18 temmuz fotoları dışarıdan....2 3 tane koyuyorum...ama bayağı foto çekmişler...gsfans ta
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan_28
Şu fotoğraftaki heybete bakın.
demirler oldtraffordu andırıyor hey yavrum be, this is cehennem
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
mest oldum
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
zmn da gecmek bilmiyor
Şu dış kaplamaya geçseler artık...
Arkadaşlar herkese selam,yarın büyük ihtimalle koltuklarda yazı olup olmayacağını kesin olarak öğreneceğim,stadın korkuluklarını yapan firma ile yarın bir görüşmem var bugün sordum yarın koltukları yapan firmadan öğreniriz dedi,bu arada haftasonu içinde istersen stada gel bagetleri takar dolaşırız dedi bakalım belki stadıda canlı göreceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: ulki Arkadaşlar herkese selam,yarın büyük ihtimalle koltuklarda yazı olup olmayacağını kesin olarak öğreneceğim,stadın korkuluklarını yapan firma ile yarın bir görüşmem var bugün sordum yarın koltukları yapan firmadan öğreniriz dedi,bu arada haftasonu içinde istersen stada gel bagetleri takar dolaşırız dedi bakalım belki stadıda canlı göreceğim.
merakla bekliyoruz hocam
zamanında stadımız olacak mı olmayacak mı diye papatya falları açardık, hep yeni stadın hayalini kurardık..şimdi kabası bitti de bi an önce içinde maç seyredelim diye sabırsızlanıyoruz.. :) bu günleri de gördük ya daha ne isterim ? :)
diğer taraftan Eren Talu'nun yaptıklarını ve kaybettirdiği zamanı düşündükçe de küfrü basıyorum
stadın açılmasına daha 5-6 ay var. stadyumun sadece yapı bölümü toki'nin. stadyum 29 ekimde bitecek ama stadyum bietecek kompleks değil.
iç düzenleme de çok ayrıntılı. 5-6 ayda yeşillendirmeler 50 kere yapılır. dış cephe'nin yapılmasına daha 2-3 ay var. 2-3 ayda rahat yapılır.
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
Bodafon reklamlarındaki gibi kırmızı diyip oturma yerlerinin kırmızıya dönüştüğünü hayal ettim. Güzel oluyor. Bu stada yakışır seyir zevki veren bir futbol
takımı şart. Arsenal stili bir takım kurmak lazım. %100 Hücum! Kaleci falan orta sahaya gelmeli.
Stad şimdiden mükemmel gözüküyor. Gözlerim kamaştı valla.
Arkadaşlar bizim stadın çatısının açısı nasıl olacak?yani şöyle diyeyim bazı stadlarda tribüne tam dik, bazılarında yukarıya doğru hafif bir açılı, bazılarında da aşağı doğru oluyor eğim.Bu konuda bilgi sahibi olan var mı?
Umarım yeni statta sarı kırmızı dedikten sonra stadın yarısı yine sarı demez lan şampiyon diyeceksiniz şampiyon
Stadın üstünü kapatıp bir ana önce başlasalar koltukları döşemeye iyi olur, 29 ekime ne kaldı şunun şurasında. Daha çimler yerleştirilecek.. Yalnız edindiğim intibaya göre, Polat yönetimi saha zeminini alttan ısıtmalı yapmayacak.. Açılır kapanır çatıda yok.. Zemin berbat olur kış aylarında gibime geliyor..
Şimdi kimileri diyecek nerden duydun sahanın alttan ısıtılmaycağını.. Şu şekilde nasıl bundan bir sene önce stadın üstünün kapatılmayacağını biliyorsam bunuda biliyorum.. Cevaplar ayrıntılarda saklı.. 1 senedir varyap dedi çatı bizim işimiz değil.. E kim yapacaktı çatıyı var yap yapmazsa... Keza saha zemini konusundada Adnan polat 1 ay önce açıklama yaptı efendim Aziz YILDIRIM la konuşmuşmuş eeeee.. Aziz yıldırım buna demiş stadın Şükrü saraçoğlunun zemini deniz seviyesinde dipten su geliyormuş stadın zemininde kış aylarınında soğuğuyla zemin donuyormuş sizin alttan ısıtmalı yapmanıza gerek yokmuş.. Yani Koskoaca GS klübünün başkanı bunu basınla paylaşıyor.. Kılıfa bak.. Seyrantepe stadı yüksekte.. Bu aralar kışlar zaten soğuk geçiyor bol bol kar yağıyor, Deniz seviyesindeki İnönü stadında bile geçen sene maçlar iptal edildi.. Bizim beyefendi Aziz Yıldırım dan görüş alıp ona göre hareket ediyor..
1- Alttan ısıtma en başından beri yapılmayacaktı zaten. Fenerin stadında yapılmasının sebebi altının dere olmasıdır. Suların gideceği yer yok. Bu yüzden ısıtarak bu sorunda kurtulacaklar. Bizde ise stadın arka tarafı vadi olduğu için ve iyi drenaj olacağından su birikintileri olmayacak. Bu yüzden ısıtma sistemi de olmayacak. Senede 2 kere kar yağan yerde ısıtma sistemi yapmakta pek mantıklı değil.
2- Çatının açılır-kapanır sistemini gelecek sezon sonu kulüp tarafından yapılacak. Bunun için Almanyadan firma gelip keşif yapmıştı.
3- Açılır-kapanr kısmının neden şimdi yapılmyor derseniz, kulübün üstleneceği loca ve diğer tadilatlar karşılığında Tokinin üstleneceği kapaklar sayesinde şimdilik vazgeçti. Öncelik stadın tamamen herşeyi bitmiş şekilde ligin ikinci yarısına yetişmesi. Açılır kapanır sistem çok önemli değil, 1 sene sonra da yapılabilir. Ama eksikleri olan bir statta maç yapmak olmaz.
Bu bilgiler direk yöneticilerden, stat görevlilerinden alınan bilgilerdir. Kulaktan dolma bilgiler değil. Tanerin sitesinde hergün stada gidip bilgi alıp, foto çeken insanlar var. Onlar başkandan bile daha güncel bilgileri biliyorlar.