Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1)alt kat üst kat renkler farklı görünüyor
    2)koltuklar iyi planlanmadan takılmış
    3)yedek kulübeleri biraz dandik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaykoMMaster

Nazar değdi

Ya diğerlerine bişey demem de bu nedir arkadaş? Yedek klubeleri dandik ne ya. Hayatınızda kıçtan ısıtmalı koltuk gördünüz mü bi de dandik diyosunuz. Yedek klübesi daha tamamlanmadı sadece prefabriği geldi dandik olduğunu nasıl anladın. Uçak kokpiti değil basit bir yedek klübesi, çok abarttınız
  • Valla moralim bozuldu. Tamam, eşekten inip ata biniyoruz eyvallah. Ama bu stad asır da bir yapılıyor, yapacaksanız adam gibi yapın. Ne plan ne düzen bir şey var. Yahu, Türkiye'nin en iyi ve Avrupa'nın en önde gelen stadlarından birini inşaa ediyorsun insan şu koltuk yerleşimini bile planlamaz mı yahu?! Zaten stadın çatısı ve dış kaplaması tam bir fiyasko. Şu Estádio da Luz'un çatısına içten dıştan bakıyorum gıpta ediyorum şimdiden. Tamam belki açılır kapanır olacağı için böyle kaba oldu kabul, ama hiç mi estetikten nasiplenmez. Ayrıca kimse koltuklara aynı renk demesin, bügün gelen fotoğraflarda kabak gibi ortadaydı renk farkı. Ulan her şey mi ters gider arkadaş.

Öz eleştiridir, her şeye rağmen Türkiye'nin en moderni, en estetiği, en güzeli. Daha iyisi yapılana kadarda en iyisi.
  • Hoppaa, gs fans.org sansüre uğramış.
  • Valla stad hiç içime sinmemeye başladı. Atmosfer için yapılmış olabilir ama dış cephesinden tut, içinde ki bu merdiven boşluklarının fazla olması, koltukların bir garip durması falan içime sinmedi hala. Hani madem yapıyoruz kırk yılda bir, tamamen profesyonel bir şekilde yapabileceğimizin en iyisini yapmalıydık. Böyle düzensiz gibi değil...
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• Koltuklar farklı renk diyenler kusura bakmasın ama ilkokul mantığına sahipsiniz...

1. Üst katın diklik açısı daha fazla bu nedenle koltuk aralarında beton zemin görünüyor.

2. Üst kat koltukları diklik nedeniyle önlerinde demirler ile birlikte yapıldığı için beton zemin + gri renk demir + kırmızı renk açık kırmızı görünmesine neden oluyor.

3. Alt kat dikliği daha az bu nedenle her koltuğun arkasında beton zemin yerine diğer kırmızı koltuk olduğu için renk açılması olmuyor.

Beğenmediğiniz çatının iç kısmına reklam verecek firmaların isimleri yazılacak. Daha sonra klüpte büyük öneme sahip insanların ( yönetici - futbolcu vs. ) isimleri ve formalarının asılması gündemde.

Gerçekten çok garipsiniz, bitmemiş bir stadı yarım haliyle yerin dibine soktunuz...
  • hiç bişey mukemmel değildir olmamıştırda.evet eksiklikler hatalar yok değil ancak cokta kotumser olmamak gerekir.ben özellikle koltuk düzensizliğini en buyuk eksi olarak goruyorum diğerleri cok ta önemli değil.cunku sonradan duzeltilmesi mumkun gorunmuyor ya koltukları sil bastan tekrar duzenli bi şekilde yapacaklar ya da boyle kullanılacak.ama yuklenici firmanın prestiji için bu hatayı gözden gecirmesi gerekir en basta.yok eger yapmayacaksalarda gs kendisi halletmeli.matematik ne gune duruyor cok zor olmasa gerek biraz maliyet biraz da zaman alır hepsi bu..
  • birşeyi buldunuz birşeylisini ister oldunuz artk
    daha sadece profili konmuş yedek kulübesine bile laf diyorsunuz ya ben ne diyeyim
    biraz sabırlı olun ve şu stadın bitmesini zevkle izleyin, yıllardır hayalini kurduğumuz stad sonunda bitiyor
  • ilkokulu ortaokulu yok!

farklı görünüyor işte

rahatsız olursun olmazsın o ayrı.

quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Koltuklar farklı renk diyenler kusura bakmasın ama ilkokul mantığına sahipsiniz...

1. Üst katın diklik açısı daha fazla bu nedenle koltuk aralarında beton zemin görünüyor.

2. Üst kat koltukları diklik nedeniyle önlerinde demirler ile birlikte yapıldığı için beton zemin + gri renk demir + kırmızı renk açık kırmızı görünmesine neden oluyor.

3. Alt kat dikliği daha az bu nedenle her koltuğun arkasında beton zemin yerine diğer kırmızı koltuk olduğu için renk açılması olmuyor.

Beğenmediğiniz çatının iç kısmına reklam verecek firmaların isimleri yazılacak. Daha sonra klüpte büyük öneme sahip insanların ( yönetici - futbolcu vs. ) isimleri ve formalarının asılması gündemde.

Gerçekten çok garipsiniz, bitmemiş bir stadı yarım haliyle yerin dibine soktunuz...

• Görende Emirateste doğdunuz sanacak. Bunu bulamayanlarda var. Güzel oluyor güzel..Renkler aynı olsun diye her maç 10 taraftar aşağı mı uçsun?
  • Ben koltukları görmedim bile kulübeden bahsediyorum.İnşalla koltuklarla birlikte daha güzel olur

quote:

Orijinalden alıntı: CyeD

quote:

Nazar değdi

Ya diğerlerine bişey demem de bu nedir arkadaş? Yedek klubeleri dandik ne ya. Hayatınızda kıçtan ısıtmalı koltuk gördünüz mü bi de dandik diyosunuz. Yedek klübesi daha tamamlanmadı sadece prefabriği geldi dandik olduğunu nasıl anladın. Uçak kokpiti değil basit bir yedek klübesi, çok abarttınız

• yedek klubesi ne ya 'görmemişin stadı olmuş gelmiş yedek klubeyi beğenmemiş' hesabı noktasına gidiyoruz tum gs taraftarı olarak kac yıldır bu stad için

yatıp kalkılıyor şimdi de aa su olmamış,surası cok kaba yok efendim modern değilmiş tamam eleştiri olur da kucumseyi aşağılaycı şekilde değil bir de su var

sanki stad bu eksik ya da hos olmayan yanlarıyla bittiği zaman bir daha kusurlar kapatılamaz elden gecemez durumu söz konusu değil biraz gevşeyin

şimdi..hava da kotu patlatın birer nescafe kendinize gelin( adam olun laann :) ) ciddiye almayın bunu
  • quote:

Koltuklar farklı renk diyenler kusura bakmasın ama ilkokul mantığına sahipsiniz...

İyi o zaman üniversite mantığınla incele şunu. TTArena ve Luz Stadı Kale arkası diklik açıları, hemen hemen her ikisinin seviyeleri aynı civarda. Şöyleki, onların kale arkası daha az diklikte lakin 2. kat tribünü daha dik. Aynı şekilde bizimki de öyle. Gelelim bu iki stadın diklik açısındaki koltuk renklerine.

Stad Planı, Siyah çizim Luz stadı, Mavi çizgiler TTArena oluyor.

Plan.
     Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

LUZ

TTARENA

Şimdi çatı gölgesi falan deme, her iki ülkede gri yağmur bulutları bulunuyor doğa gereği.

• quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

da luz, kesinlikle 10 numara bir stad, ve dünyanın en güzel stadları listesinde ilk 10' a girer, son derece muazzam içi olsun ve özellikle çatı kısmı olsun süper

mesela bende bu on numara dediğin stadın çatısını hiç mi hiç beğenmedim hatta çatı var mı o bile belli değil babannemim bir lafı geldi aklıma ''elin şeyi her zaman daha guzeldir''
  • Kimse aşağılayıcı birşey söylemedi.

İyi o zaman böylece yarım yamalak bıraksınlar.nasıl olsa görmemişiz bize bu da yeter değil mi?

quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

yedek klubesi ne ya 'görmemişin stadı olmuş gelmiş yedek klubeyi beğenmemiş' hesabı noktasına gidiyoruz tum gs taraftarı olarak kac yıldır bu stad için

yatıp kalkılıyor şimdi de aa su olmamış,surası cok kaba yok efendim modern değilmiş tamam eleştiri olur da kucumseyi aşağılaycı şekilde değil bir de su var

sanki stad bu eksik ya da hos olmayan yanlarıyla bittiği zaman bir daha kusurlar kapatılamaz elden gecemez durumu söz konusu değil biraz gevşeyin

şimdi..hava da kotu patlatın birer nescafe kendinize gelin( adam olun laann :) ) ciddiye almayın bunu

• yani yukardaki koltuklar bordo, aşşadakiler kırmızı öyle mi??? görüntü olarak demiyorum (görüntüde öyle olduğunu bende farkedebiliyorum), o koltukları söksek ve ikisini yan yana koysak aynı renk değiller mi bunu merak ediyorum?? giden gören varsa kendi gözüyle evet aynı yada farklı desinler... Farklı görünmesi ayrı konu ne yapsın adamlar töbe töbe boyasınlar moyasınlar diyosunuzda olacak şey değil yani..... Stadı boş görmeyi çok sevenler var burada bunuda anlamış değilim, napcaksınız boş görüntüsünü allaşkına ya bırakın bunlarla uğraşmayı arkadaşlar.. Mis gibi stad işte, gidip inşallah doldururuz önce bunu düşünelim.. Yapılmasaydı yarım kalsaydı bide bunu düşünün ne olur yaa o zmn ne olacaktı? yapıldı bitti neredeyse ama kimseye yaranamıyo yinede
  • quote:

quote:

da luz, kesinlikle 10 numara bir stad, ve dünyanın en güzel stadları listesinde ilk 10' a girer, son derece muazzam içi olsun ve özellikle çatı kısmı olsun süper

mesela bende bu on numara dediğin stadın çatısını hiç mi hiç beğenmedim hatta çatı var mı o bile belli değil babannemim bir lafı geldi aklıma ''elin şeyi her zaman daha guzeldir''

Arkadaşım yanlış fotoğrafamı baktın o stadın çatısı tam bir mühendislik harikası süper görünüyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

quote:

quote:

Arkadaşım yanlış fotoğrafamı baktın o stadın çatısı tam bir mühendislik harikası süper görünüyor bence.

Hocam sana laf söylemiyorum yanlış anlama, ama bazı arkadaşlar bana güzel gelmiyo koltuklar diyo mesela,, @eraser84 arkadaşımızda banada bunun çatısı güzel gelmiyo demiş.. yani zevkler ve renkler farklıdır hesabı.. Mühendislik harikası olunca herkesin illaki beyeneceği bi çatı olmaz zorunda değil sonuçta

• quote:

quote:

ilkokulu ortaokulu yok!

farklı görünüyor işte

rahatsız olursun olmazsın o ayrı.

Koltukların rengi farklı diyenler için arkadaş doğru demiş gayet.

Beğenmeyen ise beğenmesin. Gitsin daha güzel stad varsa ülkede onu beğensin o zaman. Ben gider mutlu olurum gayet. Stadın boş hali değil dolusu lazım bize.

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.