Şimdi Ara

ASLANTEPE İnşaatına Başlandı || nihayet.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın Seyrantepe'de devam eden stad inşaatında çalışmalar başladı.29 Ekim 2009

Eren Talu-Alke ortaklığı tarafından 2007 aralığında yapımına başlanan Seyrantepe Stadı inşaatı yaşanan ekonomik olumsuzluklar nedeniyle bu yılın Mart ayında durma noktasına gelmişti. NTV Spor'a özel açıklamalar yapan Galatasaray yönetim kurulu üyesi Işın Çelebi stadın açılışının bundan tam bir yıl sonra 29 Ekim 2010'da yapılacağını söyledi.

Eren Talu-Alke ortaklığının yapımına yaklaşık 2 yıl önce başladığı ancak farklı sorunlar nedeniyle 8 aydır durma noktasına gelen Seyrantepe Stadı inşaatına geçtiğimiz aylarda TOKİ el koymuş ve inşaatı üstlenmişti. TOKİ projeyi tamamen üstlendikten sonra iç ihale yaparak stadın inşaatını hakediş usulü ile varyap-uzunlar ortaklığına devretmişti. 8 aylık aranın ardından Varyap-Uzunlar ortaklığı geniş bir ekiple inşaatın çalışmalarına başladı.

NTV Spor'a konuşan Galatasaray'ın stad projesinden sorumlu yöneticisi Işın Çelebi sarı kırmızılı taraftarları rahatlatacak açıklamar yaptı. Çelebi, Varyap-Uzunlar ortaklığının hakediş usulü ile inşaatı yürüteceğine dikkat çekerek "TOKİ her ay gerekli kontrolleri yaparak varyap-uzunlara gerekli ödemeyi yapacak. Varyap-Uzunlar da 12 ay sonunda stadı bize teslim edecek" dedi. Çelebi, Kasım ayının ikinci haftasında stadda daha geniş kapsamlı çalışmaların başlayacağını söyledi.

Kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/id/25015745/

• Allah'ıma şükürler olsun. Oh beeeeeeee
  • Nihayet bea...Tez haber verin davullar çalınsın, çengiler oynasın, düğün şenlik kurulsun...Hobaaaaaaaaa....
  • inanmıyorum
  • Bizim şu kart cezalılarını direkt inşaata yollamalı. Bilhassa Keita'yı; gitsin deşarj olsun, aksi durumda kabile savaşçısı olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok şükür.

Bakalım açılış maçını kimle yapıcaz. :D:D:D Daha erken ama. Neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Bizim şu kart cezalılarını direkt inşaata yollamalı. Bilhassa Keita'yı; gitsin deşarj olsun, aksi durumda kabile savaşçısı olacak.

17.gif]17.gif]17.gif]17.gif]17.gif]
  • şu stada sonunda kavuşuyoruz. artık toki kendisi yaptığı için aksama yaşanacağını sanmıyorum.

• allahım şu stad bitsin ve ilk fener maçında ben orda olayım.amin diyin lem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep41

allahım şu stad bitsin ve ilk fener maçında ben orda olayım.amin diyin lem.

Amin diyelim de sen şu imzayı niye kodun de bakalım... Yanlış yunluş yazmana karışıyom diye bana taş atıyosan o eşşek sudan gelene kadar ben seni dövmez miyim haa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Amin diyelim de sen şu imzayı niye kodun de bakalım... Yanlış yunluş yazmana karışıyom diye bana taş atıyosan o eşşek sudan gelene kadar ben seni dövmez miyim haa...

yok be abi sana dermiyim.spor bölümü dışında bi kaç öggggüze yazdım. hitaben yazdım.spor bölümüne kurban oalyım ben burdaki herkezi seviyorum.örnek mi istiyorsunuz darkingfbyi bile seviyom yani.

• quote:

üstü açık verecekler sanırım
  • Kötümser olmakta istemiyorum ama bu stadın inşaatına kaçıncıya başlanıyo. Başlamak değil bitirmek önemli artık...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

yok be abi sana dermiyim.spor bölümü dışında bi kaç öggggüze yazdım. hitaben yazdım.spor bölümüne kurban oalyım ben burdaki herkezi seviyorum.örnek mi istiyorsunuz darkingfbyi bile seviyom yani.

Sevgi böceği

• Şu stadda maç izlemek hepimize nasip olsun. Amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daywalker148

Kötümser olmakta istemiyorum ama bu stadın inşaatına kaçıncıya başlanıyo. Başlamak değil bitirmek önemli artık...

Başlamak bitirmenin yarısıdır.
  • iki kere başladığını düşünürsek bitmiş sayılır
    quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Kötümser olmakta istemiyorum ama bu stadın inşaatına kaçıncıya başlanıyo. Başlamak değil bitirmek önemli artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

iki kere başladığını düşünürsek bitmiş sayılır
    quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Sakla samanı gelir zamanı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.