Bildirim
Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (242. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Tel örgü dediğiniz şey nedir tam olarak? -
Arkadaşlar bence tel örgü olması gerekir. Tribünler sahaya çok yakın olduğundan sert gelecek şutlar taraftarları ciddi olarak yaralayabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nick Kullanmıyorum
Arkadaşlar bence tel örgü olması gerekir. Tribünler sahaya çok yakın olduğundan sert gelecek şutlar taraftarları ciddi olarak yaralayabilir.
o işin basit tarafı asıl çılgın seyirciler olur muhakak onlar oyunculara saldırmasın -
quote:
Arkadaşlar bence tel örgü olması gerekir. Tribünler sahaya çok yakın olduğundan sert gelecek şutlar taraftarları ciddi olarak yaralayabilir.
senin kastettiğin ağ. tel örgü değil. tel örgü taraftarın sahaya girmesini engellemek için. -
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
quote:
sabrinin oynadığı maçlar kale arkasından maratona yığılma olur. izdiham yaşanır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
quote:
-
Dis kaplamayla stat cok hos duruyor dis kaplamalar hizli yapiliyo iyi iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
quote:
Orijinalden alıntı: Faux Carnival
Hürriyet'in TT Arena haberindeki komik yorumlardan bir tanesi. Biraz eğlenelim.
diğer yorumlarda süper. klasik fbli yorumları da var. okuyun
http://haberyorumlari.hurriyet.com.tr/List.aspx?HaberID=15391598&PageNo=1
quote:
bu stat yeni olabilir ali sami yen de 80 yıl önce yeniydi 80 yıl sonra ..... bu stat için de aynısı geçerli 80 yıl sonra türkiyenin yüz karası olacak neden 80 yıl çünkü galatasaray ancak 80 yılda bir stat yapabilir ayrıca göreceksiniz 5 yıl sonra saraçoğlunun kapasitesi 60000 ve üstü kapalı olacak
bu çok iyi ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
quote:
Hürriyet'in TT Arena haberindeki komik yorumlardan bir tanesi. Biraz eğlenelim.
diğer yorumlarda süper. klasik fbli yorumları da var. okuyun
http://haberyorumlari.hurriyet.com.tr/List.aspx?HaberID=15391598&PageNo=1
quote:
bu stat yeni olabilir ali sami yen de 80 yıl önce yeniydi 80 yıl sonra ..... bu stat için de aynısı geçerli 80 yıl sonra türkiyenin yüz karası olacak neden 80 yıl çünkü galatasaray ancak 80 yılda bir stat yapabilir ayrıca göreceksiniz 5 yıl sonra saraçoğlunun kapasitesi 60000 ve üstü kapalı olacak
bu çok iyi ya
Adamlar resmen yırtınıyor yav nasıl birşeyler yazsak da kötülesek diye.Kıskançlık artık beyinlerine vurmuş(gerçi beyin varmıydı bunlarda ya?)
-
Yarın inşaattayım bğtğn ayrıntıları öğrenişp sizle payalaşacağım koltularda yazı varmı,tel örgü nasıl olacak v.s. valla uyku tutmuyor renkdaşlar:) -
quote:
Orijinalden alıntı: ulki
Yarın inşaattayım bğtğn ayrıntıları öğrenişp sizle payalaşacağım koltularda yazı varmı,tel örgü nasıl olacak v.s. valla uyku tutmuyor renkdaşlar:)
merakla haberlerini bekliyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: arda1811
resimlere bakınca korktugumu söylemem lazım trübünden düşmeyelim sonra çok dik geldi bana
banada öyle geldi çok kişi sakatlanır:D
hele önemli maçlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Stad 55.550 kişilik sanırım.
Arkadaşlar, resimleri koyarken düzgün koyun. Şu an sayfa çok düzensiz ve garip gözüküyor.
meldivenlelonlarla 60bin rahat
bu arada kombine param tamamdır 1500tl atdım kenara kara gün dostu duruma göre 2000e çıkacam fiyatlar nedir bilen varmı
-
@demircibu geçen buraya yazıcaktım unuttum, hatırlarsınız bir ara kulüpten üyelere mail gelmişti yeni stad ile ilgili anket hakkında.Mail kutumu karıştırıyordum ve bu maili buldum tıkladım tekrar ücretler daha düşmüştü örneğin kale arkasında, 780 liraya falan 25 maçlık tam sezon kombinesi vardı, ücretleri ankete göre düşürmüşler sanırım kulüpten bu devre ortasında bir açıklama gelir sanırım. -
780 çok iyi hemen alırım acaba kapalı dediğimiz kısım orta taraf yani kaç olur 2000tl olurmu en fazla 2000 verebilirimde -
2000 TL mi? Yan taraf hiçbir zaman 2000 TL olmadı ki, Ali Sami Yen'de bile. Kaldı ki bu sene yarım sezon satış olacak. Göbeğin 850-900 TL'yi geçme ihtimali yok.quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
780 çok iyi hemen alırım acaba kapalı dediğimiz kısım orta taraf yani kaç olur 2000tl olurmu en fazla 2000 verebilirimde
ASY fiyatları şöyleydi hatırlarsanız:
Kapalı
Kenarlar - 700 TL
Göbek - 800 TL
Eski Açık
Öğrenci - 250 TL
Normal - 400 TL
TT Arena'da da fiyatlar ya aynı olacaktır, ya da daha düşük. -
quote:
2000 TL mi? Yan taraf hiçbir zaman 2000 TL olmadı ki, Ali Sami Yen'de bile. Kaldı ki bu sene yarım sezon satış olacak. Göbeğin 850-900 TL'yi geçme ihtimali yok.quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
780 çok iyi hemen alırım acaba kapalı dediğimiz kısım orta taraf yani kaç olur 2000tl olurmu en fazla 2000 verebilirimde
ASY fiyatları şöyleydi hatırlarsanız:
Kapalı
Kenarlar - 700 TL
Göbek - 800 TL
Eski Açık
Öğrenci - 250 TL
Normal - 400 TL
TT Arena'da da fiyatlar ya aynı olacaktır, ya da daha düşük.
Orta tarafta 4.500 liraya bile kombine vardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serom23
quote:
Orijinalden alıntı: ulki
Yarın inşaattayım bğtğn ayrıntıları öğrenişp sizle payalaşacağım koltularda yazı varmı,tel örgü nasıl olacak v.s. valla uyku tutmuyor renkdaşlar:)
merakla haberlerini bekliyoruz
Aynn bekliyoruz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X