Şimdi Ara

aslanlar timsahı öldürebilirmi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aslanın suda şansı yok diyorsunuz ama bi video da izledim eğer photoshop değilse timsah güneşlenirken ada da aslan arkasından yakalayıp suya çekiyor ve karaya tekrar götürüyor su olan kısımda baya var yani timsah ona rağmen bişey yapamıyor ben o kadar belgesel izledim hayatımda bu kadar bi hayvanın gururyla oynandığı belgeseli ilk kez gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto188

quote:

Orijinalden alıntı: Avatar.Aang

Timsahların mekanı sulardır. Aslanların ise karalar.
    Eğer su içinde bir leş varsa ve bunu aslanlarla timsahlar yeme yarışına giriyorsa, timsah leşi suyun içinde tutmaya çalışır. Aslanlarsa tam tersi leşi karaya çıkartmaya uğraşır. Çünkü timsah hızını suyun içinde salladığı kuyruğundan aslan ise koşmasından alır. Suya giren aslan ıslanıp ağırlaşacağı için hareket kabiliyetinden büyük miktarda kayıp verir bu da onu dezavantajlı bir konuma sürükler.

hocam ben açıkladım yukarda

denk güçteler ama timsah üstün

su da aslanın hiçbir şansı yok, ama karada timsahın şansı fazla olmasada var, tuttumu koparır

Aynen katılıyorum hocam.
    Zaten timsahın deri avantajı da var. Aslanın tek şansı ki çok çok düşük bir ihtimal, timsahı karın bölgesinden yakalayıp vurmak. Çünkü en zayıf noktası burası timsahların.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto188

quote:

Timsahların mekanı sulardır. Aslanların ise karalar.
    Eğer su içinde bir leş varsa ve bunu aslanlarla timsahlar yeme yarışına giriyorsa, timsah leşi suyun içinde tutmaya çalışır. Aslanlarsa tam tersi leşi karaya çıkartmaya uğraşır. Çünkü timsah hızını suyun içinde salladığı kuyruğundan aslan ise koşmasından alır. Suya giren aslan ıslanıp ağırlaşacağı için hareket kabiliyetinden büyük miktarda kayıp verir bu da onu dezavantajlı bir konuma sürükler.

hocam ben açıkladım yukarda

denk güçteler ama timsah üstün

su da aslanın hiçbir şansı yok, ama karada timsahın şansı fazla olmasada var, tuttumu koparır

Aynen katılıyorum hocam.
    Zaten timsahın deri avantajı da var. Aslanın tek şansı ki çok çok düşük bir ihtimal, timsahı karın bölgesinden yakalayıp vurmak. Çünkü en zayıf noktası burası timsahların.

hocam benim izlediklerimde aslanlar genelde aynı şekilde öldürüyorlar sanırım

timsahın üstüne çıkıyorlar, eğer timsah çok büyük değilse aslanı sırtından atamıyo. daha sonrada aslan timsahın boynunu ısıra ısıra koparıyo

kara da timsah napıp edip aslanı üstüne çıkarmamalı yoksa şansı yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiesto188 -- 26 Ocak 2015; 10:35:39 >

• Aslan alır.
  • Bu birazda kapıştıkları yere bağlı sanırım, karada aslanın timsahı yiyip bitireceğini düşünüyorum ama suda timsah çıtır çıtır yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Timsah parçalar gibime geliyor ama.
  • bence öldüremez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.