Galatasaray Camiasını Heyecanlandıran Stad Türk Telekom Arenada Artık Sona Yaklaşılıyor.Kapılarını Spor Toto Süper Liginin 18.Haftasında Sivasspor Maçı İle Açacak Olan Türk Telekom Arenada Koltukların %25'i'nin Takıldığı Koltuklar İle Doğu Tribününe Sarı Renkte Cimbom Kuzey Tribününe Kırmızı Renkte Aslantepe Yazılacağı Çimlerininde Önümüzdeki Haftalarda Yerine Oturtulacağı ve Stad Dışının Altın Rengi Tuğlalar İle Kaplanacağı Tuğla Motifleri İle Galatasaraydaki Unutulmaz Futbolcularından (Metin Oktay,Gündüz Kılıç,Georgia Hagi) Gibi Futbolcuların Stad Dışına Resimlerinin Kazınacağı Gelen Bilgiler Arasında Resmi Siteden Birkaç Gün İçinde Yeni Resimler Gelmesi Bekleniyor
Gsfans ta bi arkadaşımız yazmış gerçekten doğruluk payı var mı ?
Ben olsam stad etrafına efsanelerin özhan canaydının falan heykelini yapardım altındada tanıtıcı bilgi olurdu kişi ile ilgili.
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
Aslantepeyle alakası yok ama hayatımdaki en saçma stadı gördüm.
Karabük'ün stadı ...
İlk kat 3-4 sıra, ikinci kat 4-5. Kapasite 2200 civarı.
Evet bu stadın sadece o bölümünün öyle olmasının nedeni arka kısımda yerin olmaması yanlış hatırlamıyorsam. Zaten çatı boyutuna baktığımızda tribün boyu ile orantısızlık görüyoruz, buda diğer tribünlerin daha büyük inşâ edilecek olmasından dolayıdır. Çatının her yerde aynı yükseklikte olması istendiği için öyle absürd durdu o tribün. Skyscrapercity'den aldığım bilgiler böyle.
quote:
Orijinalden alıntı: canus
Ben olsam stad etrafına efsanelerin özhan canaydının falan heykelini yapardım altındada tanıtıcı bilgi olurdu kişi ile ilgili.
Mallar gelmiş gençler hayılı olsun. Bizimkiler üstünde tepinirken de görecez inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Kemerleri takın.
off offf kapalı tayfasından meşale şov bekliyorum ben ne giderdi bi fırlat civvvvvv en öndekinin kafaya ön sırada olmam abi kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: br[A]k
quote:
Galatasaray Camiasını Heyecanlandıran Stad Türk Telekom Arenada Artık Sona Yaklaşılıyor.Kapılarını Spor Toto Süper Liginin 18.Haftasında Sivasspor Maçı İle Açacak Olan Türk Telekom Arenada Koltukların %25'i'nin Takıldığı Koltuklar İle Doğu Tribününe Sarı Renkte Cimbom Kuzey Tribününe Kırmızı Renkte Aslantepe Yazılacağı Çimlerininde Önümüzdeki Haftalarda Yerine Oturtulacağı ve Stad Dışının Altın Rengi Tuğlalar İle Kaplanacağı Tuğla Motifleri İle Galatasaraydaki Unutulmaz Futbolcularından (Metin Oktay,Gündüz Kılıç,Georgia Hagi) Gibi Futbolcuların Stad Dışına Resimlerinin Kazınacağı Gelen Bilgiler Arasında Resmi Siteden Birkaç Gün İçinde Yeni Resimler Gelmesi Bekleniyor
Gsfans ta bi arkadaşımız yazmış gerçekten doğruluk payı var mı ?
böyle birşey olursa mükemmel olur
Ben'de büyük merak ile yeni 'çimli' fotoğrafları bekliyorum Açıkcası bunca zamandır bu sayfadan takip ettik stadımızın yapılışını ama ilk defa bu kadar sabırsızlanıyorum diyebilirim
Çimler bir serilse de en azından takım gösteri amaçlı bir antremana çıksa.
vay be yeni stadımız bitiyor ama Arda gidiyor işe bak ya
ısıtma sistemi yapıldımıki zemine çimleri seriyoruz...
Yanlış görmüyorsam stad ışıklarının takılmasına başlanmış.
quote:
Orijinalden alıntı: principino
Bu stada gereksiz bir sistem.Ayrıca sahada hareketlilik var, V kolon bölgesine de birşey kaplanıcak sanırım vinç ile bir plaka kaldırılmış.
Çim işlemlerine başlanıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
Orijinalden alıntı: principino
Bu stada gereksiz bir sistem.Ayrıca sahada hareketlilik var, V kolon bölgesine de birşey kaplanıcak sanırım vinç ile bir plaka kaldırılmış.
Zemin ısıtma sistemi yapıldı, ayrıca Istanbulda ki birçok stadyum arasında belkide en çok ısıtmaya ihtiyaç duyulan stadlardan biri Türk Telekom Arena,
bulunduğu alan İstanbulun kışı en soğuk yaşayan bölgelerinden biri, stada okulum 500 metre uzaklıkta Ayazağada, adı gibi resmen ayaz.. Yollarda çok buzlanma oluyor, eğer zemin ısıtma olmasaydı zeminimizin tarladan farkı olmazdı toprak buz kesiyor resmen kaskatı oluyor, ilk başta olmayacak denmişti, çok kızmıştım fakat uzun vadede bölgenin şartlarını görmüş olmalılar ki projeye zemin ısıtmayıda eklediler.
quote:
çimler kamyon trafiğe çıkış yasağının sonu olan 22.00 de halkalıdan yola çıkacak , tahminen 20 dak. da stadda olacaklar, 5-6 tır piste yükünü boşaltacak, sonra geri kalanlar 5-6 şar gelecek ve diğer pistlere yükleri boşalacak, döşeme yarın başlayacak, duyurulur.
gsfans alıntıdır.
Çimlerimizin serilmesine saatler kaldı. Zemin'in şekli nasıl olacak acaba merak ediyorum.
@deniz c olması iyi tabi de bence olmasa da olur üstü kapanacak zaten en fazla 1 sene sıkıntı çekerdik.
Çi,mler geldi
kameralar sahadada hareketlilik var.hayır olsun inşallah