Sanki üst kattaki koltuklarla alt kattakilerin renk tonları farklı gibi
acaba bunun sebebi katların eğimlerinin farklı olması mı yoksa gerçekten farklı kırmızı tonları mı kullanılıyor?
Demirmi korkulukmu artık ne ise ondan dolayıdır büyük ihtimalle.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
bu fotoyu bugün arşivimizden tesadüfen buldum.
büyük başkan senin emeklerin unutulmaz.
Mekanın cennet olsun büyük başkan
Orijinalden alıntı: chakra
bu fotoyu bugün arşivimizden tesadüfen buldum.
büyük başkan senin emeklerin unutulmaz.
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah gani gani rahmet eylesin .
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
Allah gani gani rahmet eylesin .
Arkadaslar bilgi almak istiyorum.
Bu kombine bilet işi nasıl oluyor?Yani rastgele bir kombine aldım diyelim.yanımdaki numaradaki adamda kombineli.her maçı yanyana mı izlicez yani? hadi serseri nin teki denk gelirse o zaman ne olacak
Bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın
kale arkası tam bitsinde fikir ediniriz. şu şekilde boşluklar göze batıyor. bitince daha güzel olur inş
quote:
Orijinalden alıntı: SaykoMMaster
Bu kombine bilet işi nasıl oluyor?Yani rastgele bir kombine aldım diyelim.yanımdaki numaradaki adamda kombineli.her maçı yanyana mı izlicez yani? hadi serseri nin teki denk gelirse o zaman ne olacak
Yan yana koltuklardaki iki kişide kombineliyse sezon boyunca yan yana izleyeceksiniz.Tabiki koltuk düzeni sağlanır, herkes yerinde oturursa.Rahatsızlık veren bir durum yaşanırsa gerekli birimlere haber vermekten başka çareniz yok.
Sanki sahada hareketlilik var, çizgiler mi çekiliyor ne oluyor öyle? Heyecanlandım
abi çok sağol ama ben sadece kamera görüntüsünün ekranda olacağı linki istemiştim.
net'e telefondan giriyorum da:) limitim çok az
mesajındaki diğer linki yeni gördüm. cam2 ama işimi görür:)
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
quote:
Orijinalden alıntı: SaykoMMaster
Yan yana koltuklardaki iki kişide kombineliyse sezon boyunca yan yana izleyeceksiniz.Tabiki koltuk düzeni sağlanır, herkes yerinde oturursa.Rahatsızlık veren bir durum yaşanırsa gerekli birimlere haber vermekten başka çareniz yok.
Hmm.. Tskler
Antu'da stat konusunda bir yorum gördüm çok güldürdü beni.
Burası istanbul seyrantepe‚ burda 55000 kişilik yeni bir stat kuruyorum‚ Bu stadın ortası yeşil alan olacak‚ içinde top sahası bile olacak‚ hep hayal ederdim kendi sahamızda fenerbahçeye 6 atar mıyız diye‚ yaptım olacak! Çünkü bu ülkede her galatasaraylı bol gollü‚ çekişmeli bir rekabeti hak ediyor. Burada kaleler olacak bi tanesi tam 7 metre. Burda sabri var mustafa sarp var servet var her şey var burda bir takım var. burası hayallerini kendi üretecek biletiniz daha ucuz olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Burası istanbul seyrantepe‚ burda 55000 kişilik yeni bir stat kuruyorum‚ Bu stadın ortası yeşil alan olacak‚ içinde top sahası bile olacak‚ hep hayal ederdim kendi sahamızda fenerbahçeye 6 atar mıyız diye‚ yaptım olacak! Çünkü bu ülkede her galatasaraylı bol gollü‚ çekişmeli bir rekabeti hak ediyor. Burada kaleler olacak bi tanesi tam 7 metre. Burda sabri var mustafa sarp var servet var her şey var burda bir takım var. burası hayallerini kendi üretecek biletiniz daha ucuz olacak.
quote:
keşke taşlamalar hep bu kalitede olsa
çok beğendim ben de
quote:
Orijinalden alıntı: offendicula
quote:
keşke taşlamalar hep bu kalitede olsa
çok beğendim ben de
Kesinlikle.
quote:
Burası istanbul seyrantepe� burda 55000 kişilik yeni bir stat kuruyorum� Bu stadın ortası yeşil alan olacak� içinde top sahası bile olacak� hep hayal ederdim kendi sahamızda fenerbahçeye 6 atar mıyız diye� yaptım olacak! Çünkü bu ülkede her galatasaraylı bol gollü� çekişmeli bir rekabeti hak ediyor. Burada kaleler olacak bi tanesi tam 7 metre. Burda sabri var mustafa sarp var servet var her şey var burda bir takım var. burası hayallerini kendi üretecek biletiniz daha ucuz olacak.