr mi? telefondan bağlandığımdan beceremedim

Örümcek kamera yayıncı kuruluşla alakalı. Kulüple bağlantılı değil. Onun için Digiturke mesaj atmak gerekir (Tabi mesajları okuyorlarsa )
  • eksikleri yaz yaz bitmiyo arkadaş 4-5 kere yolladım valla merdivenlerden , dış cepheden(traşlama vs) , alt kattaki gereksiz demir ve korkuluklar , misafir tribün hakkında birçok eksik yazdım yolladım.Umarım dikkate alırlar
  • 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.